5 legjobb Canon fényképezőgép-alkalmazás 2019 | android és ios

Van Canon fényképezőgépe? Az ApkVenue javaslatokat fog adni az 5 legjobb Canon fényképezőgép-alkalmazáshoz, amelyek segítenek a készített fotók kezelésében, bandában!

Azok számára, akik szeretik a fényképezést, ismernie kell az úgynevezett fényképezőgépmárkát Kánon . Az 1933-ban alapított Canon a fényképezőgép-termékek minőségéről volt ismert.

Sok fotós a Canonot választja zászlóshajóként. Te is közéjük tartozol?

Ha igen, akkor már le kellett volna töltenie Canon fényképezőgép-alkalmazások a banda alatt!

A legjobb Canon Camera App 2019

Fényképezés az egyik olyan hobbi, amelyet sok ember szeret, különösen az évezredes generáció. A legjobb képek elkészítéséhez elengedhetetlen a megfelelő szög készítése.

Vannak azonban esetek, amikor távolról szeretnénk fényképeket készíteni anélkül, hogy egy gombot kellene megnyomnunk.

Ezért vannak olyan kameraalkalmazások, amelyek segítenek a fotózási tevékenységekben. Nem csak, hogy a fényképek átvitele sokkal könnyebb és gyorsabb.

Melyek az alkalmazások? Lássuk azonnal, milyen alkalmazásokat kell telepítenie!

1. Canon Camera Connect

Az első alkalmazás, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl, a közvetlenül a Canon hivatalos alkalmazása. Ennek az alkalmazásnak a neve Canon Camera Connect és letöltheti mind az Android, mind az App Store áruházba az iOS rendszeren.

Ezzel az alkalmazással fényképeket küldhet és menthet a Canon fényképezőgépéről közvetlenül a mobiltelefonjára, akár közvetlen kapcsolaton keresztül, akár Wi-Fi hálózaton keresztül.

Ezenkívül ez az alkalmazás egy helymeghatározó funkciót is biztosít, így tudja, hol vannak a készített fényképek. Természetesen ezzel az alkalmazással gombokat is megnyomhat redőny kamera Bluetooth kapcsolaton keresztül.

InformációCanon Camera Connect
FejlesztőCanon Inc.
Vélemények (véleményezők száma)3.6 (49.677)
MéretEszközönként változik
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszközönként változik
LetöltésAndroid


iOS

2. EOS Remote

Még mindig ugyanattól a fejlesztőtől, EOS Remote egy olyan alkalmazás, amely valóban segítséget nyújt a soros kamerák felhasználói számára Canon EOS (Elektro-optikai rendszer).

Azoknak, akik nem tudják, EOS egy Canon kamerarendszer, amely a felhasználást helyezi előtérbe autofókusz-övé.

Az alkalmazás funkciója szinte megegyezik az alkalmazás funkciójával Canon Camera Connect teljesebb funkciókkal, például fókusz- és helyzetbeállításokkal atuo-fókusz-övé.

InformációEOS Remote
FejlesztőCanon Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (14.972)
Méret4,4 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum2.3.3
LetöltésAndroid


iOS

3. DSLR vezérlő

A hivatalos Canon alkalmazáson kívül más fejlesztők, bandák alkalmazásait is használhatja. Az egyik az alkalmazás DSLR vezérlő által termelt Lánctűz.

Ennek az alkalmazásnak eléggé teljes tulajdonságai vannak, kezdve a felvételi módtól, a szűrő kiválasztásától, a kép felülvizsgálatától és másoktól.

Sajnos ez az alkalmazás nem ingyenes. Annyit kell költeni, amennyit 109 000 Rp annak érdekében, hogy élvezhesse ezeket a funkciókat.

InformációDSLR vezérlő
FejlesztőLánctűz
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (5.880)
Méret1 016 KB
Telepítse100.000+
Android minimum2.2
LetöltésAndroid

4. Kamera csatlakoztatása és vezérlése

Ha ingyenes kameraalkalmazást szeretne, még mindig vannak más alkalmazások. Kipróbálhatja az alkalmazást Kamera csatlakoztatása és vezérlése által kifejlesztett RupiApps ez.

Csatlakoztathatja fényképezőgépét és mobiltelefonját Wi-Fi-vel vagy USB-vel. Ha nincs internetkapcsolata, használhatja hotspot megosztás.

Annak ellenére, hogy az ingyenes verzió elég sok, ennek az alkalmazásnak van egy prémium verziója, amely minden bizonnyal teljesebb funkciókkal rendelkezik.

InformációKamera csatlakoztatása és vezérlése
FejlesztőRupiApps
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (2.256)
Méret5,3 MB
Telepítse500.000+
Android minimum4.4
LetöltésAndroid

5. Helicon Remote

Az utolsó fényképezőgép-alkalmazás, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánlHelicon Remote tól től Helicon Soft Ltd.

Nem csak a Canon, hanem akkor is használhatja ezt az alkalmazást, ha fényképezőgépe Nikon márkájú. Csak annyi, hogy vannak bizonyos sorozatok, amelyeket ez az alkalmazás nem támogat. A teljes listát az alábbi táblázat letöltési linkjén láthatja.

A tulajdonosok között fejlett expozíciós sorozat, geocímkézés, időzített lövés, fókuszterületek kiemelése, és még sok más.

InformációHelicon Remote
FejlesztőHelicon Soft Ltd.
Vélemények (véleményezők száma)3.8 (3.808)
Méret10 MB
Telepítse500.000+
Android minimum4.0.3
LetöltésAndroid

Ez az ötödik banda Canon kamera alkalmazás legjobb, amit le kell töltenie. Tehát nincs több gond a kamera távvezérlésével vagy a fájlok gyors mozgatásával. Sok sikert a bandához!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found