6 legjobb dobalkalmazás az Android 2019-hez

Dobos alkalmazást keres Android telefonjához? Itt az ApkVenue-nak van ajánlása. Közülük három DAW.

Azoknak, akiknek hobbi a zene, dob az egyik kötelező eszköz.

Sajnos a dobkészlet ára fantasztikus. A legolcsóbb 5 millió IDR körül van.

Tekintettel a magas árra, ebben a cikkben az ApkVenue ajánlásokat fogalmaz meg az Android 2019 6 legjobb dobalkalmazásáról.

A legjobb Android dobalkalmazások listája

Az ipari forradalom 4.0 a zenészek aranykora a technológiai innováció miatt. A technológia megkönnyíti az emberi tevékenységeket, beleértve a zenét is.

A dob elengedhetetlen hangszer. Mivel azonban drága az ára, sokan bérelünk egy stúdiót, hogy a dobolni való szenvedélyüket tovább tereljük.

De tudta, hogy most vannak más alternatívák is, amelyek könnyebben és olcsóbban dobolnak, nevezetesen egy okostelefonon vagy mobiltelefonon keresztül.

Nos, itt van a 6 legjobb dobalkalmazás az Android 2019-hez.

1. Igazi dob

Igazi dob lehet opció. Az alkalmazás egyik fő jellemzője a kísérő dalok gyűjteményének elérhetősége. Így már nem kell fáradnia a dalok keresésével.

Ettől eltekintve a Real Drum 13-at is kínál dobpárnák amelyet az ujjaival lehet lejátszani, és az így kapott dobhang meglehetősen reális.

A Valódi dob olyan élményt nyújt a mobiltelefonon, mint a valódi dob.

Gyere, töltse le az alkalmazást itt.

RészletLeírás
ÉrtékelésNév szerint 4+
Méret16 MB
Android minimum4.0 és újabb

2. Egyszerű dobok Deluxe

Készült alkalmazások dobok lejátszására TPVApps Számos kiváló funkcióval rendelkezik, például 7 dobkészlet, amelyek készen állnak a közös játékra 40 óra pálya hogy kísérje a játékot.

További kiváló tulajdonságok a multi-touch (például a nagydob és a hi-hat egyszerre érhető el) és a kiváló minőségű hang, vagyis a legjobb hangminőség.

Gyere, töltse le az alkalmazást itt.

RészletLeírás
ÉrtékelésNév szerint 4+
Méret23 MB
Android minimum4.1 és újabb

3. Könnyű igazi dobok - igazi rock- és jazzdob zenei játék

Könnyű igazi dob lehetővé teszi, hogy megtanulj könnyen dobolni. Megtanulhatja a la rock, a metal és a jazz dobjátékát.

Ami érdekes ebben az alkalmazásban, hogy 3 mód áll rendelkezésre. „Kezdő”, „Amatőr” és „Mester”.

'Kezdő' módban megtanulhatja követni az ütem ritmusát és tempóját. Mester üzemmódban felkérést kap, hogy kísérődal mellett dob ​​nélkül játszhasson útmutató nélkül.

Kíváncsi? Töltse le az alkalmazást itt.

RészletLeírás
ÉrtékelésNévleges 4+
Méret10 MB
Android minimum2.3 és újabb

4. BandLab

BandLab egy digitális audio munkaállomás (DAW), amely lehetővé teszi, hogy saját zenét készítsen valódi hangstúdió nélkül.

A legtöbb DAW-tól eltérően a BandLab ingyenesen letölthető.

Az ebben az alkalmazásban elérhető hangszerek közé tartoznak dobkészletek, dobpadok, gitárok, ütőhangszerek, zongora és basszusgitár.

A BandLab használható az alapértelmezett hangrögzítő alkalmazás cseréjére is a mobiltelefonján.

Olyan dalszerzőknek, akik nem akarnak pénzt költeni alkalmazásokra zenekészítő, a szerző nagyon ajánlja ezt az alkalmazást.

Töltse le a BandLab alkalmazást itt.

RészletLeírás
ÉrtékelésNévleges 4+
Méret23 MB
Android minimum2.3 és újabb

5. Fl Studio (prémium)

Ha megszokta használni Gyümölcsös hurkok (FL) PC verzió, kipróbálhatja az FL Studio for Android alkalmazást is, és bárhol és bármikor képes zenét lejátszani.

Az FL Studio különféle hangszereket kínál, amelyekkel a Piano Roll segítségével játszhat, beleértve a dobokat, gitárokat, billentyűzeteket, zongorákat és basszust. Az így kapott hang szintén a legjobb minőségű.

A BandLab-tól eltérően az alkalmazás letöltéséhez és használatához hajlandónak kell lennie kb. 76 000 Rp, plusz adókiadással.

Töltse le az FL Stúdiót innen.

RészletLeírás
ÉrtékelésNévleges 4+
Méret23 MB
Android minimum3.2 és újabb

6. Walk Band

Kinézetéből Walk Band némileg hasonló a GarageBand-hoz (DAW csak iOS-en érhető el). Nem csak dob, ez az alkalmazás gitárt, basszust, zongorát és digitális hurkokat is tartalmaz.

Csakúgy, mint az FL Studio, a Walk Band főbb jellemzői is többsávos felvételi munkamenet, kombinálva az egyik hangszert a másikkal.

Ha Ön GarageBand rajongó és jelenleg Androidot használ, a Walk Band alternatívát jelenthet a BandLab és az Fl Studio számára.

Töltse le az alkalmazást itt.

RészletLeírás
ÉrtékelésNévleges 4+
Méreteszközönként változik
Android minimumeszközönként változik

Ez az ApkVenue 6 legjobb dobjáték-alkalmazása, az ingyenestől a fizetősig. Zenei rajongóként a BandLab és a Fl Studio személyi döntése esett. És veled mi van?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found