ne használja az antivírus telepítését! így távolíthat el egy számítógép / laptop vírust csak cmd használatával

Ezúttal az ApkVenue megmondja, hogyan lehet eltávolítani a vírust, csak a CMD-re támaszkodva. Garantáltan a számítógépén lévő vírus eltűnik. Kíváncsi vagy, hogyan? Nézze meg az ApkVenue alábbi áttekintését!

Meg kell problémával szembesülni a PC-t megtámadó vírussal ugye? Ha igen, akkor az adatai lesznek az áldozatok, különösen, ha még nem volt rá lehetősége biztonsági mentés adat. Ezért, mielőtt a vírus szélesebb körben támadna, Ön azonnal el kell távolítania a vírust észlelhető a számítógépen.

Vírusok eltávolítása PC-n vagy laptopon általában egy speciális szoftverre támaszkodnak. Nos, ez különbözik attól, ahogyan az ApkVenue alább áttekinti. Ezúttal az ApkVenue megmondja, hogyan lehet eltávolítani a vírust kizárólag a CMD-re támaszkodhat. Garantáltan a számítógépén lévő vírus eltűnik. Kíváncsi vagy, hogyan? Nézze meg a következő ApkVenue értékeléseket!

  • Használnia kell az antivírust Androidon?
  • 10 legjobb Android víruskereső és kártevő szoftver 2015
  • Aláírja, hogy okostelefonját a spyware befolyásolja

Ne használja a víruskereső telepítést! Így lehet eltávolítani a számítógépes vagy laptopos vírust a CMD használatával

A vírusok eltávolításának első módja a CMD használatával

Távolítsa el a számítógépes vírusokat egy program segítségével Parancssor (CMD) van a leghatékonyabb alternatív mód. Nincs szükség más alkalmazások segítségére, csak írja be a parancsot a CMD-be, a vírus feloldódik. További részletekért lásd a következő lépéseket.

  • Először is, természetesen meg kell nyitni Parancssor (CMD) program. A módszer meglehetősen egyszerű, vagyis maradni nyomja meg a Windows billentyűt + R a billentyűzet használatával.

  • Ha a Parancssor program nyitva van, azonnal beírhatja CD/, majd nyomja meg újra belép.

  • A harmadik lépés, a vírus eltávolításához a Parancssor programmal, csak arra van szüksége keresse meg a CMD-vel ellenőrizni kívánt meghajtó nevét. Például ellenőrizni szeretné a C meghajtót, majd írja be közvetlenül C:, azután belép.

  • Ezután írja be attrib és nyomja meg belép.

  • Tehát ezen a ponton az ellenőrzés valóban befejeződött. Ön csak ellenőrizni kell a megjelenő modellfájlokat. Ha furcsa fájlt talál, azonnal törölhető írja be a DEL-t a kimutatott vírus helyén.

Most ez az első út legyőzni a vírust a Parancssor programmal. Ha így csinálod, jobb legyél te tudja, mi a különbség a vírusfájlok között, és mi nem vírusok, hogy ne történjenek nemkívánatos dolgok, például rossz fájlok törlése.

A vírusok CMD használatával történő eltávolításának második módja

Az ApkVenue által korábban felülvizsgált első módszer mellett a CMD segítségével eltávolíthatja a vírusokat is a második módon ez. További részletekért lásd itt a lépéseket.

  • Nyissa meg a Parancssor programot a számítógépén.

  • Miután megnyitotta a Parancssor programot, folytassa nézze meg az állapot oszlopot. Ha van írás HALLGATÁS, számítógépet jelent még mindig biztonságos a vírusoktól. Ha azonban meg van írva LÉTREHOZOTT, ez azt jelenti, hogy a számítógépén vírus van.

  • Ennek leküzdése nagyon egyszerű, vagyis támaszkodni Kattintson a Feladatkezelőre, és kattintson a Szolgáltatás fülre.

  • Először nyisd ki Feladatkezelő illeszteni a CMD PID-jét, amelynek problémája van az adott alkalmazás PID-jével.

  • Végül csak csináld jobb gombbal, majd állítsa le a szolgáltatást. Várja meg, amíg befejeződik.

Ez az hogyan lehet eltávolítani egy számítógépes vírust a CMD segítségével. Nagyon könnyű, igaz? Van más mód, amit ismersz? Ha igen, kérjük, ossza meg őket az alábbi megjegyzésekben.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found