hogyan lehet meghosszabbítani a smartfren aktív periódusát

Szeretné tudni, hogyan lehet a Smartfren aktív időszakát akár egy évvel meghosszabbítani hitelvásárlás nélkül? Nézze meg a Jaka teljes cikkét!

A Smartfren kártya aktív időszaka hamarosan lejár, de nem tudja, hogyan hosszabbítsa meg? Attól tartasz, hogy szép számod csak megég?

A szám egyik legfontosabb eleme a szám aktív periódusa. Ha elmúlik, akkor a számod egyszerűen eltűnhet.

Ezért ezúttal az ApkVenue szeretni fog hogyan lehet meghosszabbítani a Smarfren aktív periódusát a legegyszerűbb és legerősebb!

A Smartfren aktív időszakának ellenőrzése

Mielőtt meghosszabbítaná Smarfren aktív periódusát, tudnia kell, hogy meddig aktív, banda. Például az időtartam még mindig hosszú, nem kell meghosszabbítani.

Legalábbis van ötféle módon ellenőrizheti a Smartfren aktív időszakát. Bármi?

SMS-ben

Az első út átjut SMS. Csak meg kell adnia az alkalmazást Üzenet vagy Üzenet, majd írjon egy új SMS-t.

A szám mezőbe írja be 999. Ezután írjon be egy üzenetet JELÖLJE BE vagy JELÖLJE BE. Később válasz SMS-t fog kapni tájékoztatásként a fennmaradó jóváírásról és az addig érvényes érvényességi dátumról.

Hívószám segítségével

SMS-en kívül használhatja is telefonszám ami nem kevésbé könnyű. A trükk, nyissa meg az alkalmazást Telefon vagy telefon.

Ezután írja be a számot *999# és nyomja meg a telefon gombot. Később megjelenik egy felugró ablak, amely tartalmazza a fennmaradó hitelegyenleget és annak meddig tartását.

Hanghívás útján

Ha hallani akarja a hangot Vevőszolgálat, hanghívással ellenőrizheti Smartfren aktív periódusát.

Ehhez hívjon 999 és hallgassa meg a felszólításokat. A fennmaradó jóváírás és annak aktív időszakának megismeréséhez nyomja meg a számot 1. Ezt követően tegye le a telefont a beszélgetés befejezéséhez.

A MySmartfren alkalmazáson keresztül

A Smartfren egy kifinomult alkalmazással rendelkezik MySmartfren. Ezzel az alkalmazással bármit megtehet, például csomagokat vásárolhat, és ellenőrizheti a számadatokat.

Ebben az alkalmazásban ellenőrizheti a korlátlan Smartfren aktív időszakot is. Ehhez nyissa meg a MySmartfren alkalmazást. Azután, nyomja meg a bal felső sarokban található profil gombot.

A számod alatt egy bizonyos dátumig aktív bejegyzés található. Ha még nem rendelkezik ezzel az alkalmazással, ingyenesen letöltheti az alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Termelékenység Smartfren Apps LETÖLTÉS

Weboldalon keresztül

A Smartfren utolsó aktív periódusának megismerése a weboldalon keresztül lehetséges my.smartfren.com. A módszer is nagyon egyszerű.

Itt maradsz jelentkezzen be Smartfren fiókjával. A sikeres bejelentkezés után azonnal ismeri az aktív időszakot a főmenüben.

Hogyan lehet meghosszabbítani a Smartfren aktív időszakát

Miután tudta, hogyan ellenőrizheti a Smartfren számok aktív periódusát, az ApkVenue megmondja, hogyan lehet meghosszabbítani a Smartfren aktív periódusát.

Legalább kétféleképpen lehet felhasználni őket, nevezetesen hitelvásárlással és a Connex Evo csomag aktiválásával.

Hitel vásárlásával

A Smartfren aktív időszakának meghosszabbításának legegyszerűbb módja a hitelvásárlás. De emlékeznie kell arra, hogy az aktív időszak meghosszabbítása nem halmozódó.

Például 25 ezer hitelt vásárol, és 30 napos aktív időszakot kap. Aztán másnap 5 ezer hitelt vásárol 7 napos aktív periódussal.

Aktív periódusa nem feltétlenül válik 37 napos, bandává, hanem inkább a leghosszabb aktív periódusban vesz részt (30 nap).

Semmi hogyan vásárolhat Smartfren aktív időszakot hitellel vagy azzal növekszik Smartfren átutalás baráttól. Tehát a módja a hitelvásárlás.

Tudnia kell, hogy a névleges különbség eltér a Smartfren aktív periódusának hozzáadásától. A részleteket az alábbi táblázatban láthatja:

Névleges hitelTovábbi aktív időszak
5000 IDR7 nap
10 000 Rp15 nap
20 000 IDR30 nap
25 000 IDR30 nap
50 000 IDR60 nap
60 000 Rp75 nap
100 000 IDR120 nap
150 000 rp150 nap
200 000 IDR150 nap
300 000 IDR180 nap
500 000 IDR240 nap
1 000 000 Rp360 nap

Nincs hitel feltöltés

Mi van, ha meg akarja hosszabbítani az aktív időszakot, amikor nincs pénze hitelt vásárolni? Van rá mód, banda!

Az ApkVenue azonban arra figyelmeztet legyen különösen óvatos, ha ezt a módszert használja. Ha nem, akkor a hitel és a kvóta egyszerűen elveszhet.

Szóval, hogy csinálod?

1. lépés - Regisztráljon a Connex Evo csomagokra

Először nyissa meg az alkalmazást Üzenet vagy Üzenet mobiltelefonján, majd készítsen új SMS-t. A szám mezőbe írjon be egy számot 123. Ezután írjon be egy üzenetet CONNEX EVO feliratkozni a csomagra.

Azok számára, akik nem tudják, ez a csomag az internetes csomag lesz automatikusan jóváírjuk kvótáinkat.

Ha csak azért akar regisztrálni erre a csomagra, hogy meghosszabbítsa az aktív időszakot, győződjön meg róla, hogy megtette-e jelenleg nincsenek csomagokkal regisztrálva, vagy hitelük van.

2. lépés - Ellenőrizze az aktív időszakot

Továbbá lehet ellenőrizze az aktív időszakot a fent említett ApkVenue módszerekkel. Ha sikerül, akkor ingyen kap 1 év aktív Smarfren számot.

Amint a fenti ábrán látható, Jaka aktív periódusa, amely kezdetben csak elérkezett 2020. július 21 átalakult 2021. április 22.

3. lépés - Deaktiválja a Connex Evo csomagokat

A Connex Evo csomag vitathatatlanul drága internetes csomag, így nem fér el a legtöbb ember zsebében.

Ezért az aktív időszakunk megnövekedése után az ApkVenue azt javasolja, hogy deaktiválja ezt a csomagot.

A csomag deaktiválásának gépeléssel kell történnie CONNEX OFF vagy EVO OFF. De amikor Jaka megpróbálta, egy ilyen üzenet jelent meg:

Sajnáljuk, a kiválasztott csomag már nem érhető el. Ezután kérjük, vásárolja meg a kötetalapú csomagot a MySmartfren alkalmazáson keresztül, vagy hívja a * 123 # telefonszámot

Az ApkVenue az alkalmazáson keresztül is megpróbálta leállítani a csomagot, de még mindig nem működött. Kutatás során kiderül, hogy vannak információk, amelyek valóban ilyen típusú csomagok nem lehet megállítani.

Miután Jaka megpróbálta meghamisítani, a csomag leállításának módja az CSATLAKOZTATÁS. Az ApkVenue azonban nem garantálja, hogy ezt a módszert mindenki elvégezheti.

NYILATKOZAT: Ennek a módszernek a használata nagy kockázatot jelent. Az ApkVenue nem felel azért, ami a Smartfren számmal történik

Ez csak néhány volt hogyan lehet meghosszabbítani a Smartfren aktív periódusát valamint annak ellenőrzését. Így nem ér véget égési szám incidens.

A Smartfren kártya használata közben volt-e felejthetetlen eseménye? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Operátor vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found