7 híres színész, akiknek nem sikerült teljes mértékben fellépni az akciófilmekben, nincs tehetség?

Az akciófilmeket nem lehet hanyagul színészekkel feltölteni. A stábot nehéz volt elérni, hogy több híres színésznek el kell buknia és el kell viselnie a szégyent. Itt a lista!

Színészként megkövetelik, hogy képes legyen alkalmazkodni az összes lejátszott filmjelenethez, legyen szó vígjátékfilmekről, rejtélyekről, a cselekvéshez. Ha nem képesek rögtönözni és alkalmazkodni, akkor nem fognak eladni, és ritkán hívják meg őket öntvény.

Ennek ellenére a színészek is emberek. A színészi játékuk többször kudarcot vallott és nagyon zavarba hozta őket. Ez nemcsak új színészekkel történik, de még híres színészek is megtapasztalták. Általában akciófilmekben tapasztalják ezt a kudarcot.

Ez érthető, mert az akciófilmek nehéz filmműfajnak számítanak, és nagy alkalmazkodóképességet igényelnek a színészek számára. Ezúttal az ApkVenue magyarázza el 7 híres színész, akik szerencsétlenül buktak, miközben akciófilmekben játszottak. Itt az áttekintés!

Híres színész, aki kudarcot vallott az akciófilmek teljes színészi szereplésében

Megjegyzendő, hogy ez a híres színészsorozat soha nem bukott meg abban az akciófilmben, amelyben szerepelt. Néhányuk karrierje végén színészi tevékenységet is végzett. Itt a lista!

1. Kristin Kreuk - Street Fighter: Chun-Li legendája (2009)

A Kanadában született és nevelkedett Kristin Kreuk karrierje az általa játszott televíziós sorozatoknak köszönhetően virágzott, a Hófehérke: Az összes legszebbje (2001) és a Szépség és szörnyeteg (2011-2016) között.

Nos, ezekben a napokban is szerencsét próbált egy sor hollywoodi filmben játszani. Van, aki elég sikeres, például a Partition (2007), de van, aki csúnyán megbukott, mint a Street Fighter film egyik folytatásában.

A filmben színészkedése kevésbé tűnik képesnek végre nos, ez általában normális. Lehetséges, ezt befolyásolja a költségvetés hiánya is a film gyártási folyamatában, így a Street Fighter film is kudarcot vallott a pénztárnál.

2. Tyler Perry - Alex Cross (2012)

Tyler Perry sokoldalú színész. Mindenféle szerepet játszott. Nem csak, producerként, rendezőként, sőt megbízható forgatókönyvíróként is tevékenykedik. Néhány film, amelyet egyszerre játszott, olyan film volt, amelyet magán dolgozott.

Ennek ellenére Tyler Perry több filmben is megbukott. Az egyik legsúlyosabb Alex Cross (2012). Ennek ellenére ebben a filmben elkövetett kudarca nem pusztán az ő hibája, hanem a rendező szakszerűtlensége miatt, aki nem képes irányítani a filmgyártási folyamatot.

Magát a filmet erősen kritizálták, sőt a besorolás is csökkent. A Rottennél ez a film csak 11% -ot, míg az IMDb-nél csak 4.1 / 10-et kapott. Szomorú, banda!

3. Pamela Anderson - Barb Wire (1996)

Pamela Andreson korának ismert televíziós sztárja volt. Népszerűsége sok filmproducert hívott meg a színészi világba. Több filmet is játszott, de az egyik csúnyán megbukott a Barb Wire film volt.

Az 1996-ban megjelent film Pamela Anderson történetét meséli el, aki a körülötte lévő bűnözők és ellenségek ellen harcol. Sajnos a stáb és a színészi szereplés, beleértve Pamelát is, inkább pornó, mint akciófilmek.

Ennek eredményeként ezt a filmet sok fél kritizálta. Nem vicc, ezt a filmet elárasztották a legrosszabb díjak és jelölések, különösen az Arany Málna-díjak. Annyira zavarban, banda!

4. Chris Klein - Stormbreaker (2006)

Chris Klein hollywoodi színész, akivel teljessége és lelkes színészi alakítása miatt meglehetősen számolnak. Csak annyi, hogy ahogy Jaka fentebb mondta, nem minden nagyszerű színész képes optimálisan teljesíteni a különféle típusú filmműfajokban. Ez történt Chrisszel is.

Miután több filmben is sikeresen játszott, a Stormbreaker (2006) filmben titkos kém, Alex Rider karakterét is alakította. Sajnos ez a film kudarcot vallott és szinte tönkretette a karrierjét.

Valójában Chris színjátszása itt nem igazán rossz. Teljesen sikerült ábrázolni Alex karakterét. Csak a történet furcsa és görcsös cselekménye miatt a közönség kényelmetlenül érzi magát sokáig nézve ezt a filmet.

5. Sam Worthington - A titánok összecsapása (2010)

Ki nem ismeri ezt a hollywoodi színészt? Sikereket elért, amikor az Avatar (2009) filmben játszott, és más műfajokban is szerepelt filmekben.

Ennek ellenére Sam Worthington népszerűsége idővel alábbhagyott. Ennek oka lehet a csökkenő színészi képességek. Különösen a Titánok összecsapásában játszott idő.

Nem csak a filmek nem túl jók, az itteni színészi játék is elég rendes és hiányos. végre. Ez okozta a neve tovább süllyedését?

6. Taylor Lautner - Elrablás (2011)

Ki ne ismerné Taylor Lautnert? Ez a jóképű és szexi színész bálvány lett, amikor Jacob Black szerepét játszotta a Twilight Saga film franchise-jában. Ennek a filmnek köszönhetően színészi karrierje hirtelen megnőtt.

Sajnos Jacob által játszott erős karakter miatt Taylor nem tudta végre maximum más filmekben való játékhoz. Az egyik dolog, ami akkoriban sok ember figyelmébe került, amikor az Elrablás (2011) című filmben játszott.

Ebben a filmben Taylor nem tudta teljesíteni a megbízott szerepet. Valójában olyan, mint egy extra színész, aki először játszik filmet. Utána Taylor neve még jobban lesüllyedt, és eddig szinte soha nem játszott filmekben.

7. Alicia Silverstone - Batman és Robin (1997)

Legjobb hollywoodi színésznőként Alicia számos híres filmben játszott. Valójában az általa játszott filmek többsége a legjobb vígjáték-film, például Vaj (2011) és Völgylány (2020).

Alicia többször szerepelt akciófilmekben is. Csak annyit, hogy a Batman & Robin film, amelyben 1997-ben szerepelt, majdnem tönkretette a karrierjét.

Igen, maga a film is nagyon rossz, még minden idők legrosszabb Batman-filmjének is nevezik. Alicia saját szereplése Batgirlként szintén furcsának és görcsösnek tűnik. Talán Alicia jobban megérdemli, hogy egy vígjátékban játsszon, na!

Ez egy sor híres színész volt, akiknek nagy sikertelensége volt akciófilmekben való szereplés közben. Mit gondolsz, banda?

Ne felejtse el megírni véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban. Találkozunk az ApkVenue következő cikkében!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found