3 egyszerű módszer a RAM teljesítményének optimalizálására Windows rendszeren

Tapasztaltad már, amikor a RAM elég nagy, de a PC teljesítménye még mindig nem gyorsul fel? Talán annak a jele, hogy optimalizálnia kell a számítógép RAM-ját. Hogy tudom ezt csinálni? Itt az ApkVenue elmondja. Gyerünk, hallgassunk!

Véletlen hozzáférésű memória vagy gyakrabban hívják RAM talán már a kezdetek óta tudja, hogy ismeri a PC-t. A RAM a végrehajtáshoz használt fő memória Átmeneti tároló amikor a számítógép be van kapcsolva. Ennek az eszköznek a funkciója nem más, mint a processzor támogatása az összes folyamat végrehajtásához számítástechnika. A RAM sebessége és kapacitása szoros kapcsolatban áll a a számítógép teljesítménye.

Talán tapasztalt már korábban, amikor a RAM elég nagy, de a számítógépes eszköz teljesítménye továbbra is nem teljesítette a kívánságot. Ha valami ilyesmi, talán meg kell tennie néhányat optimalizálás a RAM-on. Az ApkVenue néhány egyszerű lépést tett, amelyekről kiderült, hogy növelni tudják az eszköz RAM-teljesítményének folyamatát. Itt van a teljes áttekintés.

  • Vásároljon okostelefont, mennyi RAM az „ideális” 2017-ben?
  • 3 legjobb módszer az Android okostelefon RAM mentésére
  • 4 dolog, amit tudnia kell a laptop RAM cseréje vagy hozzáadása előtt

3 egyszerű módszer a RAM teljesítményének optimalizálására a Windows rendszerben

1. Használja a Feladatkezelőt

Fotó forrása: Fotó: bisakomputer.com

Az egyik nagyon egyszerű módszer a használata Feladatkezelő a számítógépes eszköz operációs rendszerében. A Feladatkezelőn keresztül Ön figyelemmel kísérheti a számítógépes eszközökön futó összes tevékenység és folyamat.

A Feladatkezelő eléréséhez minden operációs rendszer más módon. Például Windows esetén ezzel elérheti a Feladatkezelőt kattintson a jobb gombbal a Start tálcára és válassza a Feladatkezelő lehetőséget. Ekkor kap egy ablakot, amely az egész folyamatot bemutatja. Kapcsolja ki a futó alkalmazásokat, amelyekre nincs szüksége.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Tiltsa le az Indítási alkalmazásokat

Fotó forrása: Fotó: simomot.com

Ez a lépés a Előzetes lépések miután figyelemmel kísérte a számítógépen futó összes folyamatot. Alkalmazás üzembe helyezés mindazok a programok, amelyek automatikusan elindulnak a számítógép bekapcsolásakor. Minél több program fut, természetesen a folyamat is Nehezebb.

Ennek leküzdésére tedd meg letiltani Indítási alkalmazások. Ha Ön Windows 8 felhasználó, ezt megteheti a Feladatkezelő Indítás lapján vagy a msconfig ha Windows 7 felhasználó vagy, akkor hogyan kell bejelentkezni FUSS keresztül billentyűzet gépeléssel Windows + R, akkor megjelenik a Futtatás ablak. Ezután írja be az msconfig parancsot a Futtatás ablakba. Ezután az MSCONFIG ablak jelenik meg az alábbiak szerint. Törölje a jelölést az alkalmazás, amit érzel nincs szükség automatikusan elindul a számítógép bekapcsolása után.

Fotó forrása: Fotó: thewindowsclub

3. Harmadik féltől származó alkalmazások

Fotó forrása: Fotó: CloudLock

Ezt az alkalmazási lehetőséget nem másként használják, mint a RAM teljesítményének felgyorsítását. Azonban az Ön által használt alkalmazásoknak is meg kell felelniük az Ön igényeinek. Például több antivirusra, amelyeket egyszerre használnak csípések, de újra telepíti az alkalmazást gyorsító. Jelenleg harmadik féltől származó alkalmazásokhoz az ApkVenue használja CCleaner Windows rendszeren.

Nos, ott van hogyan lehet optimalizálni a RAM teljesítményét a Windows rendszerben. Ezekkel a módszerekkel bizonyították a Jaka PC teljesítményét lehetne jobb is. Te is kipróbáltad ezeket a módszereket? Kérem Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban próbálja ki.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found