10 legjobb iparmágnás játék androidos okostelefonokon

Íme néhány javaslat az Android legjobb Tycoon játékaira, amelyek azok számára alkalmasak, akik szeretik az addiktív szimulációs játékokat.

Tycoon játék, egy régóta létező műfaj, és jól ismert a játékvilágban. A játékos egy üzletember szerepet tölt be, aki irányítja az üzletet virtuális különböző területeken, hogy sikeresek legyenek.

Magában az Android-játékok területén számos ilyen típusú játékot találtak, amelyek közül néhány nagyon jól ismert. Jaka összeállította 10 legjobb Tycoon játék az Androidon. Nézzük meg az áttekintést!

  • 10 legjobb szimulátor játék az Android 2019 számára, lehetsz PewDiePie?
  • Krónikus egyedülállók? Próbáljon ki egy virtuális barátnőt ebben a 6 legjobb társkereső szimulációs játékban
  • 5 legjobb hacker szimulációs játék, amelyet meg kell próbálni!

10 legjobb Android Tycoon játék

1. SimCity Buildlt

Először 1999-ben jelent meg 1989 mert felületPC, SimCity Buildlt most egy Tycoon játék val vel franchise legsikeresebb a világon. Játszani fogsz egy város vezetőjeként, az üres földterületet nagyvárosi életté változtatod.

Szimulációs játékok letöltése

2. Tofu forduló

Egyszer a legnépszerűbb játék első számú ban ben A Google Play, Kerek Tofu Indonézia egyik legsikeresebb androidos iparmágnás-játéka, még a második folytatásával is folytatják.

Ön egy indonéz sólyomkereskedő szerepét fogja játszani, mégpedig a kerek tofut. Érdekes, hogy ennek a játéknak a mechanikája használja a mozgást Koppintson a végtelenül játszani. Frissíteni is lehet büfékocsi a tied nagy és sikeres.

Trivia Games Saját játékok LETÖLTÉS

3. Airport City: Légitársaság Tycoon

Vissza a városvezetés üzleti szimulációjához, de a játékba Airport City: Légitársaság Tycoon, a fő cél egy olyan város létrehozása, ahol nagy a repülőtér, különféle légitársaságokkal. Nem csak repülőgép-repülőterek, hanem légibázisok is építhetők űrrakétarepülésekhez.

4. Paradicsom-sziget 2: Szállodai játék

A játékban Paradicsom-sziget 2: Szállodai játék egy elhagyott szigetet a Üdülő, sok szállodaépülettel és túrával.

Több mint elérhető 300 épület amelyet beépíthet a játékba. Szerezzen sok látogatót és keressen pénzt Üdülő, váljon sikeres vállalkozóvá.

5. Szállodai történet: Üdülőhely-szimuláció

Happy Lab egyike azoknak a fejlesztőknek, akik jártasak a Tycoon játékok Androidhoz készítésében. Az egyik az A szálloda története: Üdülőhely-szimuláció.

A szállodai vállalkozó szerepét úgy tölti be, hogy helyet épít a szállodában, kezdve a szobáktól a többi létesítményig. Ön is játszhat online és kapcsolatba léphet a játékosokkal a világ minden tájáról.

Happy Labs Trivia Games LETÖLTÉS

6. Egg, Inc.

Talán általában az Android Tycoon játékban városi vállalkozásokban vagy üzletekben fog foglalkozni, de a játékkal Egg, Inc. Csirkefarm-vállalkozásként fog tevékenykedni, és a tojás értékesítésének fő hangsúlya lesz.

Azonban a hétköznapi gazdaságokkal ellentétben itt egy modern gazdaságot fog vezetni, amely sok kifinomult technológiát használ.

7. Kórházam

A Tycoon műfaj, kórházi vállalkozás virtuális nem is hagyhatja ki. Kórházam tapasztalatot ad a kórház irányításáról.

Kezdve az épülettervezéstől, az ápolók és orvosok toborzásától a laboratóriumi építésig. Akkor fog üzleti tevékenységet folytatni, miközben a jóság küldetését teljesíti azzal, hogy meggyógyítja a betegeket betegségeikből.

8. Kalandkapitalista

Szeretne a világ leggazdagabb emberévé válni? Gyakorlat játékkal Kalandkapitalista. Itt a citromvállalkozástól a nagyvállalatig viszi kis cégét.

Itt egyedülálló módon a kapitalista üzleti rendszert kell gyakorolni, amely mohónak és utáltnak tűnik. Ebben a játékban azonban szórakoztató lesz.

9. Farm Simulator 14

Amikor a Tycoon játékról beszélünk, biztosan nem szabad kihagynunk egy ültetvény szimulációs játékot. Farming Simulator 14, az egyik franchise A kertészeti témában a legsikeresebb játékok minden bizonnyal kellemes kertészeti élményt nyújtanak. A 3D-s grafika használatával a kert földjeinek kezelése igazi módon történik.

10. Game Dev Story

Az utolsó egy mesterséges játékból származik fejlesztőKairosoft aki igazán jó az addiktív Tycoon játékok elkészítésében. Ban ben Game Dev Story Megkapja a játékkészítői élményt.

Munkásokat toboroz, majd keveredik a műfajok keveréke, válva a legsikeresebb vagy a legrosszabb játékká.

Ez az 10 legjobb Tycoon játék az Androidon. Tehát melyik játékokat szereti vagy játszotta? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!