8 legjobb és legmegbízhatóbb állásajánlat 2020-ban

Megbízható álláskeresési ajánlásra van szüksége? Vessünk egy pillantást az Ön számára a legjobb és legmegbízhatóbb állásajánlatok soraira (Frissítve 2020).

Ön frissdiplomás vagy gyakorlott ember, aki munkát keres? Szüksége van a szekrény információjára, de nem tudja, hol találja meg?

Ebben a technológiai korszakban valójában meglehetősen könnyű különféle dolgokat elvégeznie, beleértve a munkát.

Lehetőség szerint egyenként kellett elmennie ahhoz a céghez, amelyre pályázni szeretne, most már csak okostelefon és internetkapcsolat van az álláskereső alkalmazás letöltésére.

De milyen alacsony munkaigényű alkalmazásokat lehet a legjobban és a legmegbízhatóbban használni? Gyere, nézd meg a teljes információt alább!

8 legjobb és legújabb álláskeresési alkalmazás

Annak ellenére, hogy rengeteg álláskeresési alkalmazás érhető el a Play Áruházban vagy az App Store-ban, természetesen nem mindegyik nyújt teljes és megbízható szekrényinformációt.

Megfelelően kell kiszűrnie az állásajánlatokra vonatkozó információkat, így nem akarja, hogy hazudjon, amikor információkat keres a legmegfelelőbb munkáról.

Ezért itt az ApkVenue néhány ajánlást nyújt a jelenleg használható legjobb munkakereső alkalmazásokhoz.

1. LinkedIn

Nem csak sok szekrényinformációt, alkalmazást nyújt LinkedIn olyan közeg, amelyet gyakran használnak a felhasználók szakmai hálózatának fejlesztésére.

Természetesen ez nem választható el attól a sok iparágtól és vállalattól, amelyek tagjai ennek az alkalmazásnak, bandáknak. A LinkedIn rendelkezik álláskeresési platformként világszerte ismert.

Ezenkívül ezen az álláskeresési alkalmazáson és a közösségi médián keresztül a felhasználók szakmai önéletrajzokat is bemutathatnak, amelyek működhetnekmárkaépítés önmagad szakmailag.

Az általa kínált különféle előnyökkel azt lehet mondani, hogy az egyik legjobb vezérigazgató által vezetett vállalat terméke a legjobb 2020 állásajánlat, amely ideális az Ön számára.

RészletLinkedIn
FejlesztőLinkedIn
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret63 MB
Letöltés500.000.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le a LinkedIn alkalmazást itt!

Közösségi és üzenetküldő alkalmazások Linkedin Corporation LETÖLTÉS

2. JobStreet

Neked frissdiplomás talán új a munka világában JobStreet váljon az egyik legmegbízhatóbb munkaalkalmazásként, amelyet választhat és használhat.

Van több mint 230 ezer vállalat különböző országokból például Szingapúr, Malajzia, Fülöp-szigetek, Indonézia és Vietnam, akik tagjai ennek az alkalmazásnak.

Így a felhasználók nemcsak az érdeklődésüknek megfelelő különféle munkaügyi választásokkal néznek szembe, hanem kiválaszthatják azt az álomországot is, ahol dolgoznak.

Nem csak ez az alkalmazás is van Felhasználói felület (UI) meglehetősen egyszerű és könnyen használható.

RészletJobStreet
FejlesztőJobStreet.com Private Limited
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret25 MB
Letöltés5.000.000+
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le a JobStreet alkalmazást itt!

Apps Szoftver LETÖLTÉS

3. Kalibrr

Nem csak szekrényes információk, alkalmazások nyújtása Kalibrr azt is állította, hogy a felhasználók képességei, tapasztalatai és érdekei alapján képes a legjobb munkahelyek és vállalatok ajánlására.

Ennek az öltözőszekrény alkalmazásnak a segítségével önéletrajzot kell csak online elkészítenie az önreklámozáshoz. Itt vagy te is különféle fajtákat követhet ügyességi teszt az eredményeket közzétesszük a profilján.

Ezenkívül, ha a felhasználó még mindig nem talált a preferenciáinak megfelelő szekrényt, ez az alkalmazás értesítéseket is küld a szekrénnyel kapcsolatos információkról.

RészletKalibrr
FejlesztőKalibrr
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret16 MB
Letöltés500.000+
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a Kalibrr alkalmazást itt!

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

4. munkahelyekDB

Azt állítja, hogy Ázsia legnagyobb toborzóportálja, kb munkahelyekDB havonta több mint 120 ezer állásajánlatot nyújt.

Maga az alkalmazás által kínált néhány szolgáltatás magában foglalja a kulcsszavak és a munkaköri funkciók alapján történő keresést, több munkahely kiválasztását, a szűrést munkafunkció, munkahely és fizetés alapján.

Ami a működést illeti, ez a megbízható jobalkalmazás viszonylag könnyen használható egyszerű megjelenésének köszönhetően, így nem zavarja meg a felhasználókat.

Ezen túlmenően, annak ellenére, hogy viszonylag nagy a mérete, ez az alkalmazás nem csökkenti az Android-telefon teljesítményét.

RészletmunkahelyekDB
FejlesztőmunkahelyekDB
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret25 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a jobsDB alkalmazást itt!

JobsDB Szoftveralkalmazások letöltése

Egyéb álláskereső alkalmazások ...

5. Valóban Álláskeresés

Állítólag a világ első számú álláskeresési webhelye, kb Valóban Álláskeresés segíthet megtalálni a szekrény információit több mint 60 országban és 28 nyelven.

Egyetlen keresés során az Indeed Job Search alkalmazás több millió szabad állásajánlatot kínál több ezer vállalati és álláshelyről.

Érdekes módon ez a megbízható álláspályázat nemcsak teljes munkaidős információkat nyújt, hanem részmunkaidős, szerződéses, szabadúszó és szakmai információkat is.

Ezért Valóban lehet a megfelelő választás azok számára, akik részmunkaidős álláskeresési alkalmazást, bandát keresnek.

RészletValóban Álláskeresés
FejlesztőValóban Jobs
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés100.000.000+
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le az Indeed álláskeresési alkalmazást itt!

Apps Productivity Glassdoor Inc. LETÖLTÉS

6. Jora

A következő legjobb álláskereső jelentkezési javaslat, amelyet az ApkVenue ezúttal megvitat Jora, banda. Ezt az alkalmazást több mint egymilliószor töltötték le a Play Áruházból.

Megjelenítve rengeteg álláshirdetés különféle weboldalakról öltözőszekrények, karrier és hasonlók: a Jora alkalmazás segít a felhasználóknak abban, hogy egyetlen alkalmazáson keresztül megtalálják a szekrény információit.

Ezenkívül ez az alkalmazás biztosítja az állásajánlatokat részmunkaidős, teljes munkaidős, szakmai, szabadúszó stb.

RészletJora
FejlesztőÁlláskereső Pty Ltd.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret5,4 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a Jora alkalmazást itt!

Alkalmazások letöltése

7. TopKarir

Vízióval és küldetéssel segíteni az indonéz fiatalokat, hogy jobb karriert és pályázatot nyújtsanak TopCareers a legteljesebb karrier-információt nyújtja, amelyhez nagyon egyszerűen hozzáférhet.

Érdekes, hogy nemcsak az állásajánlatok, hanem ez az alkalmazás is információkat nyújt a szakmai gyakorlatokról, ösztöndíjakról, képzésről és képesítésekről, valamint a vállalkozói szellemről.

Ez a fajta információ ritkán található meg más álláskereső alkalmazásokban, így a TopKarir egyedülálló öltözőszekrény-alkalmazás, mint a többi.

Egy másik funkció, amelyet ebben az alkalmazásban is nyújtanak, a TopKarir Klinik, amely itt segít a felhasználóknak a karrier kialakításában, valamint pontos és pontos megoldások nyújtásában.

RészletTopCareers
FejlesztőPT. Legjobb indonéz karrier
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret15 MB
Letöltés100.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le a Top Karrier Alkalmazást!

Alkalmazások letöltése

8. Glassdoor álláskeresés

Az utolsó álláskereső jelentkezési javaslat: Glassdoor álláskeresés amely néhány kiváló tulajdonságot kínál benne.

Az állásajánlatokkal kapcsolatos információk mellett ez az alkalmazás számos egyéb fontos információt is tartalmaz, például Alkalmazható vállalati vélemények, interjúk és vélemények, és még sok más.

Sajnos az Android és iOS rendszeren elérhető alkalmazás nem nyújt indonéz nyelvi beállításokat benne, banda.

RészletGlassdoor álláskeresés
FejlesztőGlassdoor Inc.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret17 MB
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a Glassdoor álláskeresési alkalmazást itt!

Alkalmazások letöltése

Nos, ezek voltak a legjobb álláskeresési alkalmazás-ajánlások, amelyeket most használhat, banda.

A fenti alkalmazások segítségével már nem kell különféle vállalatokhoz fordulnia állásokra.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő érdekes cikkben újra találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.