wifi probléma? ellenőrizze ezt a 6 okot és annak kijavítását

Van, amikor az Android telefonon lévő WiFi hirtelen nem használható. Nos, ebben a cikkben az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan kell kezelni a megszakadt WiFi-t Androidon.

Vezeték nélküli hűség vagy WiFi mindennapi életünk részévé vált. A WiFi segítségével könnyebben, gyorsabban, stabilabban és olcsóbban érhetjük el az internetet. Még akkor is ingyenes, ha nyilvános helyeken, például kávézókban vagy könyvtárakban használunk WiFi-szolgáltatást. Ezért jelenleg minden típusú okostelefonnak, legyen az Android telefon, iPhone, Windows telefon, BlackBerrys stb., Be kell ágyaznia a WiFi eszközöket és szolgáltatásokat. Vannak azonban esetek, amikor az Android telefonon lévő WiFi hirtelen nem használható. Nos, ebben a cikkben az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan kell kezelni a megszakadt WiFi-t Androidon.

  • Mobiladatok mentése vs WiFi kvóta Ala Opera Max
  • Könnyű megoldások a megszakadt WiFi problémák megoldására egy laptopon
  • A WiFi 10 veszélye az emberi egészségre, beleértve a káros SPERM-et is!

A WiFi károsodását különféle dolgok okozhatják. Előfordulhat, hogy az Android mobiltelefonján lévő WiFi komponens megsérült. Mielőtt azonban úgy dönteneszolgáltatás Android-mobiltelefonjára vagy garanciális igényére először próbálja meg ellenőrizni, hogy az Android-mobiltelefon WiFi valóban sérült-e vagy sem. Ha ez még mindig egyszerű módon kezelhető, ne zavarjonszolgáltatás, oké. Itt vannak a lépések.

6 ok a megszakadt WiFi-ről Androidon és hogyan lehet legyőzni őket

Ellenőrizze a WiFi-t Android telefonon

Az első dolog, amit ellenőrizni kell beállítás- WiFi az Android mobiltelefonján, függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva. Ha nem működik, akkor először kapcsolja be. A trükk, nyissa meg az Android mobiltelefon beállításait. Ezután keresse meg a WiFi-t, majd kapcsolja be. Ez a legegyszerűbb és legkorábbi módszer az Ön számára. Mert ki tudja, hogy a WiFi véletlenül összeszorul, amikor az Android telefonján dolgozik.

Ellenőrizze a WiFi modemet

Ha privát WiFi-t használ, győződjön meg róla router vagy a használt modem már be van kapcsolva és működik. Ha nem, akkor először kapcsolja be. Győződjön meg arról is, hogy kitöltötte-e a WiFi modem hitel- vagy adatkvótáját. Ha nyilvános WiFi-t használ, például egy kávézóban. Megkérdezheti az ügyintézőt vagy a pincért, hogy be van-e kapcsolva a WiFi. Mert lehet, hogy a WiFi interferenciát tapasztal.

Olvassa el még: Könnyű módszerek a BOLT-kvóta ellenőrzésére! androidos telefonon

Ellenőrizze újra a WiFi jelszót

Ha az Ön által használt WiFi jelszóval rendelkezik, ellenőrizze, hogy a megfelelő jelszót adta-e meg. Ne feledkezzen meg a nagybetűkről vagy a számok elrendezéséről. Ha nyilvános WiFi-t használ, kérje meg a személyzettől a helyes jelszót. Sőt, ha le tudja írni, így nem baj

Olvassa el még: Hogyan lehet tudni a WiFi jelszót Androidon

Ellenőrizze a csatlakoztatott eszközöket

Egy modem vagy router A WiFi általában korlátozza a használt eszközök számát. Például csak 10 eszközre, 32 eszközre stb. Először ellenőrizze, hogy router tele van vagy nincs. Ha kiderül, hogy tele van, akkor természetes, hogy nem csatlakozhat a használatához.

Ellenőrizze a Más eszközök használata lehetőséget

Próbáljon meg egy másik eszközt használni, például egy laptopot vagy egy másik, a barátjához tartozó Android mobiltelefont. Ha nem tud, akkor probléma lehet router vagy modem. Ha azonban más eszközök is tudják használni a WiFi-t, akkor lehetséges, hogy az Android-telefonja problémába ütközik.

Ellenőrizze a WiFi állapotát Android telefonján

Az alkalmazás használatával megtudhatja, hogy a WiFi-készüléke működik-e vagy sem Telefon tesztelő. Ez az alkalmazás megtudhatja a különböző eszközök állapotát az Android mobiltelefonján. Először próbálja meg letölteni az alkalmazást.

Miguel Torres Benchmarking Apps LETÖLTÉS

Megnyithatja az alkalmazást, majd válassza a "WiFi állapota" lehetőséget. Látni fogja, hogy a WiFi állapota megfelelően működik-e vagy sem.

Ha Android típusú mobiltelefon-felhasználó ASUS ZenFone, követheted Hogyan ellenőrizhető az ASUS Zenfone HP minősége minden alkalmazás nélkül. Csak nyissa meg a számológép alkalmazást, majd írja be ".12345+", majd kattintson a gombra "=".

válassza "WiFiBus_Test". Várja meg a folyamatot Betöltésröviden. Majd amikor megjelenik az írás "PASS", azt jelenti, hogy a WiFi rendben van.

Nos, ha a fenti lépéseket megtették, és kiderült, hogy az Android WiFi megsérült, akkor azt meg kell javítani.szolgáltatás. Ha továbbra is érvényes a garancia, igényelheti a garanciát, vagy a helyszínen megjavíthatja szolgáltatás (Szolgáltatóközpont) amely hivatalos. ASUS-eszközök esetében az ApkVenue teljes címe a következő cikkben található: Az Ön ASUS-készüléke meghibásodott? Ez az indonéziai ASUS szervizközpontok teljes listája.

Ezeket a különböző lépéseket teheti, ha az Android rendszeren megszakadt a WiFi problémája. A lényeg az, hogy először egyszerű módon ellenőrizze az Android WiFi problémáját. Csak akkor igényelhet garanciát vagy javíthatja meg, ha teljesen biztos abban, hogy sérült szolgáltatóközpont a hivatalos. Ha van más gyakorlati megoldása a megszakadt Android WiFi kezelésére, oszlopokon keresztül oszthatja meg az ApkVenue-val és más olvasókkal megjegyzés ez alatt.