hogyan lehet wa jelölni egyet annak ellenére, hogy elolvasták

Szeretné olvasni a WA csevegést, de azt gondolja, hogy offline? Nos, követheti, hogyan lehet a WA-t kipipálni az 1-ben a szokásos WA-ban, de teljes egészében elolvasta az alábbiak szerint.

WhatsApp most vitathatatlanul alkalmazássá válik csevegés legjobb, ami biztos, hogy mindannyiótoknál van, és a napi szükségletekre használják.

Az alkalmazás használatában csevegés ami most a Facebook égisze alatt áll, természetesen minden egyes felhasználási módod megvan, igaz?

Beleértve azokat is, akiknek tetszik olvas üzenet, de lusta válaszolni, másképp néma olvasó Látom!

Nos, ezúttal az ApkVenue-nak vannak tippjei, így megtudhatja hogyan lehet a WA-t kipipálni az 1-be a szokásos WA-ban, de online és gond nélkül olvashat "terrorizált" hogy válaszoljak rá. Hogy érzitek magatokat?

Itt van a rendelés módja Csevegés WA Tick 1 Annak ellenére, hogy olvastál, ez olyan egyszerű!

Maga a WhatsApp is rendelkezik beépített vagy hivatalos funkcióval, amely lehetővé teszi a kék kettős pipa letiltását (kék kullancsok).

Kék kullancsok maga is annak az üzenetnek a jele lehet, vagy csevegés Az Ön által küldött WA-t az üzenet címzettje, banda fogadta és elolvasta.

Fotóforrás: Különleges (WA-trükkök ennek ellenőrzésére egy WA MOD alkalmazással, például GBWhatsApp-kal élesítve történhetnek.)

De valóban jelet akarsz adni ennek? csevegés WA más embereket nem fogadtak el, de elolvasta? Nos, itt használhatja az ApkVenue által ajánlott WA MOD alkalmazást!

Itt az ApkVenue fogja használni az alkalmazást GBWhatsApp garantáltan megoldja ezt a problémát. A helyzet az, hogy a WA-t bejelölheti egyet, de online hogy elolvassa az üzenetet.

A lépések végrehajtása előtt tegyük meg Letöltés Alkalmazás GBWhatsApp APK legújabb, amelyet az alábbi linken keresztül szerezhet be Android-felhasználók számára.

GBWhatsapp Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

1. lépés - Regisztráljon egy WA-fiókot a GBWhatsApp alkalmazásban

  • Ha korábbi WA-fiókot használt, az ApkVenue azt javasolja tartalék csevegés WhatsApp, amelyet az ApkVenue korábban áttekintett.
  • Akkor megvan meng-eltávolítás hivatalos WhatsApp alkalmazás és most telepítette a GBWhatsApp alkalmazást az Android mobiltelefonjára, bandájára.
  • Nyissa meg a már telepített alkalmazást, itt választhat egy lehetőséget visszaállítás visszatérni tartalék csevegés WA vagy Egyetért és folytatja új fiók létrehozásához.

2. lépés - Nyissa meg az Adatvédelmi beállításokat a GBWhatsApp alkalmazásban

  • Ha az alábbiak szerint lépett be a GBWhatsApp fő nézetébe, akkor csak annyit kell tennie, hogy megérinti három pont ikonra ami a tetején van.
  • Itt csak választania kell egy lehetőséget AlexMods / FouadMods majd menj a Adatvédelem és biztonság.

3. lépés - Módosítsa a névjegyek és csoportok adatvédelmi beállításait

  • Az Adatvédelem és biztonság oldalon csak annyit kell tennie, hogy lefelé csúsztat, amíg meg nem találja a szakaszt Beszélgetések. Itt választhatja ki a beállításokat Névjegyek és Csoportok.

4. lépés - Kapcsolja be a Kék kullancsok és a Második kullancsok elrejtése lehetőséget

  • Meg fog jelenni Felugrik amely számos aktiválható opciót tartalmaz. Itt csak választania kell egy lehetőséget Kék kullancsok elrejtése és Második kullancsok elrejtése úgy, hogy WA pipálja az 1-et az üzenetküldő kijelzőjén.
  • Megjelenik egy figyelmeztetés, amely tájékoztatja a felhasználót az 1. WA ellenőrzőlista kockázatáról, amelyet megérintéssel figyelmen kívül hagyhat rendben.

5. lépés - A WA Check One megjelenítése a WhatsApp Sender webhelyen

  • Most a WA 1. ellenőrzésének módja működött az Ön számára, és ez így néz ki a WhatsApp üzenetküldő bandáján.
  • A privát csevegést folytató WA-kapcsolatok mellett aktiválhatja ezt az opciót a családi WA-csoport számára, amelyet általában játszik néma olvasójobb?

6. lépés - A WA Check One megjelenítése a címzett WhatsApp oldalán

  • Nos, még akkor is, ha az vagy online vagy elolvastad, az üzenet továbbra is pipa állapotú lesz, tudod. És ez az üzenet jelenik meg az Ön által használt GBWhatsApp alkalmazásban.

NYILATKOZAT:


Egyes esetekben, csevegés WA fog egy idő után kettős kullancssá változott a címzett elhagyja a csevegőszobát. Annak érdekében, hogy ez a lépés sikeres legyen, ajánlott folytatnifrissítés Használt GBWhatsApp alkalmazás.

Bónusz: Ajánlott WhatsApp MOD APK a legjobb Android számára 2020-ban

Az ApkVenue által ebben a módszerben használt GBWhatsAppon kívül valójában különféle WhatsApp MOD alkalmazás (WA MOD) amely hasonló és még fejlettebb funkciókat kínál.

Ha a fenti módszer nem működött, akkor kipróbálhat más ajánlásokat is az Android telefonok WA MOD APK alkalmazásához, amelyeket az ApkVenue itt áttekintett.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez egy oktatóanyag arról, hogyan lehet a WA-t kipipálni az 1-be a szokásos WA-ban, de online hogy elolvashat anélkül, hogy elkapnád, banda.

Most már nem kell tartania attól, hogy más ideges lesz, mert nem válaszolt az üzenetre. Mert biztosan azt gondolják csevegés WA függőben levő és nem kézbesítették.

Mennyire izgalmas, igaz? Tehát, ha van javaslata más WhatsApp tippekre és trükkökre, ne habozzon, írja le őket az alábbi megjegyzések oszlopba. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found