10 ping funkció a BBM-en, amelyeket biztosan nem ismer!

PING !!! nagyon jellemző a BBM-re. Kiderült, hogy a PING-nek sok más célja van, tudod! Íme 10 PING funkció a BBM-ben, amelyeket biztosan nem tudsz!

Mint felhasználó BlackBerry messenger, ismernie kell a funkciókat PING tartalmazza a BBM. Igen, a PING a BBM-en ugyanaz, mint a Buzz! a Yahoo Messengeren. A kezdéshez gyakran használhatja a PING szolgáltatást csevegés a barátaiddal. De kiderült, hogy a PING-nek sok más célja van, tudod! Íme 10 PING funkció a BBM-ben, amelyeket biztosan nem ismer.

  • Képek gyűjteménye DP BBM Nyinyirről a Haze Katasztrófáról
  • Hogyan olvassuk el a BBM-üzeneteket anélkül, hogy olvasási jeleket adnánk a feladónak
  • Hogyan készítsünk saját mozgó BBM DP-t alkalmazások és szoftverek nélkül

A legtöbb ember azzal kezdi a BBM beszélgetéseket PING !!!. Általában azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a barát, akivel beszélgetni szeretne, aktív-e vagy sem. Tehát nem fog aggódni, ha nem válaszol a BBM üzenetére, mert talán elfoglalt vagy inaktív. De ezúttal az ApkVenue különféle egyéb PING funkciókat fog megvitatni a BBM-ben, hogy bővítse ismereteit.

10 PING funkció BBM-ben, amelyeket nem ismersz

1. PING BBM, hogy megbizonyosodjon arról, hogy barátai aktívak

Az egyik leggyakoribb PING funkció annak megerősítése, hogy melyik barátot vagy BBM-kapcsolatot szeretné meghívni csevegés A BBM alkalmazás jelenleg aktív. Küldhet PING-t barátainak. Ha néhány pillanattal később egy jel jelenik meg "D", akkor győződjön meg róla, hogy barátja BBM-je aktív.

2. PING BBM annak biztosítására, hogy barátai nyissák meg a BBM alkalmazást

Most, miután elküldte a PING üzenetét, láthatja, hogy barátja olvassa-e a PING-et vagy sem. Ha jel jelenik meg "R" (Olvasás) azt jelenti, hogy barátod elolvassa az üzenetet, és készen áll a meghívásra csevegés Továbbá. De ha nem olvassa el, az azt jelenti, hogy barátja elfoglalt vagy nincs ideje megnyitni a mobiltelefont. Vagy lehet, hogy a barátaid álnéven használják a BBM-kapcsolattartókat, és az ApkVenue írása szerint a BBM-üzenetek elolvasása trükk „Olvasás” jel megadása nélkül a feladónak.

3. PING BBM az internetkapcsolat ellenőrzéséhez a barátod mobilján

A PING on BBM használható arra is, hogy barátja mobiltelefonja csatlakozik-e az internethez, vagy sem. Ha a PING küldése után csak egy órakép jelenik meg, az azt jelenti, hogy barátja nincs csatlakoztatva az internethez, mert a mobilja halott, nincs jel vagy elfogyott az internetes adatkvóta.

4. PING BBM, hogy ellenőrizze az internetkapcsolatot a saját mobiltelefonján

Amellett, hogy ellenőrizze az internetkapcsolatot a BBM kontakt mobiltelefonján, amelyet PING-en is ellenőrizhet, ellenőrizheti az internetkapcsolatot a saját mobiltelefonján is. Miután PING-et adott valakinek, ha csak egy X jelenik meg, akkor az internetkapcsolata okozhat problémát.

5. PING BBM az internetkapcsolat sebességének ellenőrzéséhez a mobiltelefonján

Megtudhatja az internetkapcsolat sebességét is, ha megnézi a PING küldése és a "D" jel megjelenése közötti késleltetési időt. Ha a PING elküldése után azonnal megjelenik egy D jel, akkor előfordulhat, hogy internetkapcsolata gyorsul. De ha kiderül, hogy egy kicsit tovább tart, akkor előfordulhat, hogy az internetkapcsolata lassú.

6. PING BBM, hogy felhívja a barát figyelmét

Amikor valaki PING üzenetet kap a BBM-en, gondolnia kell arra, hogy van valami fontos, amiről beszélni kell. Tehát, ha fontos és sürgős információkat akar átadni, akkor a legjobb, ha először a PING-t hajtja végre. A PING BBM ugyanis képes növelni a befogadó figyelmét. Ezenkívül a BBM-en lévő PING-et általában a mobiltelefon rezgései is kísérik.

7. PING BBM beszélgetés megkezdéséhez összeomlással

Örültél, csevegni szeretnél, de zavart a mondanivalód? Csak próbáld meg pingelni a BBM-ét. Később, ha válaszol, folytatja egy másik csevegéssel. Például 3 kötelező kérdéssel a PDKT során, nevezetesen "Mit csinálsz?", "te most hol vagy?"és"Mit ettél?".

8. PING BBM a hadi zászló felemeléséhez

A PDKT mellett a BBM-en lévő PING is elég zavaró módon ellenséges zászlók emelésére használható. Csak annyiszor pingáld meg a barátod BBM-jét, hogy bosszankodik. Aztán csak harcolni kezdett. Tehát a PING a BBM-ben bemelegítés lehet, mielőtt valódi harcot kezdene. De ne harcolj három napig.

9. PING BBM for Fad

Igen, nincs jobb ok ezen a világon, mint "poén kedvéért". Ja, ha unatkozol, nincs mit tenned, és zavarban vagy a dolgoddal kapcsolatban, csak próbáld tétlenül pingelni a BBM-kapcsolatodat. Ha kiderül, hogy válaszoltak rá, akkor csak szórakozásból mondja el újra. Ha tudsz beszélni, csak folytasd.

10. PING BBM az egykori Godain számára

A PING a BBM-ben egy régóta fennálló kapcsolat újraegyesítésére is használható. Igen .. ez is módja annak tesztelésére, hogy az exed már az továbblép vagy még nem. Mert van egy mondás "Mivel PING folt, törött Továbblép szomszédos."De lehet, valójában úgy tartják, hogy nem lehet továbblép mert PING egy volt, akinek két gyermeke volt. Hehehe ...

Ez az 10 PING funkció BBM-ben, amelyeket nem ismersz. Kiderült, hogy a BBM-ben a PING-nek sok funkciója van, mi? Mindkét funkció technikailag működik, különösen a hálózat és a jelerősség ellenőrzésére, valamint társadalmilag. Ha rendelkezik információval a PING BBM egyéb funkcióiról, kérjük, írja meg véleményét az oszlopba megjegyzés ez alatt.