aliasing és további 6 játékkifejezés, amelyeket ismernie kell

Van, aki nem ismeri a játékban szereplő feltételeket. Tehát itt áttekintek néhány fontos tudnivalót.

Mindannyian játszottatok játékokat, mind a hagyományos játékokat, mind a modern játékokat, a PC-s játékokat, az Androidos játékokat és még sok más játékot. Játék közben megismeri Opciók vagy hívták Beállítások. Nos, az Opciók lehetővé teszik a beállítások, például a kijelző, a hang, a grafika stb. Megváltoztatását.

De lehet, hogy vannak olyan emberek, akik nem ismerik azokat a feltételeket a játékban, amelyeket tudnia kell. Nos, valójában ismernie kell a kifejezést szerencsejáték ez azért van, mert a teljesítmény és a kényelem a játék során. Tehát ez alkalomból az ApkVenue néhány kifejezést elmagyarázott szerencsejáték amit a játékosoknak tudniuk kell. Nézze meg a teljes értékelést, OK!

  • A leghatékonyabb online játék gyűjteménye az Android Quota 2016. szeptemberi kiadásában
  • Így játszhat a PlayStation játékokkal számítógépen

Aliasing és 6 egyéb játékfeltétel, amelyeket ismernie kell

Felbontás

Az első játékon belüli kifejezés az felbontás vagy felbontás. Ki ne ismerné a felbontást? Igen, talán néhány ember nem tudja, de ezeket tudnia kell. Általában a felbontás egy szám, amely meghatározza a méretet pixel amely megjelenik a monitoron. Különösen a felbontás a sokaság pixel amelyek megjelennek a PC képernyőn, és meghatározzák a megjelenő kép általános minőségét. Minden monitor rendelkezik mérésekkel alapértelmezettilletve 800x600, 1024x720, 1080x720, 1440x900 és még sok más. A bal oldali szám, például "1366" a képernyő szélességét, a jobb oldali "768" a képernyő magasságát jelzi.

Azok számára, akik néha látják, hogy van egy másik szám a képernyőméret mellett, például 30 Fps vagy 60 Fps, ez egy szám, amely jelzi, hogy mennyi keret/ másodperc, amelyet a monitor megjeleníthet. Ha kíváncsi vagy, itt megnézheted. A felbontás szintén befolyásolja a játékon belüli teljesítményt. Miért? Mivel minél nagyobb a felbontás, annál nehezebb a folyamat renderelés kép, ami teljes VGA memóriát eredményez, ami az oka lemaradás a játékon.

Textúra minősége

Term szerencsejáték a következő az textúra minősége vagy textúra minősége. Ez befolyásolja a játék környezetének szépségét. Szépségnek hívják, mert minél jobb az állaga a játéknak, annál több játékot játszik igazi, szép, szép, és jól néz ki, ha játszik.

A legtöbb játék minőségi beállítása, ill textúra minősége de néha egyes játékok kissé eltérő beállításokkal rendelkeznek. De minden bizonnyal minél magasabb a minőségi beállítás, annál simább a játék környezete. Ez sok helyet foglal el a VGA-n, és természetesen ok lehet lemaradás.

Anti-Aliasing

Mielőtt megbeszélnénk Anti-Aliasing, valaki már ismeri a jelentését álnevezés? Igen, álnevezés csíkos vonalak, amelyek alacsony felbontású képek eredményeként fordulnak elő, ami pixel amely kevésbé sűrű és kevesebb finom vonalat okoz. Nos, olyan anti-álnevezés anti azért, hogy ne történjen meg álnevezés. 2 típusú anti-álnevezés amelyet a játékban használnak, nevezetesen:

  • Téri anti-aliasing: Anti-álnevezés módszerét használjarenderelés a legnagyobb felbontású képet vagy grafikát ezután az Ön által használt felbontásra konvertálja. Ez okozza a képet /keret megjelenik a játékban kép formájában /keret ez nagyobb felbontással van, mint az Ön által használt felbontás. Anti-álnevezés csak az objektum körüli vonalakat érinti. Általában olyan beállítási lehetőségek vannak, mint az MSAA (Multisample Anti-Aliasing) és az SSAA (Super Sample Anti-Aliasing, más néven FSAA vagy Full Screen Anti-Aliasing).

  • Feldolgozás utáni aliasing: Anti-álnevezés ez a módszer azt a módszert használja, hogy a kép élét kisimítsa a kép utánrenderelés vagy feldolgozzák. Amit elsimítanak, az minden pixel ez benne van a játékban, beleértve árnyékolók, és számos beállítással rendelkezik, mint például az Nvidia s FXAA (gyors megközelítő anti-aliasing), TXAA (temporális anti-aliasing), SMAA és AMD s MLAA (morfológiai anti-aliasing).

A legtöbb játéknak nincs olyan beállítása, hogy kiválassza az anti-típus típusát.álnevezés melyiket kell használni. Tehát annak megváltoztatására számíthat VGA meghajtó a tiéd, hogy beállítsd az anti-típustálnevezés amelyet használni akar.

VSync

VSync vagy függőleges szinkronizálás funkció szinkronizálásához kimenet fps (kép / másodperc) annak a játéknak, amelyet a monitorodról fps-szel játszol. Ennek célja a számítógép képernyőjén megjelenő kép elszakadásának megakadályozása. Például a képernyő fps értéke 60, de a játék játékának átlagos fps értéke 90–100. Nos, ez a kiegyensúlyozatlan képkocka / másodperc hirtelen szétválik a játék közben.

Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy a VSync-nek, amely csökkentheti a képfelosztást a játék során, vannak hátrányai. A VSync lelassítja a játszott játékok teljesítményét, és néha befolyásolja a játékokat lemaradás. Eits, de nyugodtan! Most sokan vannak sofőr VGA, amely funkciókkal egyszerűsíti a VSync-t játék közben. Például az Nvidia s G-Sync és az AMD s FreeSync, amelyek csökkenthetik lemaradás a VSync okozta.

De a VSync funkció használata a sofőr A VGA-nak is vannak követelményei, nevezetesen a GPU és a képernyő, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük. Ezért jobb, ha kikapcsolja a Vsync programot, hogy gördülékenyebb játékot élvezzen, annak ellenére, hogy néha a kép hirtelen hasad.

Mozaik

Játékon belüli kifejezés Mozaik azért is fontos funkciója van, mert valóságosabb hatást tud biztosítani a játékban. Miért? mivel mozaik a GPU, ill grafikus kártya találjon további bemélyedéseket a textúra felületén, amelyek olyan dudorokat eredményeznek, mint a lépcsők, a földön lévő dudorok stb.

De kérem, vegye figyelembe, mozaik ezzel valóban lemerül a VGA memória. Tehát az újra játszott játéknak éreznie kell lemaradás. Azok számára, akik szuper számítógépes specifikációkkal rendelkeznek, talán ez fogja szépíteni játékélményét. Azok számára azonban, akiknek közepes specifikációi vannak, csak megadhatják magukat. Ha ha ha.

Környezeti elzáródás

Term szerencsejáték a következő az környezeti elzáródás. Ez arra szolgál, hogy árnyékokat adjon reális benyomást a játék tárgyaira. Ezért ezt az elrendezést néha elkülönítik árnyék mert különbözik attól árnyék, környezeti elzáródás csak bizonyos területeken ad sötétet és világosat, ahol a játék árnyékai és fényei nem érhetők el.

Hatás környezeti elzáródás kevésbé észrevehető, ha a játékban nem nagyon figyelsz a környezetedre. A hatás azonban elég markáns, mert a játékban lévő tárgyak árnyékai valósághűbbnek tűnnek. De nyugodtan, ez a hatás nem igazán üríti ki a VGA-t. Tehát rajtad múlik, használod-e vagy sem.

Anizotróp szűrés

Anizotróp szűrés hatással van arra, hogy csökkenti a textúra elmosódásának mennyiségét a játékban, és finomítja azt, hogy a messziről látható textúra ugyanaz legyen, mint közelről nézve. Mielőtt az anizotrop szűrés aktív lenne, Kettős vagy Tri-lineáris szűrés először aktiválódik, és a grafika távolról romlik.

Másrészt az anizotróp szűrés közelről lemásolja a textúrát, és egy távolságra használható, hogy a textúra hasonló legyen. Ennek hatása az, hogy a messziről látható textúra ugyanúgy néz ki, mint közelről. De ne feledje, ismernie kell a képességeit is eszköz Ön. Ne kényszerítsen magas grafikát használni, különösen, ha hiányzik a VGA. Később felrobbanhat. Hehehe.

További

A játék grafikájának beállítása egy kattintással

Általában nagyon nehéz a játék grafikus beállításait módosítani, főleg, ha egyesével kell kipróbálni őket, wow később gondot okozhat. Nos, itt az ApkVenue megmondja a gyors módot, vagyis csak be kell állítania a VGA alkalmazáson keresztül, és meg kell választania a használni kívánt beállításokat, például:

Az AMD játékgrafikai beállításainak képernyőképe

  • Teljesítmény: Sima teljesítményt jelent.
  • Kiegyensúlyozott: Kiegyensúlyozza a játékon belüli teljesítményt és a grafikus minőséget.
  • Minőség: Hogy a játékod elképesztően szép és rendkívüli grafika legyen lemaradásazoknak, akiknek közepes specifikációik vannak.

Az NVidia játékgrafikai beállításainak képernyőképe

Ha Nvidiában élsz Kattintson az Optimalizálás elemre és a játékod nagyon zökkenőmentes lesz. Ha jó grafikára vágysz, akkor az vagy beállítás az ultrában, és a játék nagyon szép és valóságos lesz. Nos, remélhetőleg az ApkVenue magyarázata hozzáadhatja a betekintést a játék feltételeihez.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found