cheat ismeri a kerek androidot, ezért gyorsabban gyűjtsön pénzt

Gyorsabban szeretne pénzt gyűjteni az Android Tofu játékban? Itt van egy Round Tofu Cheat, amelyet Android-on használhat, hogy gyorsabban felhalmozódjon a pénz.

Játszma, meccs Kerek Tofu az egyik mesterséges Android-játék fejlesztő Indonézia jelenleg bumm utóbbi időben. Ennek a kerek tofu játéknak az a célja, hogy a legsikeresebb kerek tofu eladóvá váljon. Növelheti a tofu vagy más termékek árát, hogy gyorsabban gyűjtsön pénzt.

A Tahu Bulat játékban pénzt gyűjthet úgy, hogy megérinti a képernyő tetejét. Minél gyorsabban nyomja meg, annál több pénzt gyűjt. Kiderült, hogy más módon is lehet pénzt gyorsabban gyűjteni anélkül, hogy meg kellene nyomnia a képernyőt. Itt adom Kerek Tofu csalás amellyel gyorsabban gyűjthet pénzt!

 • Csalások és trükkök, hogy jók legyünk a Slither.io játékban
 • Tippek és csalások a vonal játékához Gazdagodjunk meg

Csalja Tofu Round Android

Mielőtt elkezdené használni a Tahu Bulat játékcsalást, meg kell tennie gyökér Először az Android. Csinálni gyökér Androidon a következő módszerek egyikét használhatja:

 1. Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez számítógép nélkül a Framaroot segítségével
 2. Hogyan lehet rootolni az összes Android-típust a Towelroot segítségével
 3. Könnyű módszerek az Android összes típusának gyökerezéséhez a KingoApp segítségével
 4. Könnyű módszerek az Android Lollipop 5.1 rootolására PC nélkül
 5. Ha nem tudja, akkor a következő kulcsszavakkal kereshet a Google-on: "Hogyan gyökerezzünk xxxx")

Hogyan lehet gyorsabban pénzt gyűjteni Tahu Bulatban

Ha az Android rendelkezik gyökér, elkezdheti használni a módszert csal Ismerje a következő kört. Csal Ez a Tahu Bulat MOD APK igénye nélkül is használható. Csal A Tahu Bulat segít a pénz gyorsabb összegyűjtésében anélkül, hogy meg kellene nyomnia a képernyőt.

 • Ügyeljen arra, hogy használja A Tahu Bulat Game APK legújabb verziója. Trivia Games Saját játékok LETÖLTÉS
 • Töltse le az alkalmazást HiroMacro és telepítse a szokásos módon az Android készülékére. ProHiro.com Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS
 • Nyissa meg az alkalmazást, majd lépjen be a menübe Beállítás.
 • Válassza a menüt ActionKey makrók majd válassza ki Adjon hozzá egy gombot a képernyőn.
 • Kattintson a gombra Rajt. Amikor megjelenik a gomb úszó, folytathatja a következő lépéssel.
 • Nyissa meg a Tofu játékot, majd nyomja meg a Makró gombot.
 • Kattintson a gombra Rekord. A Felvétel megnyomásakor rögzíti a képernyőn megjelenő összes érintést. A Tahu Bulat játékban gyorsan megérintheti a képernyőt, hogy sok pénzt keressen. Az érintéses felvétel befejezése után kattintson a Makró gombra a befejezéséhez.

 • Most a rekord futtatásának módja. Kattintson a Makró gombra, majd válassza ki a felvétel eredményét. változás Idők: Végtelen, Időköz: 0 mp és Sebesség: 1,0x. Ha automatikusan a Play gombra kattintott, akkor a korábban rögzített érintés automatikusan elindul.

Ennek befejezéséhez kattintson a Makró gombra korábban. Ez az Csal Ismerje meg az Android kört, amelyet kipróbálhat. Ha továbbra is zavart, kérdezzen a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found