a legújabb ingyenes internet-út 2020, minden szolgáltató!

Az ingyenes internet módszert valójában számos módszerrel megteheti. Itt tekintheti meg a korlátlan alkalmazások nélküli ingyenes internetes módszerek legújabb gyűjteményét itt! ⬇️

Az ingyenes internetes módszer ma valószínűleg az egyik legkeresettebb dolog. Tekintettel arra, hogy az internet valóban szinte mindenki számára fontos szükséglet lett.

Legyen szó a munkahelyi tevékenységek támogatásáról vagy csak a szórakozás megtalálásáról.

Ezért egyesek internetes kvótaigénye a szokásosnál pazarlóbbá vált. Különösen, ha gyakran használod játékhoz és streaming nézéshez.

Azok számára, akiknek gazdasága elegendő, talán ez nem jelent problémát, banda, de hogy állsz olyan iskolás gyerekekkel vagy tengerentúli diákokkal, akiknek a zsebe éppen alig elég? Az ingyenes internet mindenképpen a megfelelő megoldás lesz!

Az ingyenes internetről szólva ebben a cikkben az ApkVenue meg akarja adni az ingyenes internetes utak legújabb gyűjteménye 2020 amelyet itt kipróbálhat. Gyere, nézd meg az alábbi beszélgetést!

A 2020-as legjobb ingyenes internetes módszerek gyűjteménye, amelyet kipróbálhat

Tudsz ingyen böngészni az interneten, főleg életed végéig, biztos, hogy mindenki álma, banda? Valójában nem kevés ember is az élet ingyenes internetének valódi útját keresi az interneten.

Annak ellenére, hogy ez kissé lehetetlennek tűnik, kiderült, hogy van néhány alternatív lehetőség az ingyenes internetezésre az Androidon, amelyet megtehet.

Kik ők? Itt van egy gyűjtemény, hogyan!

1. Igényeljen ingyenes internetes kvótát

Lehet, hogy nem tudod, kiderült, hogy Indonéziában számos távközlési szolgáltató ingyenes internetkvótát kínál ügyfeleinek, tudod, bandának.

Az egyik ilyen ajánlat a szolgáltató Tri (3) amely szuperolcsó internetes csomagjairól ismert.

Maga a 3 ingyenes internetes kvóta megszerzése nagyon egyszerű, csak SMS-t kell küldeni a formátumban MAUPM 1 és küldje el 234.

Ezt követően válaszüzenetet is kap, amely arról tájékoztatja, hogy a csomagot sikeresen regisztrálták.

Fotóforrás: JalanTikus (Szeretné tudni, hogyan juthat el ingyenes internethez 3? SMS-ben igényelheti az ingyenes internetkvótát).

Annak ellenére, hogy az üzenet tartalma olyan, mintha internetcsomagot vásároltál volna, kiderült, hogy ez egyáltalán nem fogja felszívni a hiteledet, banda. Alkalmas azok számára, akik ingyenes internetes módszereket keresnek 3!

Csak ezt mondják csak 3 AON kártyán, más néven Always On-on használható.

2. Más személy WiFi csatlakoztatása

Ön nem háromkártyás felhasználó, így nem használhatja a fenti ingyenes kvóta igénylésének módját? Csendes! Ennek az egy életen át tartó ingyenes internetnek, bandának még mindig van igazi alternatívája.

Az egyikük, amivel megteheti, az lovagoljon valaki más WiFi-jén legyen szó akár családtagokról otthon, barátokról vagy akár szomszédokról.

Így az ingyenes internetet is megtapasztalhatja anélkül, hogy pénzt költene saját korlátlan internetcsomagjának megvásárlásához!

Akkor mi van akkor, ha a WiFi jelszóval rendelkezik, és nem tudja, mi a jelszó? Nos, ha ezt valóban leküzdhetjük egy WiFi feltörő alkalmazással, banda.

További részletek a hogyan lehet megtörni a WiFi-t az alkalmazás segítségével elolvashatja az ApkVenue alábbi cikkét:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Kérjen internetes kvótaátutalást

Még mindig nem tudja használni a fenti ingyenes internet elérésének két módját? Igen, továbbra is követheti az ApkVenue módszerét!

A trükk az, hogy barátoktól, családtagoktól vagy akár barátnőktől kérnek internetes kvótát küld Önnek, banda.

Jelenleg Indonéziában szinte minden távközlési szolgáltató, például a Telkomsel, az Indosat, a Tri és az Axis szolgáltatásokat nyújt az internetkvóta-transzferekhez más felhasználók számára. Tehát nem csak hitelt utalhat át, igen.

Tehát, ha ki akarja próbálni az Indosat ingyenes internetes trükkjét a kvótaátviteli módszerrel, akkor olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét az Indosat kvóta átadásáról:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Bónuszpontok beváltása

Fotóforrás: SemutImut (Bónuszpontok cseréje internetes kvótával más ingyenes internetes trükkökhöz).

Az ügyfelek jogdíjának formájában jelenleg számos szolgáltató, például a Telkomsel, az XL és a Tri megkezdte a bónuszpont jutalmazási rendszer bevezetését.

Ezeket a bónuszpontokat általában csak akkor lehet megszerezni, ha az ügyfél bizonyos összegű hitelt vásárolt, amelyet a feltételek rögzítettek.

Nos, anélkül, hogy tudnád, kiderül, hogy ezek a fajta pontok nagyon értékesek, tudod, banda. Különösen, ha a freebies szerelmese vagy.

Látod, az összegyűjtött pontok te lehetnek különféle vonzó nyereményekért cserébe beleértve az ingyenes internetes kvótát.

Akik elakadtak, az biztos, hogy zseniális megoldás lesz a bónuszpontok cseréje az ilyen internetes kvótákra! Érdekel a próbálkozás?

Repülőgép mód Ingyenes internet út

A fenti, 2020-ra vonatkozó ingyenes internetes módszerek gyűjtése mellett kiderül, hogy sokan kíváncsiak is rá repülőgép üzemmód ingyenes internet módja itt, gen.

A repülőgép üzemmódban az ingyenes internet maga azt jelenti, hogy akkor is elérheti az internetet, ha repülőgép üzemmódban van. Így az internetes kvóta nem csökken.

Szeretné tudni, hogyan? Gyerünk, csak nézd meg az alábbi lépéseket:

1. Kapcsolja be a repülőgép üzemmódot

  • Először először aktiválja a repülőgépes módot a mobiltelefonján.

2. Írja be a kódot * # * # 4636 # * # *

  • A következő lépésben nyissa meg a Telefon alkalmazást, majd írja be a * # * # 4636 # * # * kódot.

3. Válassza a 'Telefoninformációk' menüt

  • Ezt követően a Tesztelés oldalon válassza ki a menüt „Telefonos információk”.

4. Aktiválja a „Mobile Radio Power” funkciót

  • Végül pedig te tekercs le és aktiválja a váltót „Mobil rádióerő”.

  • Kész! Most még akkor is hozzáférhet az internethez, ha a repülőgép üzemmód aktív.

Fotó a JalanTikus jóvoltából (Aktiválja a Mobile Radio Power kapcsolót a repülőgép üzemmód ingyenes internetéhez).

Könnyű, igaz, az internet az ingyenes repülési módhoz? De sajnos Jaka tudomása szerint csak néhány márkájú okostelefon csak aki hozzáférhet ehhez a Telefoninformációs oldalhoz, banda.

Egyikük, aki képes erre, a Xiaomi mobiltelefon. ApkVenue maga is használ egy Xiaomi mobiltelefont a fenti ingyenes internetes lépések végrehajtásához.

Ettől eltekintve számos ember szerint, akik kipróbálták ezt a módszert, kiderült az ingyenes internetes repülőgépes üzemmód kvóta nélkül nem tudja elérni az internetet.

Állítólag ez a módszer csak az manipulálni az ikonok megjelenését repülőgép üzemmód az eszköztáron és az internetkvótád továbbra is csökken. Szóval, biztosan ki akarja próbálni?

Hogyan juthat ingyenes internetes kvótához

Az, hogy miként lehet ingyenes kvótát szerezni, tagadhatatlanul az egyik legkeresettebb sok ember számára.

Különösen egy olyan világjárvány idején, mint most, ahol a munka és az iskolai tevékenység szinte minden nap otthon zajlik, ami azt jelenti, hogy az internetes kvóta pazarlóbb, mint máskor.

Azok számára, akik nem telepítik a WiFi-t otthon, biztosan ez az egyik probléma, amelyre megoldást kell találni. Nos, szerencsére vannak bandai trükkök arra, hogyan lehet ingyenes kvótát szerezni.

A trükk az állítás ingyenes kvóta a kormánytól. A jelenlegi járvány idején szinte minden távközlési szolgáltató ingyenes kvóta programokat kínál a hallgatók, az egyetemisták és a tanárok számára.

Tehát azok számára, akik a három kategória egyikébe tartoznak, és ingyenes internet-módszert szeretnének alkalmazás nélkül, kipróbálhatja ezt az egy módszert.

A lépésekről az ApkVenue megvitatta őket a cikkben "Hogyan juthat ingyenes kvótához minden üzemeltető számára". A következő linken keresztül olvashatja el:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A fenti cikken keresztül információkat kaphat a Telkomsel életre szóló ingyenes internet-módszeréről, az Indosat életre szóló ingyenes internet-módszeréről és más szolgáltatókról is.

Ingyenes internet út az AXIS kártyákhoz

Annak ellenére, hogy az AXIS internetcsomagok ára még mindig meglehetősen megfizethető, de ha van ingyenes internetcsomag, akkor sem tagadja meg?

Nos, szerencsére vannak bandák, vannak trükkök az AXIS ingyenes kvóta megszerzéséhez, hogy egy fillér elköltése nélkül is szörfözhessen.

Kezdve az ingyenes kvóta igénylésétől, az AXISnet alkalmazásban az AXIS Surprize bónusz igénylésétől kezdve az AXIS Giga Hunt ingyenes kvóta vadászatáig egy további, Fake GPS nevű GPS alkalmazás segítségével.

Kíváncsi az internet kvótanélküli vagy ingyenes használatának teljes lépéseire? Ha igen, elolvashatja az ApkVenue cikkét hogyan lehet megszerezni a legújabb ingyenes kvótát az AXIS 2020-hoz.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ingyenes internet út 3

Szinte ugyanaz, mint az AXIS, a 3-as internetes csomag ára is nagyon megfizethető, még Rp.5 ezerről is indul. De, ha gyakran nézel streaminget, letöltést stb., Amelyek nagy kvótát emésztenek fel, akkor az is feltétlenül pazarló, igaz?

Tehát nem csoda, hogy sok felhasználó végül úgy dönt, hogy egy egész életen át tartó ingyenes internetes módszert keres alkalmazás és ehhez hasonló dolgok nélkül.

De tényleg van? A válasz természetesen megvan! Igen, bár ez sem egy életre szól. Például a kormány által biztosított ingyenes kvóta 30 GB a hallgatók, az egyetemisták és a tanárok számára.

Sajnos az ingyenes kvótát csak 3, a kritériumoknak megfelelő ügyfél igényelheti. Akkor mi van, ha nem adja meg a három kategória egyikét?

Nos, az ingyenes kormányzati kvóta igénylésén kívül még számos más módot megtehetsz, köztük egyet, ha alkalmazás nélkül szeretnéd a 3. ingyenes internetes módszert.

Címmel az ApkVenue ezt teljes körűen megvitatta "Hogyan juthat el a legújabb ingyenes 34G-kvóta 2020-hoz". Azonnal elolvashatja, ha tudni szeretné a lépéseket.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet ingyen internetezni 3 kártyát az UC böngészőn keresztül

Ismernie kell az egyik leggyorsabb böngészőalkalmazást, UC böngészőjobb? Nos, kiderült, hogy ezt az alkalmazást állítólag Ön is ingyen szörfözi, tudod, banda!

Az üzenet formátumának elküldésének módja mfb & twit 1 majd küldje el 333 először, majd folytassa az APN 3 beállításával.

Ezzel nem áll meg, meg kell változtatnia az UC Browser egyes beállításait is, például Port eltávolítása, Meghatalmazott, és Szerver port.

Akkor valóban működik ez a módszer, vagy csak kamu? Miután Jaka kipróbálta, éppen eljutott az üzenet küldéséhez, és ez azonnal kudarcot vallott. Hol, ilyen formátumú üzenetek nem lett sikeresen elküldve.

Ezenkívül még az UC Browser, az ApkVenue beállításának szakaszában is nem találta a beállítási oldalt a Port, a Proxy és a Server Port eltávolításához.

Más szavakkal, a 3 ingyenes internetes módszer az UC Browsert használja, amelyet az interneten talál nagy valószínűséggel kamu, banda.

Smartfren Ingyenes internet út

Ön Smartfren kártya használó, és szeretné tudni, hogyan lehet kvóta nélkül böngészni az interneten, vagy nem kell pénzt költeni?

Nos, ha Ön hallgató, hallgató vagy oktató, akkor csatlakozhat a Smartfren által biztosított ingyenes kvóta programhoz. Ezen a programon keresztül a Smartfren később 1 milliót fog szétosztani 10N + SIM-kártya ingyen.

Ennek a 10N + kezdőcsomagnak aktív időtartama legfeljebb 365 nap, heti bónusz pedig legfeljebb 52 GB. Míg az adatutalvány opciók 1 GB és 30 GB között változnak.

Tehát, hogy megkapja ezt a 10N + SIM-kártyát, csak meg kell vegye fel a kapcsolatot a 888-as telefonközponttal és adjon információt arról az iskoláról vagy campusról, ahol tanul.

Később a Smartfren eljön az iskolába vagy az egyetemre, hogy ingyenes SIM-kártyákat adjon ki.

Maga a 10N + starter pack program a Smartfren legújabb, korábban 30 GB ingyenes oktatási kvóta programot tartott, amely sajnos a regisztrációs időszak szeptember 11-én zárult le.

Ingyenes internetes módszerek a HTTP-injektor használatával

A 2020-as ingyenes internetes módszer utolsó alternatívája egy további nevű alkalmazás segítségével történik HTTP injektor.

Azok számára, akik nem ismerik, maga a HTTP Injector egy olyan alkalmazás, amely a VPN, a Proxy és az SSH hálózatok használatával keres szolgáltatói hiányosságokat.

Ez az alkalmazás nagyon népszerű, és széles körben használják azokat az embereket, akik ingyenes internetet akarnak. Igen, annak ellenére, hogy a tényleges felhasználási mód könnyűnek mondható, banda.

De nem kell aggódnia! Mert Jaka már megbeszélte ingyenes internet-mód a HTTP-injektor használatával amelyet a következő cikkben olvashat:

Nos, ez az ApkVenue legújabb, 2020-as ingyenes internetes módszere, amelyet most kipróbálhat, banda.

Annak ellenére, hogy valóban sok más alternatív módszer létezik az interneten, itt Jaka csak akkor nyújt módot, ha biztonságban és természetesen törvényesen tartja mobiltelefonját.

Szóval, már tudja, melyik módszert próbálja ki? Vagy van más tippje a kvóta nélküli internetről? tudsz Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban igen. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita