A legújabb Indosat 2021-es kvóta átadásának 3 módja

Itt megtudhatja, hogyan lehet átvinni az Indosat kvótát ugyanannak a szolgáltatónak! A kvóták elküldése más felhasználóknak könnyebb anélkül, hogy vásárolni kellene a pultnál.

Annak ellenére, hogy van mód az elveszett Indosat-kvóta helyreállítására, ha bőséges internetes kvótája van, jobb megosztani az Indosat-kvóta átruházásával, nem pedig hiába pazarolni.

Jelenleg az internetes kvóta az egyik legfontosabb dolog, amelyre a legtöbb embernek szüksége van. Ha rendelkezik internetes kvótával korlátlan, akkor bármennyire elérheti az internetet.

Az internetes kvótaárak sem túl drágák, beleértve az Indosat kvótát is. Ez a jól ismert mobilszolgáltató különféle internetes csomagokat kínál, amelyeket meglehetősen olcsón értékesítenek.

Mivel olcsó, érdemes megosztani a kvótát más Indosat-felhasználókkal, például családjával vagy barátaival. De hogyan tudjuk átadni a rendelkezésünkre álló kvótát? Itt van a magyarázat.

A legfrissebb Indosat-kvóta átutalása 2021-ben

Az Indosat internet sebessége viszonylag stabil és stabil, különösen, ha tudja, hogyan kell beállítani az Indosat APN-t, amely még gyorsabbá teszi az internet sebességét. Garantáltan nem lemaradás!

De ha nincs kvótája, akkor nem fog tudni hozzáférni az internethez. Amikor a legközelebbi személynek kifogy a kvótája, azonnal megoszthatja azt az Indosat kvóta átruházásával.

A lépések gyorsan és gyakorlatilag elvégezhetők. Kíváncsi? Azonnal lásd a magyarázatot hogyan lehet átvinni az Indosat 2021 kvótát a következő.

1. Hogyan lehet átvinni az Indosat kvótát telefonos kapcsolaton keresztül

Az Indosat csomagok átadásának első módja az Indosat Ooredoo Gift adatcsomagja, amely a HP Dial Up menüjében található.

Azoknak, akik nem tudják, Indosat ajándékadatok olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adatkvótát továbbítsanak más Indosat-felhasználóknak.

Ez a módszer viszonylag praktikus és könnyen követhető. Próbáld ki azonnal, gyerünk!

 1. Nyissa meg az alkalmazást telefon vagy a Tárcsázó elemet a mobiltelefonján. Ezután írja be *123# és kattintson a Hívás gombra.

 2. Ezután számos internetes csomaglehetőséget fog látni. Válasszon csomagot írja be a számot, és kattintson a gombra Küld.

 1. A képernyőn ismét megjelennek az internetes csomagok különféle választási lehetőségei. Tárcsázza a 4-et az elérhetőbb Freedom Internet eléréséhez. Kattintson a Küldés gombra.

 2. A Freedom Internet csomagok különböző választékokat kínálnak. Válassza ki, mit szeretne átvinni. Például az 5-ös szám 2 GB-os kvótához. Írja be az 5-öt, majd küldje el.

 1. típus 3 a képernyőn, hogy a kvótát ajándékként küldje el Küld.

 2. Írja be a telefonszámot a kvóta átkerül, majd kattintson Küld. nyomja meg 1 jóváhagyásra.

 1. Kész. Sikeresen átruházta az Indosat kvótáját az Indosat társaira.

Könnyű, igaz? A Freedom Internet mellett más internetes csomagokat is választhat. Az átviteli módszer is ugyanaz, nevezetesen a csomag típusának kiválasztásával és az Ajándék gombra kattintással.

Ha az Indosat Gift package üzenet nem sikerül, ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg telefonszámát. A kvóta címzettje is aktív impulzusnak kell lennie mert a költségeket ők viselik. Biztosan már tudja, hogyan kell ellenőrizni a hitelt, igaz?

2. Hogyan lehet átvinni az Indosat kvótát SMS-ben

Fotóforrás: Gizmodo

A Tárcsázás menü használatán kívül Indosat adatcsomagokat is továbbíthat SMS. Csakúgy, mint korábban, ez a módszer is viszonylag praktikus, mert nem igényel további alkalmazásokat.

Ha még mindig nem tudja, hogyan, csak nézze meg a következő lépéseket.

 1. Nyissa meg az alkalmazást Üzenetek a mobiltelefonján.

 2. Ezután írja be GIFT (szóköz) Célszám (szóköz) extra (szóköz) Csomag neve. Példa: AJÁNDÉK 085612345678 extra 30 000 Ft

 3. Küldje el az SMS-t a számra 363.

 4. Várja meg az Indosat SMS-válaszát.

 5. Végül válaszoljon IGEN folytatni az Indosat kvótaátadási folyamatot.

3. Hogyan lehet az Indosat kvótát átvinni a MyIM3-on keresztül

A Dial Up és az SMS menük mellett az ApkVenue áttekinti az Indosat internetes kvótacsomagok továbbítását is MyIM3. Annak ellenére, hogy alkalmazást kell használnia, a módszer nem kevésbé könnyű, tudod.

Különféle Indosat internetes csomagokat is választhat, amelyeket át fog adni a célszámra. Azonnal lásd az alábbi magyarázatot.

 1. Nyissa meg az alkalmazást MyIM3 a mobiltelefonján. Ha még nincs, akkor először töltse le itt.

 2. Kattintson a gombra megvesz a képernyő alján. Ezután válassza ki és kattintson Indosat internetes csomag például a Freedom Internet.

 1. Az ár és a kvóta összege alapján válassza ki újra az átadandó csomagot. Például a 2 GB-os Freedom Internet 15 ezer IDR-be kerül.

 2. Kattintson a gombra Küldj ajándékot.

 1. Írja be az Indosat számot a kvóta el lesz küldve. Továbbá, Válassz fizetési módot amit akarsz. Ha jóváírással fizet, válassza az Egyenleg lehetőséget, majd kattintson a gombra Fizetés.
 1. Kész. Sikeresen átutaltad a kvótád az Indosat munkatársainak.

Közben a hogyan lehet hitel nélkül átvinni az Indosat kvótát, válasszon az egyenlegtől eltérő fizetési módot, például az OVO vagy a Gopay digitális pénztárca alkalmazásokkal. Így a pulzusod nem lesz elvágva.

JEGYZET: Ne feledje, hogy az IM3 adatcsomag-továbbítási módszer csak akkor fog működni, ha a kvóta elküldendő felhasználó leállt az előző csomagra való feliratkozással.

Ehhez győződjön meg arról, hogy a célszám felhasználója leállította az előfizetését, és ellenőrizte az Indosat kvótát, hogy a kvóta elfogyott-e.

BÓNUSZ: Hogyan lehet átvinni az Indosat kreditet

Az ApkVenue arról is beszélt, hogy miként lehet a kvótákat átadni az Indosat munkatársainak hogyan lehet átvinni az Indosat hitelt ami praktikus és gyors is, tudod.

Hitelet küldhet a legközelebbi személynek, akinek kifogy a hitele, anélkül, hogy a pultnál vásárolni kellene. A magyarázatot a következő cikkben ellenőrizheti.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így lehet átvinni az Indosat kvótát, amelyet háromféleképpen lehet megtenni. Hármójuk is meglehetősen egyszerű, és nem sok időt vesz igénybe, így bárhonnan és bármikor gyorsan megteheti.

Mielőtt a kvótát átadná más Indosat-nak, győződjön meg arról, hogy a célszám, amelyre a kvótát küldik, leállt az előző csomag feliratkozásával, igen, így az átviteli folyamat sikeres lehet.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Sheila Aisya Firdausy.