hogyan készíthet magadnak wa (WhatsApp) matricákat, egyszerűen!

A WA matricák elkészítésének legteljesebb, egyszerű és egyszerű módja a kipróbálásra. Valójában van mód arra, hogy WA matricákat készítsünk alkalmazás nélkül!

Kiderült, hogy a WA (WhatsApp) matricák elkészítése meglehetősen egyszerű. Van még egy módja annak, hogy WA matricákat készítsünk olyan alkalmazás nélkül, amelyhez nincs szükség harmadik alkalmazás telepítésére.

A Whatsapp hangulatjelek használatán kívül ez a népszerű üzenetküldő alkalmazás egy olyan funkcióval is rendelkezik, amely kisebb megjelenéssel küld WA matricákat egymásnak.

A merevnek tűnő hangulatjelekkel összehasonlítva WhatsApp matricák Ezt akár saját maga is testre szabhatja. Például WA matricák készítésével saját fotóival.

Nos, azok számára, akik kíváncsiak a WA matricák készítésének lépéseire vagy módjára, itt az ApkVenue összefoglalta és áttekintette hogyan készíthet saját WA matricát egy Android telefonon amit könnyen megtehet.

Előkészítés a WA matrica elkészítése előtt

Valójában a Google Play Áruházban sok aranyos és jó WA matrica alkalmazás található matricacsomag WhatsApp, amelyet ingyenesen letölthet és használhat.

De azok számára, akik nárcisztikusak, természetesen készítsen WA matricákat saját fotóival valami érdekes lesz. Különösen, ha iskolai barátokkal vagy kollégákkal használják a WA csoportban, itt!

Fotó forrása: engadget.com

Mielőtt továbblépne a WA matricák készítéséhez, a lépések végrehajtása előtt meg kell tudnia, milyen dolgokat kell előkészítenie.

Legalább három dolgot kell tennie annak érdekében, hogy a WA matrica mérete HD minőségű legyen, és optimális legyen a használatához csevegés. Íme néhány feltétel!

  1. Győződjön meg róla, hogy van Letöltés alkalmazások WA matricák készítésére Androidon, nevezetesen Háttér radír, PicsArt, és Személyes matricák a WhatsApphoz.

  2. Készítsen minimum három fotó matricaként használható, amelyet hozzá kell adni a WhatsApp alkalmazáshoz.

  3. Nagy méretű WA matrica készítéséhez próbálja ki a belső matrica által készített fénykép méretét HD minőség (minimális felbontás 600 x 600 pixel) méretével nem haladja meg az 1 MB-ot.

Miután a fenti három feltétel teljesült, ez azt jelenti, hogy készen áll arra, hogy az alábbiak szerint kövesse a matricák készítését a WA-n az Androidon keresztül.

Hogyan készítsünk saját WA matricát egy Android telefonon

Ahogy az ApkVenue fentebb említette, három alkalmazásra van szükség ahhoz, hogy WA matricákat készítsen egy androidos mobiltelefonon. Ez azt jelenti, hogy három fontos lépést kell követnie.

Ha már jártas, az ApkVenue biztos abban, hogy kevesebb mint 5 percre van szüksége egy WA matrica elkészítéséhez.

Figyeljen hát figyelmesen, hogy gyorsan jártas legyen! Készen áll arra, hogy készítse el a WA matricákat?

  1. Első Letöltés Alkalmazás Háttér radír az alábbi linken keresztül.
Apps Photo & Imaging handyCloset Inc. LETÖLTÉS
  • Maga a Háttér Radír funkcióval eltávolítja a fotó hátterét és megváltoztatja a JPG formátumot PNG formátumra, amelyre valóban szükség van a WA matricákhoz.
  1. Nyissa meg a már telepített Háttér Radír alkalmazást, majd a gomb megérintésével válasszon ki egy fényképet Töltsön be egy fényképet kezdeti kijelzőjén.

3.Levágás csak a szükségesnek ítélt alkatrészeket. Ezután törölje háttér változatossággal eszközök az alkalmazásban biztosított.

  • Állítsa be a radír méretét a gombbal csúszka az alábbi szakaszban. Vannak olyan funkciók is Auto és varázslat eltávolítani háttér automatikusan.
  • Részletesebb eredményekért használja az eszközt Zoomolás nagyításhoz.
  1. Óvatosan végezze el a törlést, hogy ne vágjon le fontos részeket. Ha biztos benne, koppintson a ikonra Kész gomb a csúcson.
  • Ezután adjon hatást Sima úgy, hogy a WA PNG képfotó széle simává tegye. Ezután mentse a képet a gombbal Mentés gombra.
  1. Következő Letöltés Alkalmazás PicsArt. Szerezd meg az alábbi linken keresztül.
PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
  • A PicsArt maga egy képszerkesztő alkalmazás, amely szöveg és egyéb effektusok hozzáadásával működik, így a házi WA matrica megjelenése vonzóbb, ha csevegés.
  1. Ezután nyissa meg az alkalmazást PicsArt már telepítve van, és a főoldalon érintse meg a elemet "+" ikonra a középső.
  • Ezután válassza ki a szerkesztett PNG fényképet a Háttér radírban korábban.
  1. Az eredmények miatt vágás korábban talán a WA matricát változtatta meg, majd érintse meg a menüt Eszközök> Átméretezés lehetőséget és írja be a WA matrica méretét 600 x 600 képpont.
  1. A WA matricák általában vicces vagy vidám szavakat adnak hozzá, hogy még érdekesebbé tegyék őket.
  • Csak érintse meg Szöveg menü és írja be a használni kívánt szavakat.
  1. Szöveg szerkesztése és különféle effektusok hozzáadása, például cseréje betűtípusok, körvonalakat, árnyékokat és még sok mást.
  • Ha csak megérintette ikon jelölje be a csúcson.
  • A WA matricák saját fotóiból történő mentésének megkezdéséhez egyszerűen érintse meg a elemet nyíl ikonra a PicsArt alkalmazás tetején.
  1. A szerkesztett WA matrica mentéséhez a PicsArt-ra csak érintse meg a elemet Mentés és válasszon egy lehetőséget Fotó mentése a készülékre belső memóriába tenni.
  1. Az utolsó szükséges alkalmazás: Személyes matricák a WhatsApphoz Melyik lehet-Letöltés az alábbi linken keresztül.
Stukalov Social and Messaging Apps LETÖLTÉS
  1. Győződjön meg arról, hogy az összes hozzáadni kívánt WA matricát beletette ugyanaz a mappa a belső memóriában. Ne felejtsd el felkészülni minimum három WA matrica.
  1. Nyissa meg a Personal Stickers for WhatsApp alkalmazást, majd automatikusan felismeri a korábban létrehozott mappát. Ezután érintse meg a elemet a Hozzáadás gombra és automatikusan a WA matricád hozzáadódik a WhatsApphoz.

  2. Miután elkészült, azonnal felhasználhatja a WhatsApp csoportban.

Hogyan készítsünk WA matricákat alkalmazás nélkül

Talán kíváncsi arra, hogy tudunk-e WA matricákat készíteni bármilyen alkalmazás segítsége nélkül? Sajnos Jaka kutatásai után további segítségre van szüksége.

Más szavakkal, ha van olyan webhely, amely azt állítja, hogy tudja, hogyan kell WA matricákat készíteni alkalmazás nélkül, az ApkVenue 100% átverés!

Ennek ellenére a WhatsApp megkönnyítette és ingyenesen biztosította a WA matricákat, anélkül, hogy bármilyen alkalmazást telepítenie kellett volna. Kíváncsi? Kérjük, olvassa el az alábbi cikket. Garantáltan azonnal vicces matricákat kaphat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, így készíthet saját WA matricákat egy Android mobiltelefonon, amelyeket közvetlenül gyakorolhat a kreativitás edzéséhez.

A saját készítésén túl te is Letöltés vidám és vicces WA matricák gyűjteménye, amelyeket maga választ, és felveszi őket a fenti alkalmazásba.

Találkozunk a következő Jaka cikkben. Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Ilham Fariq Maulana.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found