7 márka a legerősebb és legrugalmasabb mobiltelefon tokokból

Sajnos a drága okostelefon karcos vagy megrepedt, mert nem vigyáz. Annak érdekében, hogy biztonságosabb és védettebb legyen, csak használjon rugalmas mobiltelefon tokot, bandát

Az okostelefonok a modern emberek elsődleges szükségletévé váltak. Őszintén szólva, oké. Milyen dolgokat keresel először, amikor felébredsz? A többség azt fogja mondani, hogy okostelefon, banda.

Sajnos okostelefonokkal vagyunk, olyan mértékben, hogy megpróbáljuk teljes szívvel védeni az okostelefont. De néha mégis történnek dolgok.

Az egyik fő megoldás annak megakadályozására, hogy rossz dolgok történjenek okostelefonjainkkal, egy tok használata. A hétköznapi burkolat azonban nem elég, banda.

Ebben a cikkben az ApkVenue javaslatokat ad a legerősebb és legrugalmasabb mobiltelefon-esetekről, amelyek teljes mértékben megvédhetik okostelefonját.

7 legerősebb és legnehezebb mobil tok márka

Korábban az ApkVenue megvitatta a rugalmasan használható okostelefont. Alternatív megoldásként az okostelefon védelme érdekében rögzíthet egy mobiltelefon tokot.

A magas védettségű HP ház különbözik a szokásos esetektől. Ha a közönséges burkolat inkább a stílus, míg a védőburkolat inkább a biztonsági szempont.

Valójában ezeknek a rugalmas ügyeknek némelyike ​​katonai normákkal rendelkezik, amelyek biztosítják okostelefonjának biztonságát a repedések, akár a feltörések ellen.

Kíváncsi vagy? Idő vásárlás helyett itt áll a 7 legerősebb és legtartósabb mobiltelefon tok.

1. Urban Armor Gear kompozit tok

Városi páncélos felszerelés vagy általában rövidítve UAG egy katonai kialakítású burkolat. A katonaság miatt határozottan erős és ellenálló banda.

Annak ellenére, hogy tartós és masszív, az UAG Composite Case nem teszi terjedelmesé és nehézvé az okostelefont. Tehát még mindig jó, ha megfogod.

Az UAG Composite Case kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a szabadtéri és extrém tevékenységeket. Nem kell aggódni, ha csak leesik, banda.

Védőtok ez a hatás szempontjából a legjobb védelmet nyújtja, mint más esetek. Egyébként nagyon biztonságos.

Ez a kemény mobiltelefon tok megvásárolható $ áron 50 ezer IDR - 500 ezer IDR a használt okostelefontól függően.

2. Nillkin Defender-ügy

Nillkin Defender ügy egy védőburkolat, amely megvédi kedvenc okostelefonját az ütközéstől, karcolódástól és ütéstől.

Annak ellenére, hogy ez a burkolat kedvenc okostelefonjának védelmére készült, a gyártók nem felejtik el az esztétikai szempontokat.

Amellett, hogy erős és ellenálló, a Nillkin Defender Case nagyon kicsi kialakítású. Ha az ApkVenue odafigyel, mint a Transformerek, banda.

A Nillkin Defender tok két prémium anyag kombinációjából áll, amelyekből készült hőre lágyuló poliuretán (TPU) és polikarbonát. Mindkét anyag extra védelmet nyújt az okostelefon számára.

A Nillkin Defender tokot alacsony áron vásárolhatja meg 20 ezer IDR - 185 ezer IDR a használt okostelefontól függően. Elég megfizethető.

3. Spigen Slim Armor

Spigen vékony páncél egy védőburkolat, amely meglehetősen népszerű az okostelefon-felhasználók körében. A védelem biztosítása mellett ez a ház stílusos kialakítású is, tudod.

A Spigen Slim Armor tok rendelkezik funkciókkal ultra cseppvédelem kettős rétegű. Ezenkívül a Spigen katonai szabványú technológiai védelemmel van ellátva légpárna az ügy minden sarkában.

Most már nem kell aggódnia az okostelefon leesése miatt. A Spigen-ügy is elég nehéz, banda. Az ütközésektől eltekintve ez a ház a karcolásoktól is védett.

Mivel légpárnás funkcióval van felszerelve, természetes, hogy a Spigen Slim Armor elég vastag, banda. Ennek ellenére a lekerekített élek kényelmesen tartják az okostelefont.

A Spigen Slim Armor-t $ -ért vásárolhatja meg 10 ezer IDR - 495 ezer IDR a használt okostelefontól függően banda.

4. Anker Toughshell-ügy

Anker Toughshell tok egy erős és rugalmas védőburkolat, és számos fejlett technológiával van felszerelve, hogy megvédje kedvenc okostelefonját.

Ez a masszív tok technológiával védi az okostelefont gravitációs őr és sokkpajzs amely megfelel az Egyesült Államok (USA) katonai követelményeinek.

Ha a másik eset csak az okostelefon hátulját védi, akkor az Anker Toughshell tok teljes védelemmel védi az okostelefont.

Ez az eset egy héjat képez, amely megvédi az okostelefon minden részét. Ez a héj még szélsőséges körülmények között is védi az okostelefont.

Ha érdekel ez az eset, akkor annyit kell költenie 30 ezer IDR - 550 ezer IDR a használt okostelefontól függően.

5. Otterbox Defender ügy

Otterbox Defender ügy egy védőburkolat, amelynek egyik legteljesebb védelme van. Ennek oka, hogy ez az egyik eset por-, víz- és ütésállóvá teszi okostelefonját.

Az Otterbox erős polikarbonát anyagból készül, így ellenáll a hőnek és a hidegnek. Ez az eset állítólag tűz vagy hóvihar idején képes megvédeni az okostelefont.

Ez a tok három ultraréteget tartalmaz, hogy megvédje okostelefonját a cseppek, szennyeződések és karcolások okozta ütközéstől.

Ezenkívül a képernyőt egy karcálló filmréteg is védi. Tényleg kedves vagy sem, banda? Az eredeti Otterbox Defender tok az árkategóriában található 210 000 IDR - 1,4 millió IDR változattól függően.

6. Griffin túlélő eset

Griffin túlélő eset nagyon szilárd megjelenésű, banda. Ez azonban nem csak egy szilárd megjelenés. Ez a burkolat is tartós és nagyon masszív.

A Griffin Survivor Case olyan héjat használ, mint az Anker Toughshell, de több anyaga van. A héj használja ütközési diszperziós rendszer kizárólag Griffin számára.

Ez a szilárd héj megvédi az okostelefont az ütésektől, a portól és a vízcseppektől. Valójában a Griffin Survivor Case képes megvédeni a 2 méteres magasságból maximálisan eső okostelefonokat.

Az erős külső miatt az okostelefon horpadássá válik. Ezért a Griffin olyan polikarbonát héjat használ, amely megakadályozza az okostelefon horpadását.

A Griffin Survivor Case az árkategóriába tartozik 40 ezer IDR - 600 ezer IDR a használt okostelefontól függően. Érdekelt?

7. X Doria Defense Lux

Csakúgy, mint a neve, X Doria Defense Lux maximális védelmet nyújt kedvenc okostelefonján, miközben luxus benyomást kelt.

Ez a masszív tok polikarbonátból készült külső burkolattal és alumíniumból készült külső kerettel védi az okostelefont az ütésektől és karcolásoktól.

Annak érdekében, hogy fényűzőnek és előkelőnek tűnjön, a tok hátuljára egy fényűző textúrájú panelt adtak, amely prémium benyomást kelt.

A prémium panel nem csak show-nak, bandának szól. A panel kettős védelemként szolgál az okostelefon számára is.

Ez a prémium tok, amelyet dollárért vásárolhat meg 100 000 IDR - 500 ezer IDR a rendelkezésére álló okostelefon szerint.

Ez az ApkVenue cikke a 7 legerősebb és legrugalmasabb mobiltelefontok-márkáról, amelyeket használhat. Ahelyett, hogy drága okostelefonját megkopnák, jobb, ha azonnal védi a fenti burkolat használatával.

Találkozunk a következő Jaka cikkben, igen!

Olvassa el a cikkeket is Készülékek vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found