5 hűvös androidos játék "másol" klánok összecsapása

Minél népszerűbb a Klánok összecsapása, annál inkább utánozza. Itt van egy lista 5 Android-játékról, amelyek hasonlóak a Clash of Clans játékhoz.

Ha Ön az Android egyik játékkedvelője és játékosa, akkor biztosan ismeri a Clash of Clans (COC) játékot. A Clash of Clans az egyik leghíresebb játék, amelyet a SuperCell készített. A Clash of Clans játék növekvő népszerűségével természetesen sokan vannak fejlesztő mások, akik olyan játékokat készítenek, mint a Clash of Clans.

Jelenleg sok olyan játék található, mint a Clash of Clans vagy a Clash of Clans Offline és az online másoló játék, amelyeket letölthet a Play Áruházból. A sok Clash of Clans másoló játék közül a legtöbb ilyen játékmenet-övé. kívül játékmenet, nem utolsósorban fejlesztő mások, akik lemásolják a Clash of Clans karaktereket.

  • Tippek a klánok összecsapásához, amelyeket ismernie kell
  • Hogyan lehet a klánok összecsapását mindig online játszani játék nélkül
  • A COC ANGARKEY RIKHI Ghost-fiókjának rejtélye a DENDAM77BERADIK klánban

Kíváncsi bármilyen Android játékra, a Clash of Clans másolatára, itt van a teljes áttekintés:

Az Android játék "Copycat" Clash of Clans

1. X-háború: Zombik összecsapása

Zombik összecsapása egy futurisztikus témájú játék, és modernebb, mint a hasonló játékok. Emellett ebben a játékban hősöd is lesz. Ha a klánok összecsapásának hősei barbár király és íjász királynő, akkor 10 hős van a zombik összecsapásában. Kiindulva a Hulk, Goku, Madara, Thor, Ichigo és még sok más közül.

Olvassa el még: Építési cikk Bruce Lee

Ha a játéknak általában nincs sok nyereménye. Ban ben Zombik összecsapása Itt számos admin által odaítélt díjat találhat, mint például a napi jutalmak, a barátok meghívása, a napi küldetések és még sok más. A nagylelkű díjak mellett a rendszer Alkalmazáson belüli vásárlás a Clash of Zombie-ban nemcsak hitelkártyával vásárolhatja meg, itt a Paypal segítségével is megvásárolhatja.

Áttekintés: Zombik összecsapása, Építsd városodat, hogy ne támadjanak meg a zombik

Töltse le a Zombik összecsapását

CAESARS STUDIO Stratégiai játékok LETÖLTÉS

2. Várütközés

Castle Clash vagy indonéz nyelven a Castle Conflict egy androidos játék, amelynek játékmenete hasonló a következő Clash of Clans-hoz. A Castle Clash játék és a Clash of Clans játék között a fő különbség a benne rejlő Hős. A Castle Clash-ben három szinten vannak hősök, hétköznapi hősök, elit hősök és legenda hősök. Az itt szereplő hősök támadásra vagy védekezésre használhatók.

Ha a Clash of Clans-ban szerezhetünk drágaköveket fák, fű kivágásával és sziklák elpusztításával a játékban Castle Clash vagy ez a várkonfliktus, különféle drágaköveket szerezhet rajta keresztül esemény. A napi hiányzásoktól kezdve, bejelentkezési díjak, esemény évente (karácsonykor) vagy amikor bekövetkezik karbantartás.

Castle Clash jellemzői

  • Építsd és fejleszd a legyőzhetetlen erődöt.
  • Az alap kezelőszervek egyszerűek és egyszerűen használhatók
  • Hozz létre egy pusztító sereget vad seregek tucatjaiból
  • Gyors, szórakoztató és igazi harc
  • Mutasd meg hős képességeidet a harci arénában (Battle Arena) lévő többi játékossal
  • Nyomja meg és töltse el minden tudását, hogy felfedje az erőteljes varázslatot
  • Szabadon játszható fantázia stratégia

Töltse le a Castle Clash-t

Töltse le az IGG játékokat

3. Siegefall

Siegefall egy játék, amelyet a Gameloft készített, a Clash of Clans-hoz hasonló stratégiai műfajjal, amely olyan új funkciókat mutat be, mint a vezérelhető hősök, kártyák varázslat, és az ellenség kihívása.

A játékosok gyors ütemben lépnek be a háború világába, különféle taktikákkal kombinálva, hogy különféle típusú csapatokkal lebontsák az ellenfél bázisát és varázslat amely elérhető. Ha még mindig nem vagy elégedett, ez a játék harcot jelent felhasználó a világ minden tájáról, ráadásul küldetés amelyet a számítógép ellen játszhat

Áttekintés: SIEGEFALL, CLANS CLASH stratégiai játék varázslatos kártyával!

Siegefall letöltése

Gameloft stratégiai játékok LETÖLTÉS

4. Lordok összecsapása 2

Lordok összecsapása 2 egy játék, amelyet az IGG Developer készített fejlesztő a Castle Clash-szel. Csakúgy, mint a hasonló játékok, ebben a Clash of Lords 2 játékban falut kell építeni, más falvakat támadni és falut is építeni. céh (klán).

Ami megkülönbözteti ezt a játékot a Clash of Clans-tól, hogy nem kell megvárnunk a csapatok létrehozását, amikor támadni akarunk. Használhatjuk a Hőst, amíg a hős még él. Amikor a hős meghal, visszatér az életbe szülőváros bizonyos idő alatt.

Töltse le a Lordok összecsapását 2

IGG stratégiai játékok LETÖLTÉS

5. Vikingek összecsapása

Vikingek összecsapása egy mesterséges összetett játék fejlesztő LINE messenger alkalmazás fejlesztő híres játék PT. Kreon. Csakúgy, mint a Clash of Clans, ebben a játékban is meg kell építenie egy várvédelmet, hogy az ne könnyen pusztuljon el, ha a támadók megtámadják őket. Ezenkívül a viking csapatokat a lehető legerősebbre kell képeznie, hogy könnyen megtámadhassa ellenfelét.

Töltse le a Vikingek összecsapását

Stratégiai játékok PT. CREON LETÖLTÉS

Ez 5 Android-játék, amely hasonló a Clash of Clans-hoz. Ha ismersz más játékokat, akkor tudsz Ossza meg a megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found