az okostelefon bekapcsológombja elromlott? ne essen pánikba, használja ezt a 3 alkalmazást

Ennek eredményeként a gomb könnyen megsérülhet. Válaszként sok alkalmazás be- és kikapcsoló gombként nyújt funkciókat

Aki nem ismeri az okostelefonokat, az okostelefonok nagyon fontosak a mindennapi életben, különösen a mai korszakban, ahol a technológia egyre kifinomultabb.

Használatakor automatikusan meg kell nyomnia a bekapcsológombot. Ennek eredményeként a gomb könnyen megsérülhet. Mivel penganggulannya sok olyan alkalmazás, amely funkciókat nyújt be / ki gomb, oké menjünk csak előre és beszéljünk meg 3 olyan alkalmazás, amely On / off gombként működik az okostelefonokon

  • Hogyan lehet megmenteni az internetes kvótát ezen 5 népszerű Android-alkalmazás használatakor
  • Ne vásároljon kiemelt okostelefont, íme 8 ok!
  • 5 legjobb 2017-es kamerás Android-okostelefon

3 olyan alkalmazások, amelyek be- és kikapcsoló gombként szolgálnak egy okostelefonon

1. Légzár képernyő

A következő alkalmazások olyan alkalmazások, amelyek funkciókat kínálnak az okostelefon be- és kikapcsoló gombjának helyettesítésére. Az alkalmazás használatával nem kell bajlódnia érintse meg a képernyőt vagy nyomja meg a gombot okostelefonján egyszerűen mozgassa a képernyőn, mint egy mozdulatot elcsór és az okostelefon automatikusan magától be- / kikapcsol.

2. Érintse meg a Tap App lehetőséget

A következő alkalmazások: Koppintson az Érintse meg az Alkalmazás elemre amint a neve is sugallja, a koppintás a képernyő megérintését jelenti dupla fül vagy 2x, ezzel az alkalmazással ingyenes bekapcsológomb a gyakori nyomás miatt bekövetkező károk kockázatától.

3. A bekapcsológomb és a hangerő gomb között

A következő alkalmazás, mégpedig A bekapcsológomb és a hangerő gomb között, ez az alkalmazás biztosítja jellemzők vagyis változtatni bekapcsológomb ti használjátok hangerő gomb. Használhatja ezt az alkalmazást, ha a bekapcsológomb megsérült, ezzel az alkalmazással azzá válhat kiút azok számára, akik mikor zavarodnak bekapcsológomb az okostelefon elromlott.

Nos, ott van hogyan reagáljunk, ha az okostelefon bekapcsológombja megsérült. Van más módja? Oszd meg a megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found