A világ minden idők 20 legkeresettebb játékának 2020-ig

Zavart a legújabb játék kiválasztása érdekében? Itt az ApkVenue minden idők legjobb és legnépszerűbb játékainak ajánlásait kínálja különböző platformokról!

Próbáld megszámolni, mennyi időt töltesz minden nap játékokkal? Sok lehet, igaz?

Mivel a név a digitális korszakban él, a játékokat nem lehet elválasztani a mindennapi tevékenységektől. Még külön munkává is vált!

Mivel sok ember játszik naponta játékot, szórakoztatóbb módon irányíthatja ezt a hobbit a világ legkeresettebb játékainak lejátszásával.

Miért kell a világ legkeresettebb játékát játszanod? A válasz egyszerű, mert egy ilyen játékot játszva nem fog hiányozni olyan barátok vagy ellenfelek, akikkel játszani lehet.

A világ legkeresettebb játékainak teljes listája

A játékkonzolok korszaka valóban az 1980-as évektől kezdődött, a klasszikus játékok jelenlétével játékmenet ami függőséget okoz.

De vannak a legújabb játékok is, amelyek bejutottak Minden idők legjobb 50 legkelendőbb játéka.

Ebben a cikkben az ApkVenue 2 részre osztotta a listát, nevezetesen 2020 legkeresettebb játéka és minden idők legjobban eladott játék.

Jegyzet:

A 2020-as évek legtöbbet eladott játék minden platformon

2020 csak az év felének felel meg, de a legújabb hűvös játékok állománya már növekszik.

Ha zavart abban, hogy milyen játékot kell most játszania, akkor a következő, 2020-ban legjobban eladott játék valóban érdemes ajánlás lehet a játékra.

Sajnos nincs pontos szám az eladott példányszám tekintetében, tekintve, hogy 2020 még nem teljes.

1. Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare a Call of Duty franchise legújabb folytatása, amely 2019 októberében jelent meg.

Ez a játék vitathatatlanul a Modern Warfare sorozat előzménye és újraindítása. Ez nem csak egyjátékos, ez a legkelendőbb online játék is rendelkezik egy többjátékos móddal, ami igazán szórakoztató.

Ha csak a multiplayer battle royale módot szeretné játszani, ingyen letöltheti a Call of Duty: Warzone játékot, amely része ennek a játéknak.

RészletCall of Duty Modern Warfare
Kiadási dátum2019. október 25
FejlesztőVégtelen Ward
KiadóActivision
MűfajElső személyű lövöldözős
FelületPC, PS4, XBOX One

2. Állatok átkelése: Új horizontok

Tudod mit, miért emelkedett 2x-re a Nintendo Switch ára a járvány idején? Az ok, mi más, ha nem Állatok átkelése: Új horizontok.

Ez az egy játék a Nintendo legendás játéksorozatának része, amely a 2001-es Nintendo 64 korszak óta létezik. A kapcsolók ára emelkedett, mert ez a játék csak ezen a platformon jelent meg.

El tudja képzelni, miért szerepel ez a játék a listán? Az aranyos grafika és az izgalmas játék miatt ez a 2020-ban legjobban eladott játék kötelező a Nintendo Switch tulajdonosainak.

RészletÁllatok átkelése: Új horizontok
Kiadási dátum2020. március 20
FejlesztőNintendo, Nintendo Entertainment Planning & Development
KiadóNintendo
MűfajSzociális szimuláció
FelületNintendo Switch

3. Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball egy anime és manga sorozat Japánból, amelynek hű rajongói milliói vannak szerte a világon. Ebből a franchise-ból szinte minden játék valóban jól eladható a piacon.

Valamint azzal Dragon Ball Z: Kakarot, banda. Ez a legjobb nyílt világú játék kalandra hívja Önt, amikor Goku és más karakterek megtalálják a Dragon Ball-ot és legyőzik az ellenségeket.

Más, a harcra összpontosító Dragon Ball játékokkal ellentétben, a Dragon Ball Z: Kakarot szabadságot kínál a világ felfedezésére és őrlésre, hogy megerősítse karakterét.

Ez az új változat a Dragon Ball Z: Kakarot-t nagyon keresetté tette, és ma is széles körben elterjedt.

RészletDragon Ball Z: Kakarot
Kiadási dátum2020. január 16
FejlesztőCyberConnect2
KiadóBandai Namco Entertainment
MűfajAkció szerepjáték
FelületPS4, XBOX One, PC

4. NBA 2K20

Ha kosárlabda rajongó vagy, akkor tényleg a 4. világ legkelendőbb játékát kell játszanod. NBA 2K20 a franchise 11. része NBA 2K.

Ebben a kosárlabda játékban nem csak csapatot kell játszani, és más csapatokkal is harcolni. Létrehozhatja saját játékosát, és átélheti az profi NBA játékos élményét.

Mehetsz is Szomszédság versenyezni más játékosokkal online. Az NBA 2K20 grafikája és játékmenete nagyon bajnok, deh!

Az egyik legjobban eladott játék a világon 2020-ban játékmenet és nagyon reálisnak tűnő grafikák. Nem csoda, hogy sok ember hajlandó megvásárolni ezt a játékot, annak ellenére, hogy az ára meglehetősen magas.

RészletNBA 2K20
Kiadási dátum2019. szeptember 6
FejlesztőVizuális fogalmak
Kiadó2K Sport
MűfajSport
FelületPS4, XBOX One, PC, Nintendo Switch

5. MLB: A show 2020

Van egy másik sportjáték, amely bekerült a ma legjobban eladott játékok listájába. Ha az NBA 2k20 kosárlabda játék, MLB: A show 2020 egy baseball játék, banda.

Az NBA-hez hasonlóan ebben a játékban is felépítheti saját karakterét, és részévé teheti őt Hírességek csarnoka. Az őrlő rendszer ezt a játékot fél RPG-vé alakítja.

Amellett, hogy offline módban játszhatsz többjátékos játékkal a barátaiddal, létrehozhatsz saját baseball-csapatot is, és részt vehetsz online versenyeken a cím elérése érdekében.

RészletMLB: A show 2020
Kiadási dátum2020. március 17
FejlesztőSIE San Diego Stúdió
KiadóSony Interactive Entertainment
MűfajSport
FelületPS4

A 2020-as legkelendőbb játék. . .

6. Grand Theft Auto V

Úgy tűnik, hogy ez a legjobb nyílt világú játék soha nem hal meg, banda! Sőt, a közelmúltban ingyenesen igényelheti a GTA V-t a következőn keresztül: Epic Game Store.

Grand Theft Auto V (GTA V) milliónyi játékosa van világszerte a GTA Online szolgáltatás jelenlétének köszönhetően. Ez a Rockstar által kifejlesztett játék a legnépszerűbb sorozat a GTA franchise-ban.

A 2013-ban megjelent játék különféle verziókban érhető el felület konzolok és PC-k. Mivel nagyon népszerű, ez a legkeresettebb játék visszatér a PS5 konzolra, tudod.

Annak ellenére, hogy csak a 6. helyen áll a listán aktuális bestseller játékazonban a GTA V-nek sikerült a listán a 3. helyet megszereznie minden idők legjobban eladott játék teljes eladással 130 millió példány.

RészletGTA V
Kiadási dátum2013. szeptember 17
FejlesztőRockstar North
KiadóRockstar Games
MűfajAkció-kaland, első személyű lövöldözős játék
FelületPlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Windows
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

7. Resident Evil 3 Remake

A Resident Evil sorozat melyik játékát szerette a legjobban? Ami Jakát illeti, nagyon tetszett Resident Evil 3, banda.

2020-ban a Capcom újra kiadja és átalakítja ezt a legendás játékot Resident Evil 3 Remake amely PC, PS4 és XBOX One platformokra jelent meg.

Ugyanazon cselekmény és karakterek, valamint a játék teljes módosítása, amely megmutatta, hogy a grafika sikeresen visszahozta ennek a játéknak a nevét, így megérdemli, hogy belépjen a 2020-ban legjobban eladott játékba.

RészletResident Evil 3 Remake
Kiadási dátum2020. április 3
FejlesztőCapcom
KiadóCapcom
MűfajTúlélési horror
FelületPlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

8. Madden NFL 20

Madden NFL 20 egy amerikai futball témájú játék, amelyet az EA adott ki 2019 augusztusában.

Talán sokan nem ismerik ezt az egy játékot. Sőt, az amerikai futball népszerűsége Indonéziában messze elmarad a futball és a tollaslabdaétól.

Ennek ellenére a játék értékesítése az Egyesült Államokban és azon túl is értékes. A reális játékmenet és a teljes csapatengedély teszi ezt a játékot a világ első számú futballjátékává.

RészletMadden NFL 20
Kiadási dátum2019. június 14
FejlesztőEA Tiburon
KiadóElectronic Arts
MűfajSport
FelületPlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

9. Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe ellentétben a listán szereplő számos más játékkal, amelyeket különböző platformokon adtak ki fantasztikus eladási adatok elérése érdekében.

Ez az egyetlen játék kizárólag a Nintendo Switch konzolokon jelent meg, mint például az Animal Crossing. Ennek ellenére ennek a játéknak sikerült rangsorolnia a 9. helyet, banda.

A Mario Kart 8 Deluxe játékhoz hasonló játékmenet van Crash Team Racing. Nem csak versenyzés, hanem tárgyak és fegyverek is felhasználhatók riválisainak legyőzésére.

RészletMario Kart 8 Deluxe
Kiadási dátum2017. április 27
FejlesztőNintendo EAD
KiadóNintendo
MűfajKart Racing
FelületNintendo Swich

10. Star Wars Jedi: Fallen Order

Évek óta először, Electronic Arts pozitív dicséretet kapott a kiadott játékokért.

A Star Wars Jedi: Fallen Order az EA bűnbánati kísérlete, amelyet erősen kritizáltak, mert mindig mikrotranzakció bosszantó.

Star Wars Jedi: Fallen Order azonnal a primadonna lett az igazán jó sztori, a legjobb grafika és az igazán rugalmas mechanika miatt.

RészletStar Wars Jedi: Fallen Order
Kiadási dátum2019. november 15
FejlesztőRespawn Entertainment
KiadóElectronic Arts
MűfajAkció-kaland
FelületPS4, PC, XBOX One

Minden idők legkeresettebb játéka

Szerinted melyik játék a legikonikusabb? Az egyik oka annak, hogy a játék legendás vagy ikonikus státuszt szerezhetett, a nagyon sikeres eladások miatt volt.

Annak ellenére, hogy nagyon sokáig jelent meg, ez a játéksor továbbra is fennmaradt, mint a történelem eddigi legtöbb eladást kínáló játék.

Az alábbiakban az ApkVenue adatokat gyűjtött minden idők legkelendőbb játékairól a kiadó által eladott összes játékpéldány alapján. Nézd meg!

1. Tetris - 490 millió példány

Minden idők legjobban eladott játék az első helyen valószínűleg soha nem lesz elavult.

Tetris jelenleg a világ minden idők legjobban eladott játéka a 490 millió példányos eladásoknak köszönhetően. Ez a szám szintén várhatóan tovább növekszik.

Az Elektronorgtechnica által kifejlesztett Tetris először 1984-ben jelent meg. Mostanáig a Tetris játék különféle felület, sőt a világ legkeresettebb mobil játékává válik.

Miután megállította az Elektronorgtechnica fejlesztését, a Tetris mostantól a EA és létezik modernebb platformokra.

RészletTetris
Kiadási dátum1984. június 6
FejlesztőElektronorgtechnica, Electronic Arts
KiadóHolobyte Spectrum
MűfajKirakós játék
FelületTöbbplatformos

2. Minecraft - 200 millió példány

Aztán következett Minecraft amely 2020-ig világszerte 200 millió példányban értékesített a második helyen.

Amikor először megjelent 2011 novemberében, ezt a legkeresettebb online játékot csak egy Markus "Notch" Person nevű fejlesztő fejlesztette ki.

A Minecraft ma már többféle változatban is elérhető felület, Rajt asztalon, játék konzolok, Mobil különböző címmel. A Minecraft játékban sok spin-off is található.

RészletMinecraft
Kiadási dátum2011. november 18
FejlesztőMojang
Kiadóojang, Microsoft Studios, Sony Computer Entertainment
MűfajHomokozó, túlélés
FelületWindows, MacOS, Linux, PS, XBOX, Android, iOS és még sok más

Minden idők legkelendőbb játéka. . .

4. Wii Sports - 82,9 millió példány

Valójában a harmadik pozícióban minden idők legjobban eladott játékát a GTA V foglalja el 130 millió példányban. Mivel azonban fentebb tárgyaltuk, csak egyenesen a lista 4. helyére lépünk, banda!

A lista negyedik helyzete az Wii Sport ami elég egyedi ahhoz, hogy bekerüljön a világ legkeresettebb játékai közé.

Ennek oka, hogy a több mint 82 millió példányban eladott játék valójában csak egyben érhető el felület csak a Nintendo Wii.

A 2006 novemberében megjelent Wii Sports fantasztikus eladásokat ért el a játékmenet ami vonzó. Ez a játék megkönnyíti azoknak, akik egészségesek akarnak lenni, de nem akarnak tornázni.

RészletWii Sport
Kiadási dátum2006. november 19
FejlesztőNintendo EAD
KiadóNintendo
MűfajSport
FelületNintendo Wii

5. PlayerUnknown csataterei - 60 millió példány

A legjobban eladott online játék a battle royale műfajával, amely 2018 végén az egekbe szökött, sikeresen az ötödik helyre került.

PlayerUnknown csataterei (PUBG) hogy az egyik olyan játék legyen, amelynek vásárlásai nagyon gyorsan növekednek. Az egyedi játékmenet és a hűvös grafika miatt ez a játék jól eladható.

Még a megjelenése óta 3 évvel a PUBG mára 60 millió példányt értékesített világszerte. Sőt, most már a PUBG különféle platformokon érhető el, beleértve az Androidot is.

RészletPUBG
Kiadási dátum2017. december 20
FejlesztőPUBG Corporation
KiadóPUBG Corporation
MűfajBattle royale
FelületWindows, Xbox One, Android, iOS, PlayStation 4

6. Super Mario Bros. - 48,2 millió példány

Ki ne ismerné ennek az olasz vörös kalapos vízvezeték-szerelőnek a karakterét?

Ikonikus játék Super Márió testvérek. sikeresen elért 48,1 millió példányt, és bekerült minden idők egyik legjobban eladott játéklistájába.

1985-ben megjelent Super Mario Bros. fantasztikus árbevételt ért el a Nintendo Entertainment System (NES) konzolon futó játékok terén.

RészletSuper Márió testvérek.
Kiadási dátum1985. szeptember 13
FejlesztőNintendo Kreatív Osztály
KiadóNintendo
MűfajPlatformer
FelületNintendo Entertainment System

7. Pokemon piros / kék / sárga - 47,5 millió példány

A következő pozíciót döntetlen tölti ki Pokemon piros, zöld és kék a Game Freak fejlesztette ki és a Nintendo adta ki kifejezetten a Game Boy konzol számára.

Minden idők legkeresettebb játéksorozata, amelyet először 1996 februárjában adtak ki, a mai napig sikeresen értékesített több mint 47,5 millió példányt.

Egyszerű grafikával és rendszerekkel szerepjáték, felkérik, hogy fedezze fel Kantot Ash / Satoshival, a Pokemon sorozat főszereplőjével.

RészletPokemon piros / kék / sárga
Kiadási dátum1996. február 27
FejlesztőGame Freak
KiadóNintendo
MűfajSzerepjáték
FelületGame Boy

8. Wii Fit - 48,3 millió példány

Wii Fit egy játék, amely mozgásra kényszeríti. Ez a játék útmutatót nyújt Önnek a testmozgáshoz, unalom nélkül.

Ezt az egy játékot sikerült minden idők legkelendőbb játékainak listáján a 8. helyre felvenni azzal, hogy többet értékesített 43,8 millió példány a világ körül.

Azt hiszem, sokan vannak, akik azért vásárolnak Wii Fit terméket, mert egészséges életet szeretnének élni, de lusták bonyolult sportot folytatni, és el kell hagyniuk a házat.

RészletWii Fit
Kiadási dátum2007. december 1
FejlesztőNintendo EAD
KiadóNintendo
MűfajExergaming
FelületWii

9. PacMan - 39 millió példány

Ki gondolta volna, hogy csak néhány modern játék képes felülmúlni a rekordot PacMan a világon a legtöbb játékost számláló játékok egyikeként.

Igen, a PacMan játéktermi társaság által kiadott Namco amikor 1980-ban felszínre került, milliók figyelmét sikerült ellopnia.

Ezt a játékot később újrahasznosították a modern konzolok számára. Sajnos az eladások nem tudták megközelíteni ennek a korábbi 1. számú játéknak az eladását, amely elérte a 39 millió példányt.

RészletPacMan
Kiadási dátum1980. június
FejlesztőNamco
KiadóNamco, Midway Games
MűfajLabirintus
FelületTöbbplatformos

10. Mario Kart Wii - 37,3 millió példány

A 10. helyet elfoglaló Mario karaktere visszatér a legjobban eladott játékok listájára Mario Kart Wii világszerte akár 37,3 millió példányban.

Mario ezúttal nem tört téglát és harcolt a gombákkal srácok. Az autóverseny világába kerül, ahol Mario világszereplője van.

Igen, a Need for Speed ​​és a Mario játék karaktereinek ilyen kombinációja!

RészletMario Kart Wii
Kiadási dátum2008. április 10
FejlesztőNintendo EAD
KiadóNintendo
MűfajVerseny
FelületNintendo Wii

Minden idők legkeresettebb játékainak listája (11–20. Helyezés)!

Biztosan még nem vagy elégedett, és megnézed a világ minden idők legkeresettebb játékainak fenti listáját? Nyugi, itt az ApkVenue adta hozzá, így akár a 20. helyet is láthatja. Nézd meg!

Nem.Játék címeÖsszes értékesítés (kávé)
11Mario Kart 8 / Deluxe33,220,000
12Wii sportközpont33,130,000
13Red Dead Redemption 231,000,000
14Új Super Mario Bros.30,800,000
15Terraria30,300,000
16Új Super Mario Bros. Wii30,300,000
17Az Idős tekeri V: Skyrim30,000,000
18Diablo III és a lelkek aratója30,000,000
19Pok mon Arany / Ezüst / Kristály29.490.000
20Kacsa Vadászat28.300.000

Tehát, ezek a minden idők 20 legkelendőbb játékai és a 2020-ban eladott játékok.

Nem ok nélkül kaphatják meg a legtöbbet eladott játék címet. Játékmenet Ezeknek a játékoknak a vonzó és magával ragadó grafikája keményebbé teszi, mint a legkeresettebb játék.

Valójában a nagy név, a Nintendo sikeresen megörökítette rajongói napját játékmenet egyedi és egyedi. Mit gondolsz? Na gyere Ossza meg véleményed az alábbi megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Játékok vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found