hatékony módja annak, hogy megszabaduljon a mystart kereséstől és a hasonló böngészőprogramoktól a számítógép böngészőjében

A My Start Search nagyon jól ismert, mert gyakran támadja a böngészőket. Ennek kijavítására ez egy hatékony módja a My Start Search és hasonlók eltávolításának a böngészőben.

Olyan embereknek, akik szeretikLetöltés éstelepítésszoftver Az internetről van egy probléma, amellyel gyakran szembesülnek. Vagyis böngésző hirtelen automatikusan kinyílik Saját keresés indítása vagy kereső motorok mások parancs nélkül. Ez nagyon idegesítő és lassíthatja a számítógép teljesítményét. Ennek kijavítására ez egy hatékony módszer eltávolítaniSaját keresés indítása és hasonlók tovább böngésző.

 • Ez a világ 10 legveszélyesebb hackere (Psst .. Vannak indonéz hackerek, tudod)
 • Hogyan használjuk a 68 víruskeresőt egyidejűleg egy számítógépen
 • Hogyan lehet kibővíteni a FlashDisk-et a VIRUS-ból ingyenes IMMUNIZÁCIÓVAL

Az ilyen eseteket általában úgy nevezik Böngésző eltérítése más néven kalózkodás böngésző. Igen, mert megtámadta rosszindulatú Ez böngésző Ön. Tól től böngésző akik megfertőződtek, rosszindulatú akkor ez is beléphet a rendszerbeLetöltés továbbátelepítés különféle szoftver másokra nincs szükséged automatikusan. Ha ezt tapasztalja, íme néhány lépés, amelyet megtehet.

Lépés a Saját keresés eltávolításához a böngészőből

Kézi módon

1. Meng-eltávolítás Gyanús programok

Az első lépés a gyanús programok eltávolítása a számítógépen. A módszer a következő:

 • Nyisd ki Vezérlőpult számítógépén, majd válassza a lehetőséget "Programok és szolgáltatások".
 • Keressen gyanús nevű programokat, vagy olyanokat, amelyek még soha nem voltaktelepítés előző. Ezután kattintson a gombra "Eltávolítás / módosítás" a csúcson. Ebben a lépésben figyelmesnek kell lenned a programok nevének éseltávolítás mindent úgy, hogy már ne jelenjen meg.

2. A böngésző visszaállítása

A második lépés a beállítások visszaállítása böngésző Ön. Az ApkVenue ezúttal a Google Chrome. Itt van, hogyan:

 • Nyisd ki "Beállítások" számítógépének Google Chrome menüjében.
 • Kattintson a gombra "Beállítások alaphelyzetbe állítása" legalsó részén.
 • Várjon egy percet a beállításra böngésző amikor éppen megérkezett, visszatért a normális állapotbatelepítés.

Automatikus mód

Sajnos a fenti manuális módszer nagy pontosságot, bonyolult folyamatot és viszonylag hosszú időt igényel. Gyakran nem is működik, mert rosszindulatú beléphet a rendszerbe és automatikusan újratelepítheti magát. Nos, ne zavarjon, jobb, ha csak tisztítószert használ adware vagy víruskereső. Windows Defender az alapértelmezett Windows is valójában elég jó és használható. Azonban annak megkönnyítése és meggyőződése érdekében talán kipróbálhat néhány tisztítószert adware és a következő víruskereső:

 1. AdwCleaner
 1. Junkware eltávolító eszköz
Víruskereső és biztonsági alkalmazások Thisisu LETÖLTÉS
 1. Avast! Ingyenes vírusirtó
 1. Kaspersky Anti-Virus

Ez a hatalmas módszer eltávolítani A My Start Search és hasonlók be vannak kapcsolva böngésző. Óvintézkedésként és biztonságosabb módon nem szabad letölteni és telepíteni szoftver hanyagul. Mostantól különféle változatokat tölthet le szoftver ingyenes, legális, gyors és biztonságos a megbízható webhelyeken, például JalanTikus.com. Ha egyéb információval, praktikusabb módszerrel vagy kérdésed van, kérlek írj az oszlopba megjegyzés ez alatt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found