hogyan lehet egyedül kezelni egy elhalt mobiltelefont + az ok felderítése

A mobiltelefonja gyakran újraindítja magát, és zavarja a tevékenységeit? Nézze meg a következő cikket, amely magában foglalja a következő elhalt mobiltelefon okait és kezelésének módját!

Elmerült már valaha a játékban vagy a filmek nézésében a mobiltelefonján, de hirtelen a mobiltelefonja magától kikapcsol? Nemcsak meghal, néha a mobiltelefon újraindul.

Biztosan nagyon idegesítő, banda. Különösen, ha nem mentette el a játék előrehaladását vagy a munkáját. Ennek eredményeként minden elveszett és hiába.

Ez nem csak bizonyos HP márkákkal fordul elő, hanem minden márkában előfordulhat. Szeretné tudni, mi is okozza hogyan lehet egyedül kezelni egy elhalt HP-t? Figyelj, igen!

Ok A HP újraindul

Mielőtt megvitatná a megoldást, az ApkVenue több olyan tényezőt is megvitat, amelyek miatt a mobiltelefon újraindulhat. Ez azért hasznos, hogy tudd, melyik megoldás oldhatja meg a problémádat.

  • Operációs rendszer hiba: Az egyik ok, amely befolyásolja a mobiltelefon újraindítását, az operációs rendszer vagy az Android operációs rendszer hibája. A nem megfelelően működő operációs rendszer például: Force Stop, és mások.

  • Akkumulátor állapothiba: Az akkumulátor állapothibája azt jelenti, hogy a mobiltelefon képernyőjén megjelenő akkumulátor jelző nem felel meg a tényleges feltételeknek. Például az akkumulátor 80% -osnak látszik, annak ellenére, hogy a maradék akkumulátor csak 2%. Ez azt okozza, hogy a mobiltelefon gyakran kikapcsolja magát, annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy az akkumulátora még mindig tele van.

  • Belső memória megtelt: A mai mobiltelefonok jumbo belső memóriával vannak felszerelve. Ha néhány évvel ezelőtt még mindig használ egy kimeneti mobiltelefont, lehetséges, hogy a belső memória megtelt, így a mobiltelefon lassú és újraindul.

  • HP túlmelegedés: Ez a probléma olyan állapot, amikor a chipset túlmelegedik. Chipset a túlmelegedés károsítja a HP összes alkatrészét. A rendszer automatikusan kikapcsolja a mobiltelefont, hogy megakadályozza az alkatrészek további károsodását.

  • Gyökér: Az Android mobiltelefon gyökeresedésének számos előnye van, amelyek közül az egyik egy Android játék-csaló alkalmazás használata. Sajnos a gyökérzet az operációs rendszert is károsíthatja, így a mobiltelefon hibává válik.

Hogyan lehet legyőzni a HP egyedüli halottakat

Miután megvitatta a mobiltelefon újraindításának okát, itt az ideje, hogy az ApkVenue megvitassa, hogyan lehet egyedül kezelni a holt HP-t. Válassza ki a megfelelő megoldást az ApkVenue által korábban tárgyalt probléma alapján.

Az alábbi összes megoldást megteheti a mobiltelefon teljesítményének felgyorsítása és biztosítása érdekében. Alig várom, igaz? Akkor, csak menj vele, menjünk!

1. Frissítse az operációs rendszert

Minden HP mindig javítja az operációs rendszert és az operációs rendszer biztonsági rendszerét. Tegyük fel, hogy használja Xiaomi, akkor a mobiltelefon mindig biztosít frissítéseket MIUI időszakosan.

Ennek ellenére vannak olyan esetek, amikor a mobiltelefon nem nyújt rendszeres operációs rendszer frissítéseket. Ennek egyik oka, hogy az Ön által használt mobiltelefon egy régi sorozat.

A kézi ellenőrzéshez lépjen a menübe Beállítások> Névjegy> Rendszerfrissítések. Ezt követően ellenőrizze, hogy az operációs rendszere naprakész-e.

Ha nincs értesítés, de az operációs rendszer még mindig hátravan, akkor maga töltheti le firmware mobiltelefonjának megfelelően frissítse manuálisan.

Ha például a mobiltelefon nem támogatja az operációs rendszer legújabb frissítéseit, ez az operációs rendszer összeomlását is eredményezi. tudszvisszagörgetés ROM, hogy megfeleljen a HP specifikációinak.

2. Javítsa ki az akkumulátor állapotát

Az elhunyt mobiltelefon kezelésének következő módja az akkumulátor hibájának javítása. Ahogy az ApkVenue korábban kifejtette, néha a képernyőn megjelenő akkumulátorjelző nem mutatja az akkumulátor valós állapotát.

Ez azt eredményezheti, hogy a mobiltelefon kikapcsolja magát, annak ellenére, hogy a képernyőn megjelenő akkumulátor jelzője különböző dolgokat mutat. Ennek megoldása az, hogy letölti az Battery Calibration alkalmazást a Google Play Áruházból.

Töltse le az akkumulátor kalibrálását a következő linken keresztül

Használatának módja az, hogy csatlakoztatja a töltőkábelt, majd töltse fel, amíg az akkumulátor 100% -ig meg nem jelenik. Ne húzza ki a töltőt, majd nyissa meg az Akkumulátor kalibrálás alkalmazást. Végezze el a kalibrálást az alkalmazással.

A kalibrálási folyamat befejezése után kihúzhatja a töltőkábelt. Ily módon az akkumulátor jelzője megmutatja az akkumulátor tényleges állapotát.

3. Tiszta RAM

Előfordul, hogy a mobiltelefonjára telepített alkalmazások nagy mennyiségű RAM-ot fogyasztanak. A probléma az, amikor az alkalmazás továbbra is a háttérben fut, így folyamatosan felemészti a RAM-ot.

Tisztíthatja a RAM-ját, és leállíthatja a háttérben futó felesleges alkalmazásokat. Például leállíthatja az Instagram-t, amely továbbra is fut, és elég sok RAM-ot foglal el.

Az opcióval erőszakkal is leállíthatja a felesleges alkalmazásokat Force Stop. Jaka másik javaslata az, hogy vásároljon legalább 6 GB RAM-mal rendelkező mobiltelefont, hogy a többfeladatos folyamat zökkenőmentesen működhessen.

4. Törölje a Szemétfájlokat és a gyorsítótárat

A következő HP újraindítás többszöri leküzdésének módja az, hogy törli a mobiltelefonon még tárolt óriási fájlokat. Még akkor is, ha fájlokat töröl, néha a levélszemét fájlokat még mindig az ideiglenes tároló mappában tárolja.

A szemétfájlokon kívül gyorsítótár a teltség is problémát jelenthet. A gyorsítótár a memória, amely tárolja a fájlrendszert, valamint egy mobiltelefon használata, amely a konfigurációs fájlok tárolására szolgál, hogy gyorsabban elérhessék azokat.

A levélszemétfájlok és a gyorsítótár törlésének legegyszerűbb módja egy tisztább alkalmazás telepítése, például CCleaner. Ez az alkalmazás képes törölni a felesleges fájlokat, amelyek miatt a mobiltelefon nehéznek érzi magát.

Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS

5. Gyökérzet

A következő lépés az, hogyan kell egyedül kezelni a döglött HP-t gyökerestől kitép androidos telefonon. Ez a módszer nagyon fontos azok számára, akik gyökeres mobiltelefont használnak.

Mint Jaka korábban kifejtette, a gyökeresedésnek számos előnye van. A gyökeresedésből eredő kockázatok azonban többek. Hibás operációs rendszerből, könnyen feltörhető biztonságból és másokból kiindulva.

A gyökeres mobiltelefon gyakran lóg, és lassan érzi magát. Ezért az Android telefon gyökérzet nélküli feloldása az ApkVenue által ajánlott megoldás.

Ez Jaka cikke arról, hogyan lehet egyedül kezelni egy elhalt mobiltelefont. Ha könnyűvé akarja tenni, akkor jobb, ha kicserél egy új mobiltelefont, amely a legjobb specifikációkkal van ellátva. Sok, nagyon jó mobiltelefon volt olcsó.

Remélhetőleg ez a cikk segíthet rajtad. Ne felejtse el megírni a megjegyzését a megadott oszlopba. Találkozunk legközelebb!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found