e-útdíjkártya vásárlásának módja, ára és hol vásárolható meg

Teljes útmutató az e-útdíjkártya megvásárlásához és megvásárlásához, az útdíj kaputól, kisboltoktól kezdve a többi kapcsolódó kereskedőig.

A modern korban élve minden szegmens megváltozik, beleértve a fizetési kérdéseket is, tudod!

Ilyen például az elektronikus fizetési rendszer bevezetése az e-Toll kártya használatával Automatikus útdíj (GTO) 2017. októberében.

De látszólag még mindig sokan vannak, akiket zavaros, hogyan és hogyan hol lehet e-Toll kártyát vásárolni. Ahelyett, hogy kíváncsibb lenne, nézze meg az alábbi teljes áttekintést.

Mi az e-útdíjkártya és az alkalmazandó e-útdíjkártyák típusai

Fotó forrása: metrotvnews.com

Mielőtt megvitatná, hogyan lehet megvásárolni az e-Toll kártyákat, és hol vásárolhatja meg őket, tudnia kell e-Toll kártya típusa amely az automatikus útdíj kapuknál (GTO) történő fizetésekre vonatkozik.

Nemcsak az útdíjszolgáltatók, hanem számos bank és kereskedő mások, akik elektronikus pénzt, más néven e-pénzt bocsátanak ki (elektronikus pénz). Itt a teljes lista!

  1. BPJT E-útdíjkártya, az útdíj-szabályozási ügynökség (BPJT) által kiállított e-útdíjkártya.

  2. Mandiri e-pénz, a Bank Mandiri által kiállított e-Toll kártya.

  3. BRI Brizzi, a Bank BRI által kiállított e-Toll kártya.

  4. BNI Tapcash, a BNI Bank által kiállított e-Toll kártya.

  5. BTN villog, a BTN Bank által kibocsátott e-Toll kártya.

  6. BCA Flazz, a BCA Bank által kiállított e-Toll kártya.

  7. Gaz kártya, a Bank Mandiri által a Pertaminával együttműködve kibocsátott e-Toll kártya.

  8. Indomaret kártya, a Bank Mandiri által az Indomarttal együttműködésben kibocsátott e-Toll kártya.

Már tudja, hogy milyen e-Toll kártyák állnak rendelkezésre, igaz? Nos, az ApkVenue most megvitatja, hogyan lehet e-Toll kártyát vásárolni, és hol lehet megvenni, bandában.

Hogyan vásárolhat E-Toll kártyát és hol vásárolhatja meg

Fotó forrása: elshinta.com

Az e-Toll kártya megszerzése meglehetősen egyszerű. Csak e-Toll kártya készítéséhez csak 10 000 - 20 000 IDR-t kell előkészítenie kereskedő bizonyos.

Ezenkívül arra is felkérik, hogy töltsön ki egy egyenleget, amelynek minimális névleges értéke 50 000 IDR, banda.

Nos, azért vásároljon e-Toll kártyát, megteheti mind a négy helyszínen és kereskedő amelyet az ApkVenue alább egyesével felülvizsgál. Figyelj, igen!

1. Úthasználati díjak és az autópálya-kezelő irodák

Fotó forrása: viva.co.id

Először is vásároljon e-Toll kártyát az autópálya kapujánál. De ez a módszer már nem érvényes, banda.

Mert 2017 tavaly októbere óta 1,5 millió e-Toll kártyát osztottak szét ingyenesen az autósoknak.

Így ez a lépés nem ajánlott, és célszerű előbb elkészíteni az e-Toll kártyát, mielőtt úgy dönt, hogy az fizetős úton halad.

Újabb e-útdíjkártya vásárlása ...

2. E-Pénz Kibocsátó Bank

Fotó forrása: business.tempo.co

Amint azt az ApkVenue korábban áttekintette, e-Toll kártyát úgy vásárolhat meg, hogy számos e-pénzt kibocsátó bankban megvásárolja elektronikus pénz.

Az e-Toll kártyákat kibocsátó bankok között van Mandiri Bank, BRI, BTN, BCA és BNI, banda.

Könnyen megteheti, hogyan készítsen e-díjat egy bankban. Csak be kell jönnie a legközelebbi bankfiókba, és be kell nyújtania egy e-Toll kártya igénylését.

Nos, általában ez az e-pénz kártya is közvetlenül kapcsolódik az ATM kártyához. Tehát, itt már nem kell sok kártyát cipelnie. Praktikus, igaz?

3. Minimarket (Alfamart, Alfamidi, Indomart, Lawson és a Circle K)

Fotóforrás: blogspot.com

Azok számára, akik lusták meglátogatni egy bankot, hogy elkészítsék az e-Toll díjat, a legközelebbi kisboltban, bandában is megvásárolhatják.

Köztük vannak minimarkettek Alfamart, Alfamidi, Indomart, Lawson és K. kör. Természetesen könnyen megtalálhatja háza táján.

Később pénzt kérnek tőled e-Toll kártya vásárlásához, amely nem tartalmaz egyenleget.

Aztán, hogy kitöltse magát, kicserélheti névleges értékre 10 000 IDR-től legfeljebb 1 000 000 IDR-ig. Könnyű?

4. Online Shop / E-kereskedelem

Fotó forrás: vállalkozó.com

Végül, azok számára, akik mageranok, vásárolhat e-Toll kártyát egy alias online boltban is e-kereskedelem, as Tokopédia, BukaLapak, Lazada és mások.

Az ár is változik, az adott egyenlegtől és bónuszoktól függően. Van, aki üres e-Toll kártyákat értékesít, más néven egyenleg nélkül, vagy olyanokat, amelyek már tartalmaznak egyenleget,

Vannak olyanok is, amelyek ingyeneset kínálnak tongtol más néven az e-Toll botot, valamint azokat, amelyek lehetnekegyedi kívánságai szerint. Egyébként sok választási lehetőség változatos!

Az e-útdíjkártyák használata biztonságos és hatékony tranzakciókhoz

Az elektronikus kártyával történő tranzakciók elvégzéséhez az ApkVenue felül fogja vizsgálni az e-Toll használatának módja hogy a GTO-nál történő tranzakciók biztonságosak és hatékonyak legyenek.

A teljesebb magyarázatért olvassa el az áttekintést a következő cikkben, banda.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Az e-útdíj egyenlegének ellenőrzése Android telefonon

Érdekes módon most ellenőrizheti a fennmaradó e-Toll egyenleget androidos telefonján. Így már nem kell az ATM-hez vagy a legközelebbi kisbolthoz menni.

Tudni hogyan lehet ellenőrizni az e-Toll egyenleget egy Android telefonon, a teljes magyarázatot a következő cikkben olvashatja el, banda.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez a vásárlás vagy a vásárlás módjainak gyűjteménye volt hozzon létre egy e-Toll kártyát valamint a helyszín és kereskedő ahol megvásárolhatja.

Most már tudod, és nem fogod újra megkapni a jegyet, amikor a fizetős útra készülsz. Ne felejtsd el, vezess óvatosan, banda! _

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.