hogyan kell használni a legújabb gbwhatsapp 2021-et

Szeretné használni a legújabb GBWhatsApp 2021 alkalmazást, de nem tudja, hogyan? Nézze meg a funkciók teljes gyűjteményét és a GB WA használatát!

Banda, hallottad GBWhatsApp alkalmazás? Vagy használta is?

Azok számára, akik nem tudnak erről az egyetlen alkalmazásról, a GBWhatsApp egy WhatsApp MOD alkalmazás, amelyet kifejezetten egyedi és érdekes előnyökkel és funkciókkal terveztek.

Különféle dolgokat tehet, amelyeket a hivatalos WhatsApp alkalmazás nem tehet meg, különösen az adatvédelmi kérdésekben, például az állapot eltávolításában gépelés, ellenőrizzen kettőt és még sok minden mást.

Sajnos még mindig sokan vannak, akik nem értik a GB WhatsApp használatát. Ha te is közéjük tartozol, jobb, ha látod a vitát a GBWhatsApp használata a következő!

GBWhatsapp Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Jegyzet:


Ahhoz, hogy pontosan ugyanazt a GBWhatsApp felhasználói felületet kapja, mint amit az ApkVenue alább tárgyal, le kell töltenie a GBWhatsApp-ot az ApkVenue fent megadott linkjén keresztül. Több miatt mérsékelt általában különböző felhasználói felületű megjelenéssel fejlesztik a GBWhatsApp alkalmazást

1. Állapot elrejtése Gépelés

Állapot elrejtése utoljára látva Csak nem elég elkerülni valaki csevegését, a probléma az állapot gépelés akkor is el fog olvasni az a személy.

Szerencsére a GBWhatsApp az állapot elrejtésére is szolgál gépelés. A funkció aktiválása nagyon egyszerű, kövesse az alábbi lépéseket.

 • Először kattintson a gombra pont ikonra a jobb felső sarokban válassza ki a menüt „Fouad Mods”.

Fotóforrás: JalanTikus (A fenti lépések egyike a gépelési állapot elrejtésének a legújabb GB WhatsApp 2020 alkalmazásban).

 • A GBWhatsApp beállításainak oldalán válassza ki a menüt „Adatvédelem és biztonság”.
 • Továbbá, tekercs egészen a szakaszig Beszélgetések majd válassza a menüt 'Kapcsolatok'.
 • Végül jelölje be az opciókat 'Gépelés elrejtése ...' majd nyomja meg 'RENDBEN'.

Ha elvégezte a fenti lépéseket, akkor a WhatsApp gépelési állapota már nem lesz látható a névjegyeiben szereplő más személyek számára.

2. Törölje a kettő jelölését

Ha a hivatalos WhatsApp alkalmazás rendelkezik a kék kullancsok eltávolítására szolgáló funkcióval, a legújabb GBWA APK ennél több funkcióval rendelkezik.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy törölje kettő jelölését hogy a többi felhasználó úgy gondolja, hogy az Ön által küldött csevegést még nem kapta meg, sőt nem is olvasta el.

A funkció aktiválása továbbra is ugyanaz, mint az előző lépés, nevezetesen lépjen be a menübe Adatvédelem és biztonság, csak azt választja a 4. lépésben 'Második kullancsok elrejtése' és 'Kék kullancsok elrejtése'

Miután Jaka kipróbálta, csak pipálta Második kullancsok elrejtése, feladó továbbra is láthatja az értesítést ellenőrizze a kettőt, amikor elolvasta az üzenetet.

Csak annyi, hogy amikor a címzett nem olvasta el az elküldött üzenetet, akkor a feladó értesítése még mindig bejelöli az egyiket.

3. Hogyan lehet olvasni a törölt üzeneteket

A GBWhatsApp másik egyedülálló tulajdonsága az egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy továbbra is olvashassa a feladó által törölt WhatsApp üzeneteket!

Néha szeretnél kíváncsi lenni a csevegés tartalmára, amelyet a küldő töröl, nem igaz? A GBWhatsApp oldalon továbbra is olvashatja az üzenet tartalmát.

 • Lépjen be a menübe Adatvédelem és biztonság, azután érintse meg a kapcsolót'Üzenetek törlése'.

Fotóforrás: JalanTikus (Aktiválnia kell a fenti két lehetőséget, ha azt szeretné alkalmazni, hogy a GB WhatsApp hogyan használható a törölt üzenetek olvasására).

Ez a szolgáltatás nem működik azoknál a csevegéseknél, amelyeket az aktiválás előtt töröltek Üzenetek törlése

4. Az internetkapcsolat kikapcsolása csak a GBWhatsApp esetén

A hivatalos WhatsApp alkalmazásban nem kapcsolhatja ki az internetkapcsolatot csak a WhatsApp alkalmazásnál.

Amikor kikapcsolja az internetkapcsolatot, nem csak a WhatsApp működik offline, de az okostelefon összes alkalmazását.

A GBWhatsApp oldalon azonban ez lehetséges. Az internetkapcsolatot kifejezetten a GBWhatsApp alkalmazáshoz csak egy úgynevezett funkcióval kapcsolhatja ki Repülőgép üzemmód.

Ami azt illeti, nagyon egyszerű. Íme a GB WA használatának lépései az internetkapcsolat kikapcsolásához.

 • Először kattintson az ikonra Repülőgép üzemmód amely a GBWhatsApp főoldal tetején található.
 • Ezt követően megjelenik egy megerősítő párbeszédpanel, nyomja meg a gombot rendben.
 • Ha igen, akkor a GBWhatsApp alkalmazás is offline miközben továbbra is használhat internetkapcsolatot streaming megtekintésére más alkalmazásokon, vagy akár böngészés.

5. A téma megváltoztatása

Ha a hivatalos WhatsApp alkalmazásban csak a háttérképet változtathatja meg, akkor a GBWhatsApp lehetővé teszi a WA téma megváltoztatását.

A legújabb GB WhatsApp 2020 alkalmazásban biztosított témaválasztás szintén nagyon nagy és változatos. Ezen felül ezeket a témákat ingyen vagy ingyen is használhatja.

 • Koppintson apont ikonra a jobb felső sarokban. Ezt követően válassza ki „Fouad Mods”.
 • Miután belépett a GB Settings oldalra, válassza ki a menüt 'FMThemes'.
 • Ezen a ponton válasszon egy lehetőséget 'FMThemes letöltése' majd válassza ki a tetsző GBWhatsApp témát.
 • Ha talált egy tetsző témát, nyomja meg a gombot 'Telepítés'. Végül válassza 'RENDBEN'.

Kész, deh! Most a GBWhatsApp témája megváltozik annak megfelelően, amit korábban választottál, banda.

6. A betűtípus módosítása

A téma megváltoztatása mellett a WA betűtípust is megváltoztathatja a GBWhatsApp alkalmazásban.

A GB WA használata a saját betűtípusának megváltoztatásához nagyon egyszerű, az alábbi magyarázatot láthatja!

 • Írja be az oldalt GB Beállítások először, ahogy az ApkVenue elmagyarázta az előző módszerekben. Ezután válassza ki a menüt 'Egyetemes'.
 • Válassz egy lehetőséget "Stílusok (kinézet és érzés)" és lépjen be a menübe 'Betű stílus'.
 • Ebben a szakaszban sok lehetőség van betűtípusok amelyet választhat. GB WA-ra való alkalmazásához csak erre van szükség Koppintson a betűtípusokon Előnyben részesített.

Ha igen, akkor visszatérhet a GBWhatsApp alkalmazás főoldalára, és a betűtípus automatikusan alkalmazásra kerül. Mennyire könnyű GB WA-t használni a betűtípusok megváltoztatásához?

7. Cserélje ki Stílus Ketyegés

A hivatalos WhatsApp ellenőrző szimbólum használata helyett a legfrissebb GB WhatsApp 2020 alkalmazásban megváltoztathatja egy másik vicces formára.

Cseréjéhez természetesen be kell lépnie a GB Beállítások menübe, ahogy az ApkVenue az előző módszerekkel elmagyarázta. Ezt követően csak kövesse az alábbi lépéseket.

 • Lépjen be a GB Settings oldalra, majd válassza a menüt 'Beszélgetés képernyő'.
 • Ha belépett a Beszélgetés képernyő menübe, válasszon egy lehetőséget Buborék és kullancsok.
 • Válassza a menüt „Kullancs stílus”. Itt maradsz csap stílus ketyegés melyik tetszik, akkor a GBWhatsApp automatikusan alkalmazza.

Most próbáljon meg csevegni valakivel a WA-kapcsolattartójában, megváltozott-e az ellenőrzés ikon? Tényleg vicces, igaz?

8. Az indonéz GBWhatsApp beállításainak módosítása

Eltekintve az angol nyelvtől alapértelmezettA GBWhatsApp lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy más típusú nyelvekre váltsanak, beleértve az indonéz nyelvet is.

Jól, hogyan lehet beállítani a GBWhatsApp alkalmazást indonéz nyelven maga nagyon könnyű. Először te nyissa meg a Fouad Mods menüt mint a fenti ApkVenue, majd kövesse az alábbi lépéseket.

 • Ha egyszer a GBWhatsApp beállításai oldalon van, válassza ki a menüt 'Egyetemes'.
 • Válassza a menüt 'Beállítások'.
 • Ezt követően válasszon egy lehetőséget „Alkalmazás nyelve”. Azután Koppintson a az indonéz választásán mint a GBWhatsApp alkalmazásban használt nyelv.

Fotóforrás: JalanTikus (Válassza az Alkalmazás nyelve lehetőséget a GBWhatsApp indonéz nyelvű beállításához).

Ha igen, akkor a GBWhatsApp alkalmazás automatikusan megváltoztatja a nyelvet indonéz nyelvre.

9. Lásd: Törölt WA állapot

Csakúgy, mint a csevegésnél, biztosan kíváncsi voltál valaki WhatsApp állapotára, amelyet sajnos töröltek, mielőtt lehetőséged volt megnézni?

Nos, szerencsére a GBWhatsApp alkalmazás régi verziójában és a legújabb verzióban nagyon is lehetséges. Látja, hogy a GB WA alkalmazásnak van egy törlésellenes állapotú funkciója.

Kíváncsi tudni, hogyan? Gyerünk, nézd meg a GB WA használatát, hogy megnézhesd az alábbi törölt állapotokat!

 • Először nyissa meg először a menüt „Fouad Mods”. Válassza a menüt „Adatvédelem és biztonság”.
 • Itt csak aktiválnia kell váltani'Törlésellenes állapot'.

Kész, deh! Most láthatja mások WA állapotát, annak ellenére, hogy a tulajdonos törölte.

Valójában a WA állapotát is letöltheti harmadik féltől származó alkalmazások segítségével, például Status Saver.

10. Zárja le a specifikus beszélgetéseket

Ha a hivatalos WhatsApp alkalmazásban a felhasználó kivétel nélkül csak az összes csevegést zárolhatja, akkor ebben a GBWhatsApp alkalmazásban csak bizonyos kapcsolattartóktól zárolhatja a csevegéseket.

A legújabb WhatsApp MOD funkció használatához a módszer nagyon egyszerű, kövesse az ApkVenue alábbi lépéseit.

 • Válassza ki a zárolni kívánt csevegést. Kattintson a jobb felső sarokban található pont ikonra válassza Zárolja a beszélgetést.

Fotóforrás: JalanTikus (Kövesse a fenti lépések egyikét, ha azt szeretné alkalmazni, hogy a GB WA-t hogyan használhatja bizonyos partnerek csevegésének lezárásához).

 • Ezt követően válassza ki a kívánt zár típusát. Van minta, PIN kódot, vagy ujjlenyomat. Például itt az ApkVenue a PIN-t választotta.
 • Továbbá, írjon be egy négyjegyű számot amelyet jelszóként fognak használni. Ezt követően megkérik írja be újra a jelszót.
 • Kész, banda. Tehát, ha meg akarja nyitni ezt a lezárt csevegést, akkor a rendszer megkéri, hogy adjon meg egy jelszót.

A GBWhatsApp felhasználói felület megjelenésének módosítása

Már letöltötte az alkalmazást az ApkVenue fenti linkjén keresztül, de a legújabb GBWhatsApp 2021 alkalmazás megjelenése még mindig más, és nem úgy néz ki, mint Jaka?

Csendes! Valójában megváltoztathatja a GBWhatsApp felhasználói felület megjelenését, hogy ApkVenue-nak látszódjon. Maga a legújabb GBWhatsApp 2020 alkalmazás biztosítja a 2-et otthoni elrendezés az más Stock WhatsApp és DELTA.

Itt Jaka használ otthoni elrendezés Stock WhatsApp, mert egyszerűbb. Ha azonos akar lenni Jaka-val, a következő lépésekből megtudhatja, hogyan változtathatja meg:

 • Először kattintson a gombra pont ikonra a GBWhatsApp főoldal jobb felső sarkában válassza ki a menüt „Fouad Mods”.
 • A következő lépésben válassza ki a menüt 'Kezdőképernyő' majd válassza ki "Otthoni elrendezés".
 • Végül válassza otthoni elrendezés„Stock WhatsApp” vagy ami tetszik.

Nos, itt van egy összehasonlítás otthoni elrendezés Stock WhatsApp és DELTA:

Jogi nyilatkozat:

Tehát ezek voltak a GB WA használatának lépései, különös tekintettel a benne biztosított lehetőségekre.

Azoknak, akikre kíváncsi hogyan kell használni a GB WA delta-t, valójában a két alkalmazás működése megegyezik, banda. Csak annyi lehet, hogy a felhasználói felület megjelenése kissé eltérhet.

A GBWhatsApp alkalmazás valóban kifinomult, és funkciói nagyon hasznosak, de ezen előnyök mögött kockázatok rejlenek.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások egyéb merít Shelda Audita.