nincs szüksége szervizre, itt van 8 módszer az iPhone home gomb hibájának kijavítására

Az iPhone home gomb nem működik vagy hiba van? Nem kell szervizelni! Kövesse a tippeket a hiba elhárításához iPhone gomb. Garantáltan visszatér a normális kerékvágásba.

Amikor a kütyüink vannak csak van egy főgombot, természetesen összetéveszthetünk, ha a gomb sérült vagy nem működik megfelelően.

Ilyen például az iPhone termék. A képernyő alján található fő gomb nagyon hajlamos a törésre.

Lehet, hogy egyes felhasználók sajnálják, hogy miért ilyen az átlagos iPhone-kialakítás. Ez azonban már nem jelent jelentős problémát.

A felmerülő problémák megoldásához kipróbálhatja az alábbi útmutatásokat iPhone home gomb. Azok számára, akiknek az iPhone készüléke még mindig rendben van, ezek közül néhány módszer alkalmazható az iPhone gomb megszerzésére is tartós és nem sérül meg könnyen.

Hogyan lehet megoldani az iPhone gombot, ez a hiba csak a régi iPhone-tervekre vonatkozik, az iPhone 1-től az iPhone 8-ig kezdve.

Hogyan lehet javítani az iPhone gombot, amely nem működik

1. Kalibrálja a Home gombot

Fotó forrása: Fotó: askdavetaylor.com

Gomb itthon az iPhone-on a legfontosabb rész. Ha a home gomb nem működik, akkor az iPhone készülékét nem fogják használni újra. Kiderült azonban, hogy van rá mód kalibráció Kezdőlap gomb könnyen.

A Kezdőlap gomb tartós használat esetén megnehezül, vagy megdöntött pozíciója miatt előfordulhat, hogy nem fog megfelelően működni.

A Home gomb kalibrálásához a következőket kell tennie:

  • Futtasson bármilyen alkalmazást, tartsa lenyomva a bekapcsológombot, amíg meg nem jelenik a ** Slide To Power Off ** felirat. Csak hagyja az írást.
  • Ezután engedje fel a Bekapcsológombot.
  • Most nyomja meg lassan, nem túl keményen a Kezdőlap gombot, és tartsa visszatartva kezdőképernyő. Ne vedd le amíg nem működik.
  • Most próbálja újra megnyomni a Kezdőlap gombot, van-e különbség?

Hajtsa végre a fenti lépéseket, ha a Kezdőlap gomb megfelel egyre merevebb. Ha a fenti módszer nem működik, vagy a Kezdőlap gomb továbbra is merev, akkor valószínűleg ez a gomb már sérült.

2. Állítsa be az iPhone csatlakozót

Fotó forrása: Fotó: medium.com

Az iPhone használatának időtartama zavarhatja a Főoldal gomb működését. Ezt a problémát a gyakran telepített töltõcsatlakozó is okozhatja hosszú időközönként húzza ki a csatlakozódugót.

Ennek a csatlakozónak a eredményeként valószínű, hogy a Home gomb elmozdul vagy megdől.

A Home gomb kijavításához elegendő dugja be a csatlakozót az iPhone készülékbe, majd finoman nyomja felfelé a csatlakozót. Ez a módszer arra kényszerítheti a Kezdőlap gombot, hogy felfelé mozogjon normálisan működhet vissza.

3. Állítsa vissza az iPhone-t

Fotóforrás: Fotó: iTunes

Nekem-visszaállítás Az iPhone megoldást jelenthet a leggyakoribb problémák megoldására. Különösen a Home gomb gyakori problémáinak megoldására lemaradás vagy lassúnak érzi magát. Mielőtt újra elvégezné a visszaállítást, ellenőrizze, hogy fontos adatok vagy fájlok vannak-e rajtabiztonsági mentés első.

4. Tisztítsa meg a Home gombot

Fotó forrása: Fotó: careandliving.com

Egy másik probléma, amely valószínűleg felmerül, az az, hogy a Kezdőlap gomb nem működik megfelelően, mert így van halom por vagy szennyeződés. Tisztítsa meg a Home gomb felületét és környékét egy alkoholba mártott vattacsomóval.

Ezzel a módszerrel létrehozhat egy Kezdőlap gombot hát tiszta és valószínűleg visszaállítja a gomb funkcióját a normális állapotba.

5. Csavarás és centrifugálás

Fotó forrása: Fotó: thesystem.co.th

Ezt a módszert az egyik Mac fórum egyik tagjától nyerik. Akkor egyszerűen helyezze az iPhone-t a felületre nyomja meg a Kezdőlap gombot hangos és forgassa az iPhone óramutató járásával megegyező irányba. Ez a módszer meglehetősen extrém, de soha nem árt kipróbálni.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. A képernyőn megjelenő Home gomb

Fotó forrása: Fotó: iOS Gadget Hacks

Ha a fenti módszereket elvégezte, és a Kezdőlap gomb továbbra sem működik, próbálkozzon út alatt a Home gomb funkció aktiválásához az iPhone képernyőn. A továbblépés módja Beállítások-> Általános-> Kisegítő lehetőségek-> válassza a Segédérintés lehetőséget.

Aktiválja az Assistive Touch funkciót, majd megjelenik egy üzenet kis kör az iPhone képernyőn. Ezen funkciók révén megtehetjük hangerőszabályzó funkció, képernyőzár, és hozzáadott néhány más kedvenc alkalmazást vagy funkciót.

7. Helyezze vissza a Home gombot

Fotó forrása: Fotó: vistanews.ru

A leghatékonyabb módja az csere gomb Sérült otthon. Újra módosíthatja alkatrészek Home gomb vagy vigye el egy szerelőhöz ha nem akar bonyolult lenni.

8. Jailbreak

Fotóforrás: Fotó: Syncios

A Jailbreak elvégzésével funkciókat és felhasználást adhatunk hozzá csípések amelyet biztosított Cydia. A Jailbreak funkció segíthet csökkenteni a függőséget és a Kezdőlap gombot használjuk.

Mivel a régóta használt iPhone készülékek általában problémákat tapasztalnak a Kezdőlap gombbal, majd csípéssel Zefír, megoldhatja a gyakran előforduló problémákat, különösen az iPhone home gombjával.

Nézze meg az alábbi videót Aktivátor az iPhone-on.

Nos, ott van 8 trükk egy törött iPhone Home gomb kijavításához. Melyik utat próbálta? Ne felejtsd el Ossza meg igen az alábbi megjegyzések oszlopban.

Miután megtudta, hogyan kell megjavítani a sérült iPhone gombot, hogy tartós maradjon, olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hasznos lehet!