hogyan lehet megérinteni a WhatsApp-ot anélkül, hogy elkapnánk, könnyű!

Kíváncsi arra, hogyan lehet feltörni a WhatsApp alkalmazást? Itt az ApkVenue különféle tippeket ad arról, hogyan lehet megérintés nélkül megérinteni a WA-t az Android segítségével.

WhatsApp vagy az úgynevezett WA egy alkalmazás csevegés a legnépszerűbb a legtöbb felhasználóval a világon.

A nyílt közösségi médiától eltérően a WhatsApp zártabb, mert csak bizonyos embereknek szánt üzeneteket tartalmaz.

Zárt jellege miatt sokan kíváncsiak mások privát beszélgetéseire. Legyen szó egy féltékeny barátról vagy akár egy tisztviselőről, szégyent keresve vagy valamit bebizonyítva más emberek WA-jait kopogtatják.

Ebben a cikkben az ApkVenue többet fog megvitatni hogyan érintse meg a WA elemet a legerősebb és legnépszerűbb, amelyet sok ember használ.

Hogyan érintsük meg a legújabb WhatsApp 2020 alkalmazást

Nem gonosz vagy akár bűncselekményekkel, Jaka célja az, hogy valóban pozitív tippeket osszon meg arról, hogyan lehet megérinteni a WA-t! Például azt szeretné tudni, hogy a barátja megcsal-e titeket, vagy más embereknek teszi-e ki valaki gonosz szándékait.

Bármilyen jó is egy alkalmazás, mindenképpen vannak olyan dolgok / funkciók, amelyek kihasználhatók. Az egyik leggyakoribb módszer a WA feltörésére a WhatsApp Web.

A WhatsApp Web eredetileg azért jött létre, hogy megkönnyítse a WhatsApp megnyitását közvetlenül a számítógép böngészőjén keresztül. Sajnos ezt a funkciót a hackerek kihasználják mások WA-jának kiaknázására.

Olyan egyszerű, nem kell annyira zseniálisnak lenned, mint egy hacker, hogy ezt meg tudd csinálni. Ezen kívül vannak olyan hackerek is, akik kihasználják a kémalkalmazások előnyeit, mint pl WhatsDog.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A lényeg az, hogy még mindig sok trükk van, hackerek trükkjei mások WA megcsapolásához. Ezzel még jobban meg kell tennie tudatában egyenlő a teljesen digitális világ veszélyeivel.

Különböző módszerek a WhatsApp feltörésére

A kíváncsiság kezelése érdekében az ApkVenue több olyan módszert gyűjtött össze, amelyek 100% -osan sikeresek és nagyon hatékonyak a WA megérintésére. Eközben az oktatóanyag 2-re lesz osztva, nevezetesen az alkalmazással és alkalmazás nélkül.

Ha alig várom, hogy megismerje, csak nézze meg alább lent, banda!

Hogyan koppinthat a WhatsApp alkalmazás segítségével

Először is, az ApkVenue elmondja, hogyan érintse meg a WhatsApp alkalmazást további alkalmazások segítségével. A WA megérintésére szolgáló sok alkalmazás közül az ApkVenue 2 alkalmazást javasol, mégpedig AirDroid és ClonApp Messenger.

Hogyan lehet megérinteni a WhatsApp alkalmazást távolról gyökér nélkül: Air Droid

Az AirDroid egy olyan alkalmazás, amely Android-eszközök és PC-k / laptopok vezeték nélküli hálózaton keresztül történő csatlakoztatására szolgál. Az AirDroid segítségével az asztalon keresztül hozzáférhet mások WhatsApp alkalmazásához.

Remek dolog, hogy az AirDroid használatához nincs szükség root hozzáférésre. Telepítenie kell azonban ezt az alkalmazást mind a WhatsApp-t megérintő mobiltelefonra, mind az Ön által használt PC-re.

  • 1. lépés: Először telepítenie kell az alkalmazást AirDroid Desktop először a számítógépen. Letöltheti az alábbi linken keresztül.
Apps Produktivitás Sand Studio LETÖLTÉS
  • 2. lépés: A letöltés befejezése után telepítse az alkalmazást. Kattintson a gombra következő.
  • 3. lépés: Válassza ki a célmappát a szoftver mentéséhez. Várjon néhány percet, majd kattintson Befejez.
  • 4. lépés: Csináld Bejelentkezés e-mail címének, Facebook vagy Twitter fiókjának használatával.
  • 5. lépés:AirDrop Desktop használatra kész.
  • 6. lépés: Most kölcsönadhatja barátnője mobiltelefonját vagy azt a személyt, akinek megérinti a WA elemet az AirDroid alkalmazás telepítéséhez. A letöltéshez kattintson az alábbi linkre:
Apps Produktivitás Sand Studio LETÖLTÉS
  • 7. lépés: Jelentkezzen be a menü kiválasztásával Nekem és kattintson a gombra Koppintson a bejelentkezéshez. Ugyanazzal a fiókkal kell bejelentkeznie, amelyet az asztali alkalmazásban használ.
  • 8. lépés: Ezután válassza ki a menüt Biztonsági és távoli szolgáltatások. Funkciók engedélyezése Asztali értesítés.
  • 9. lépés: A funkció aktiválása után minden típusú értesítés megjelenik a számítógépén, beleértve a WhatsApp csevegéseket is.
  • 10. lépés: Annak érdekében, hogy a barátja ne akadjon el, telepíthet egy alkalmazást, amely az alkalmazás elrejtésére szolgál. Elrejtheti a barátja mobiljára telepített AirDroidot.
A WhatsApp megérintése a ClonApp Messenger alkalmazás segítségével

ClonApp Messenger egy olyan alkalmazás, amely a WhatsApp-fiók klónozására szolgál. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a szolgáltatás előnyeinek kihasználásával nyissa meg valaki más WhatsApp fiókját a mobiltelefonján vonalkód-beolvasás mint a WhatsApp Web.

  • 1. lépés: Először letöltheti az alkalmazást ClonApps Messenger által kifejlesztett Karoon. Sajnos ez az alkalmazás már nem érhető el Google Play Áruház. De továbbra is letöltheti ezt az alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Töltse le a ClonApp Messengert ezen a linken keresztül

  • 2. lépés: Miután megnyitotta, az alkalmazás több engedélyt fog kérni a fájlokhoz és adatokhoz való hozzáférés engedélyétől kezdve, telefonhívásokon keresztül az Android-eszköz helyének ismeretéig. Adjon engedélyt a kiválasztásával LEHETŐVÉ TESZI mindháromban.
  • 3. lépés: A CloneApp Messenger megjeleníti a WhatsApp vonalkódot. Most kölcsön veheti annak a személynek a mobiltelefonját, akit feltörni szeretne, genvg.
  • 4. lépés: Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást a személy mobiltelefonján, majd válassza a menüt WhatsApp Web a képernyő jobb felső sarkában.
  • 5. lépés: Miután megjelenik a kijelző beolvasási kód azonnal a személy cellájába letapogatás vonalkód, amely megjelenik az Android okostelefon CloneApp Messenger alkalmazásában.
  • 6. lépés: A személy WhatsApp-fiókjához automatikusan hozzáférni fog az okostelefonján. Mostantól elérheti és elolvashatja a WhatsApp fiók minden üzenetét, anélkül, hogy attól tartana, hogy a fióktulajdonos felfedezi őket.
  • 7. lépés: Nem csak megérintheti a WA lehetőséget, hanem válaszolhat is a WhatsApp-fiók csevegésére, tudod!

Valójában sok más alkalmazás használható a WA megérintésére. A teljes kérelem megtekintéséhez látogassa meg a következő cikket:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet megérinteni a WhatsApp alkalmazást, nem?

Ha további alkalmazások letöltésére kíváncsi a fenti WA koppintási módszerének követésére, akkor ez igazán megfelel az Ön számára, itt, banda!

Kíváncsi? Nézze meg a bemutatót arról, hogyan érintse meg a WhatsApp alkalmazást a következő mobiltelefonszám vagy e-mail használatával az iPhone / Android készüléken!

Hogyan lehet feltörni a WhatsAppot a WhatsApp Web segítségével

Valójában ez az oktatóanyag némileg hasonlít a fenti ClonApp alkalmazás használatához. A különbség az, hogy már nem kell letölteni a ClonApp alkalmazást, és csak hozzáférnie kell a mobiltelefonjáról, a bandáról.

Ha tudni szeretné, hogyan koppintson a WhatsApp feleségére külföldön a WhatsApp Web segítségével, kövesse az alábbi lépéseket:

  • 1. lépés: Nyissa meg a böngésző alkalmazást a mobiltelefonján. Kattintson a jobb oldalon található opciók gombra, majd jelölje be Asztali webhely.

  • 2. lépés: Ezután menjen a webhelyre web.whatsapp.com a WhatsApp weboldal megnyitásához. Ne feledje, lehetőségek Az asztali webhelynek be kell kapcsolnia, banda. Ha nem tudsz, akkor tudsz az előzmények és a gyorsítótár törlése a böngészőben.

  • 3. lépés: A WhatsApp fő weblapja megnyílik a mobiltelefonján a következővel: QR-kód.

  • 4. lépés: Kölcsönvegye a megérinteni kívánt mobiltelefont, majd nyissa meg az alkalmazást WhatsApp a mobiltelefonon. Kattintson a jobb felső sarokban található Menü gombra, majd válasszon egy lehetőséget WhatsApp Web.

  • 5. lépés: Olvassa be a QR-kódot a mobiltelefonján a WhatsApp alkalmazás segítségével valaki más mobiltelefonján.

  • 6. lépés: Kész, deh! Mostantól figyelheti az összes csevegést, amely a felhasználó WhatsApp alkalmazásába lép be a saját mobiltelefonja segítségével, alkalmazás nélkül.
Hogyan lehet feltörni a WA-t e-mailben, amely alkalmas a partnerek követésére!

A WhatsApp Web használatán kívül vannak még, tudod, hogyan lehet feltörni a WA-t e-mailben. Mint tudjuk, a WhatsAppnak van egy olyan funkciója, hogy az összeset archiválja csevegési előzmények.

Ennek a funkciónak az a célja, hogy megörökítse az összes bejövő és kimenő csevegést a WhatsApp-on. Fájlokkal mem-biztonsági mentés, fontos fájlokat vagy csevegéseket kereshet valakitől, akit töröltek.

Ezúttal azonban nem a WhatsApp alkalmazásból törölt régi üzenetek megnyitására használjuk, hanem a WA-üzenetek kukkantására mások mobiltelefonjain.

A módszer egyszerű. Csak ki kell nyitnia Beállítások a barátod WA-ján, majd válaszd ki Beszélgetések. Ezt követően kattintson a gombra Csevegési előzmények képesnek lenni-export csevegés.

Továbbá, válasszon ki egy csevegést a barátnő mobiltelefonján, amelyet bekukucskálni akarsz. Kiválaszthatja a csak exportálást vagy a teljes szöveg kiválasztását Média / Média nélkül.

Ezt követően válassza az E-mail és lehetőséget adjon meg egy személyes e-mail címet Ön. Várjon egy pillanatra, amíg a WhatsApp e-mailben elküldi az archívumot a barátja más emberekkel folytatott beszélgetéseiről.

A teljes módszer eléréséhez kattintson a következő cikkre:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A WhatsApp megérintésének veszélyei

Miután megtanulta a WA megérintésének módjait fent, az ApkVenue figyelmeztetést akar adni neked. Emlékeznie kell arra, hogy amit csinál, az az illegális.

Egy másik személy privát beszélgetése, legyen az közeli barát vagy barátnő, nem nyilvános fogyasztás, amelyet mindenki élvezhet.

Sőt, ha saját hasznára használja. Ha elkapja a másik ember, akit megérint, akkor lehet feljelentést tett a rendőrségen törvénysértésért.

Az illegálisan csapkodó embereket legfeljebb börtönbüntetésre ítélhetik 15 év alapján 1999. évi 36. törvény 56. cikk.

Arról nem is beszélve, ha más emberekhez tartozó kellemetlen dolgokat terjeszt, amelyeket elfog. Előfordulhat, hogy megsérted ITE törvény és még hosszabb ideig börtönbe kerülhet.

Ez Jaka cikke arról szól, hogy miként lehet a legfrissebb WA 2020-at használni, amelyet nagyon gyakran használnak. Ne élj vissza bűncselekményekért, banda!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found