hogyan lehet megtudni a megérintett wa-t és hogyan lehet kijavítani

Hogyan lehet kideríteni, hogy a WA-t lehallgatják, egyszerű. Ezzel a trükkel azonnal azonosíthatja a WA feltörését és annak megoldását.

Hogyan lehet megtudni, hogy a WA-t lehallgatták? valójában nagyon egyszerű. Pár másodperc alatt megtudhatja, hogy valami nincs rendben a WhatsApp alkalmazással.

Alkalmazásként csevegés Népszerű, az ApkVenue biztos benne, hogy sok személyes dolgot és bizalmas dokumentumot tartogat benne, és természetesen aggódik ezen adatok titkossága miatt.

A számítógépes bűnözés elterjedésével (számítógépes bűnözés), most még több van a WhatsApp feltörését aki bárkit megcélozhat. Lehet, hogy te is közéjük tartozol!

Az biztos, hogy először ellenőrizheti A WA felhasználta a jellemzőket és azok legyőzésének módját Jaka könnyen összefoglalta a következőket.

A csapolt WA jellemzőinek gyűjteménye, amelyet könnyen megismerhet!

Számos módszert alkalmaz hackerek vagy gépeltérítő, hogy beléphessen WhatsApp-fiókjába. Mint például a WA Web használata, WiFi hálózat használata, ill rosszindulatú és speciális alkalmazások.

Természetesen nem szeretné, ha a személyes WhatsApp-üzeneteket felelőtlen felek fogyasztanák. Vagy akár a WA-fiókját is bűncselekményekhez használják.

Erre az időre az ApkVenue összefoglalta A WA tulajdonságait megérintjük és hogyan lehet megtudni, mit tehetsz magad, banda.

Az ApkVenue által ez alkalommal megosztott WA-funkciók gyűjteményével introspektívebb lehet, és a legmegfelelőbb megelőzési és ellenőrzési erőfeszítéseket tehet.

Tippek és trükkök a WA megismerésére, egyszerűen és praktikusan

Megtudhatja, hogy az Ön által használt WhatsApp-fiókot feltörték-e ehhez nem kell külön alkalmazás.

Csak néhány apró jelzéssel gyakorolhatja, hogyan lehet kideríteni, hogy WA-t megkapták ebből a Jakából, bandából, és utána megteheti a megfelelő intézkedéseket.

Annak ellenére, hogy úgy érzed, nincs semmi fontos bent csevegés WA, ellenintézkedéseket továbbra is végre kell hajtani, mert a hackelés lehetősége nem korlátozódik az üzenet tartalmának megismerésére.

Ebből kifolyólag, valóban ismernie kell a WA lehallgatásának jellemzőit és hogyan lehet legyőzni őket úgy, hogy kommunikációs tevékenysége sokkal biztonságosabbá és kényelmesebbé váljon.

1. Csevegés A WA automatikusan olvassa, a WA jellemzői a legtisztább feltörésben

A WhatsApp első lehallgatásának megismerése teljesen világos, és általában azonnal rájön, hogy van valami furcsa a WA-val, bandáddal.

Érezted már valaha a csevegés amelyet elolvastak, de úgy érzi, hogy nem nyitott vagy olvasott csevegés a?

Ha igen, ez a WA egyik jellemzőjecsapkod a legkézenfekvőbb. Ez azt jelzi, hogy vannak emberek, akik nyitnak és olvasnak csevegés a.

Lehet, hogy ennek a személynek van hozzáférése okostelefon akkor, amikor nincsenek tisztában vagy akár kifinomult módszerekkel is távolról hibáztak.

2. Egy aktív WhatsApp Web (WA Web) fiók más eszközökön, a WA képek egyértelműen megérintve vannak

A lehallgatott WhatsApp egyéb jellemzői aktív WhatsApp Web (WA Web) más eszközökön, kivéve a számítógépet vagy laptopot, amelyhez általában hozzáfér.

Lehet, hogy nem a PC-n vagy a laptopon használja a WhatsApp Web szolgáltatást, de nézze meg az értesítést, ha kiderül, hogy a WA webfiókja aktív. Ennek ellenőrzéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

  • 1. lépés: Nyissa meg az alkalmazást WhatsApp majd menjen a beállításokhoz három pont ikonra a jobb felső sarokban, és válasszon egy lehetőséget WhatsApp Web.
  • 2. lépés: Ezen az oldalon információkat talál azon az eszközön, ahol a WhatsApp Web aktiválva van az alábbiak szerint. A WA Web állapotát itt is megtekintheti rúd értesítések, banda.

Ezen információk kutatásával egyértelműen láthatja, hogy gyanús tevékenység folyik-e a fiókjával.

Szerencsére az opciók megnyomásával azonnal eltávolíthatja a fiókját a WhatsApp-hoz csatlakoztatott összes számítógépről Kijelentkezés minden számítógépről.

3. WhatsApp fiók be van kapcsolva Smartphone kijelentkezés Egyedül

Néha egy alkalmazás WhatsApp ter-Kijelentkezés egyedül anélkül, hogy tudnád, és ezt gyakran alábecsülik, és csak annak tekintik utolsó szél csak.

WhatsApp hirtelen Kijelentkezés magát általában alkalmazásként gondolja összeomlik természetesen, igaz? Valójában ez valami rosszabbat jelez.

Tehát WA gyakran kényszerítve szorosan és hirtelen kijön, ez lehet a WA-fiók egyik jellemzője, amelyet egy másik fél lehallgat.

Lehet A WhatsApp fiók jelenleg nyitva van az eszközön okostelefon Egyéb, így a WhatsApp kilép önmagából, és te nem tudsz Belépés vissza.

Eddig a WhatsApp nem támogatta az 1 WA-szám 2 eszközön történő aktiválásának módját okostelefon különböző.

De csak így lehet Belépés WA együtt van adja át az OTP kód ellenőrzését. Ha hirtelen számla Kijelentkezés jómagam, valószínűleg hackerek megérintette a telefonszámát is, tudod!

A WA csapolt egyéb jellemzői

4. Hőmérséklet Smartphone Egyre növekvő, WA-jellemzők

Ha okostelefon hirtelen olyan hőmérséklet-emelkedést tapasztal, amely nem normális, vagy a kifejezés A HP tapasztalt túlmelegedni, lehet, hogy keresztül megy a hackelésen, banda!

Ennek oka több hackerek - használhat bizonyos módszereket az alkalmazások, vírusok, vagy rosszindulatú nak nek okostelefon hogy kibontakoztassa tevékenységét és teljesítményt nyújtson túlterhelés.

Ez akkor fordulhat elő, amikor képet vagy fájlt tölt le, vagy egy nem világos forrású linkre kattint. Tehát a túlmelegedés arra is mód lehet, hogy kiderítsük, hogy WA-t bugyolálják.

Alkalmazás, vírus vagy rosszindulatú korábban természetesen tovább fog futni háttér és növelje a teljesítményt, majd hozzon létre okostelefon olyan gyorsan.

5. pazarló akkumulátorfogyasztás

Soha nem tapasztalt akkumulátort okostelefon ami hirtelen furcsa módon csökkent? Ez annak a jele is lehet, hogy a WhatsApp-ot hibázták, tudod.

Ugyanaz, mint korábban, pazarló akkumulátor-fogyasztás okozhatják alkalmazások, vírusok és rosszindulatú gyanús, aki tovább sétált háttér tehát nem tudod.

Ha akkumulátorproblémákat talál okostelefon csepp hirtelen próbálja meg leválasztani az internetet és újrakezd A mobilod kezelni.

Ellenőrizze az akkumulátor állapotát az Android programjaival, és ha nincsenek sérülés jelei, és az akkumulátorfogyasztás továbbra is nagyon pazarló, akkor lehetősége van feltörni a mobiltelefonján.

6. Rendellenes internethasználat

Érezd, ha internetcsomagja gyorsabban fogy a szokásosnál, a szokásos használat ellenére? Lehetséges, hogy a WhatsAppodat is eltérítik, itt.

Ha meg szeretné tudni, hogy a WA távolról megérinthető-e ezzel a módszerrel, megteheti ellenőrizze az internetes adatfelhasználást ban ben okostelefon könnyedén.

A gyanús adatfelhasználás nyomon követéséhez nem kell telepítenie egy alkalmazást, a menüben érheti el Beállítások> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok> Adathasználat.

Így megtudhatja, mely alkalmazások használják az internet és a WiFi adatait, amelyeket napról hónapra is nyomon követhet.

7. Zaj hallatszik, amikor a WA telefonál, a WA jellemzői egyértelműen megérintésre kerülnek

A WhatsApp most funkciókkal van ellátva hanghívás és videohívás, ahol ezt résként is ki lehet használni hackerek lehallgatás elkövetésére.

A WA egyik jellemzője, hogy ezt a funkciót kihasználja hangos hang hallatszott (zaj) amikor éppen hív.

Hogy-hogy? Az ok egyszerű, mert létezik egy kémalkalmazás, amely a beszélgetések rögzítésére szolgál, amikor hív.

A hívás rögzítése után a következő hackerek összegyűjti ezeket az adatokat, banda. Vigyázz, amikor ilyen hackben találsz WA tulajdonságokat, igen!

A WA jellemzőinek veszélyei és megoldásai, amelyeket kihasználunk, és hogyan lehet ezeket leküzdeni

A feltört WhatsApp-fiók minden bizonnyal sok veszteséget fog okozni számodra, amelyeket felelőtlen felek visszaélnek, például:

  • Ha csak szórakozásból, privát és érzékeny beszélgetések lehet mások fogyasztása. Különösen, ha szégyent tartalmaz, felelőtlen fél fegyvere lehet az áldozat zsarolására.
  • Használt Küld spam chat WA amely hamis információkat tartalmazhat (Félrevezetés), amelynek célja mások provokálása, akik elfogadják.
  • Fontos adatok biztonsága, például e-mail, Jelszóés banki adatok, amelyeket ellophatnak, hogy profitot nyerjenek az elkövető számára.

Azok számára, akik még nem vették észre, vagy talán már felismerték a WA jellemzőinek fentiek szerinti megütését, valóban vannak megelőző lépések és megérintette, hogyan kell kezelni a WA-t amit megtehetsz.

Legalább öt módszer közül választhat. Bármi? Nézze meg a következő pontokat.

1. Ne használja a nyilvános WiFi-t, ha nem akarja Hack-ben megtapasztalni a WA jellemzőit

A WA legyőzésének első módját megérintjük ne használja a nyilvános WiFi-t nyilvános helyen, ha nem vészhelyzetben van. Miért?

Mivel a nyilvános WiFi természetesen készen áll a hozzáférésre, és sebezhető és veszélyes a kibertámadásokra. Különösen, ha személyes adatok, például a WhatsApp elérésére használja.

Annak ellenére, hogy kissé pazarlóbb lesz a kvóta, a saját adatállomány használata sokkal biztonságosabb és élvezetesebb élményt nyújt Önnek a WhatsApp használatával.

Ügyeljen arra, hogy a hackelés megakadályozása érdekében mindig olyan portálokon keresztül jusson el az internetre, amelyekben megbízik a biztonság szintjén.

2. Húzza meg a biztonsági rendszert Smartphone

Nem lehetetlen, ha a WhatsApp hackelésének elkövetői a hozzád legközelebb álló emberek, például barátok vagy munkatársak, bandák.

Tehát a WA nem azcsapkod könnyen, ne adjon hozzáférést a WhatsApp-hoz másoknak. Itt szigoríthatja a biztonsági rendszert okostelefon aktiválásával Jelszó.

Jelszó használatával nem kell ellenőriznie, hogyan lehet kideríteni, hogy a WA-t túl gyakran koppintják, mert a rendszer sokkal biztonságosabb.

Jelszó itt található a telefon biztonsági zárja más alternatívákkal, ujjlenyomat, PIN vagy minta formájában. A WhatsApp-ot a WA szekrény alkalmazással is zárolhatja a biztonság növelése érdekében.

3. Kerülje a harmadik féltől származó alkalmazások használatát a WhatsApp alkalmazásban

Jelenleg sokan vannak harmadik féltől származó alkalmazások elérhető a WhatsApp számára. Itt az ApkVenue két kategóriába sorolja őket, nevezetesen a WhatsApp támogatási alkalmazásra és a WhatsApp MOD alkalmazásra.

Első, WhatsApp támogatási alkalmazás lehet az egyik kiskapu hackerek hogy ellopja a WhatsApp fiók felhasználói adatait. Például egy készítő alkalmazás matrica WA a telefonrögzítő alkalmazáshoz.

Másodszor, van WhatsApp MOD alkalmazás ami minden bizonnyal gyanús, és több is lehet rosszindulatú aki ellophatja az adatait.

A WA MOD alkalmazás összes előnye és hűvös jellemzője közepette jobban használja a hivatalos alkalmazást, hogy soha ne érezze a WA jellemzőinek feltörését.

4. Engedélyezze a kétlépcsős azonosítás beállításait (kétlépcsős azonosítás)

Ez az, amit a hétköznapi emberek gyakran figyelmen kívül hagyhatnak, amikor a WhatsApp alkalmazást használják okostelefon ők.

Aktiválásával kétlépcsős ellenőrzési funkció vagy Kétlépcsős azonosítás, természetesen hackerek nehéz betörni a számládra, banda.

Az alábbiak szerint hajthatja végre a WhatsApp hibáját a beépített szolgáltatás használatával.

  • 1. lépés: Nyissa meg az alkalmazást WhatsApp, majd érintse meg a elemet három pont ikonra a jobb felső sarokban válassza ki a menüt Beállítások.
  • 2. lépés: Ezután válasszon egy lehetőséget Számla és válasszon egy lehetőséget Kétlépcsős ellenőrzés.
  • 3. lépés: A gomb megérintésével engedélyezze a kétlépcsős azonosítás funkciót Engedélyezze és kövesse a következő lépéseket, például írja be a PIN-kódot és a helyreállítási e-mailt.

5. Rutin Kijelentkezés WhatsApp Web

Ahogy az ApkVenue fentebb említette, a WA távolról történő eltérítésének egyik jellemzője a WhatsApp webszolgáltatást használó gyanús tevékenység jelenléte.

Hogyan lehet megállni A WA-t a WhatsApp Web használatával lehallgatták a rutin elvégzése Kijelentkezés a következő módon.

  • 1. lépés: Nyissa meg az alkalmazást WhatsApp majd érintse meg a gombot három pont ikonra a jobb felső sarokban, és válasszon egy lehetőséget WhatsApp Web.
  • 2. lépés: Deaktiválásához csak ki kell választania az opciót Kijelentkezés minden eszközről> Kijelentkezés. A WhatsApp-fiók automatikusan kilép az eszközről a listán.

Nos, ezek a WA lehallgatásának néhány jellemzője, és annak kezelése azok számára, akiket már eltaláltak, és hogyan lehet megakadályozni, hogy elkerüljék a nem kívánt dolgokat.

Jaka ismét emlékeztet arra, hogy maradjon éber és védje meg az összes fontos információt okostelefon te, banda.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő Jaka cikkben találkozunk!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail.