hogyan lehet bejelentkezni a facebook-ba anélkül, hogy be kellene írnia az e-mailjét és jelszavát

Gyakran elfelejti a Facebook jelszavakat a sok más közösségi médiafiók miatt? Vagy gyakran elfelejti az összes közösségi média fiók jelszavát? ApkVenue, van egy módja annak, hogy bejelentkezzen a Facebookba anélkül, hogy be kellene írnia az e-mailjét és jelszavát.

Senki sem kételkedik a sikerben Facebook. Ez a sok más szolgáltatást továbbra is megszerző közösségi oldal valóban növekszik. Bár a fejlesztés nem olyan gyors, mint korábban, a Facebookot még mindig sokan használják, hogy kapcsolatban maradjanak régi barátaikkal.

A növekvő számú közösségi oldal vagy alkalmazás mellett nem lehetetlen, hogy elfelejti Facebook-jelszavát. Nos, ne zavarja a Facebook jelszavának emlékét, Van módunk jelszó beírása nélkül bejelentkezni a Facebookra.

  • Hogyan lehet feltörni a Facebookot mások számára 2020 és tippek annak megakadályozására!
  • Ez az oka annak, hogy a Facebookot feltörik és nem lehet elérni
  • KELL TAU! Íme 5 módszer, amellyel a hackerek ellophatnak adatokat a Facebook-felhasználóktól
Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS

Már nem öregszik a jelszavak másolása!

Külön munkahelyi és munkahelyi e-mail jelszavak vannak. Nem beszélve a Facebook, Twitter, Instagram, Path és szolgáltatások jelszaváról csevegés mint például a BBM, a LINE és mások. Továbbra is szeretné megjegyezni az összes jelszavát? Jobb az alkalmazás használata Dashlane Password Manager így nem kell bajlódnia az összes jelszó memorizálásával.

Apps Produktivitás Dashlane LETÖLTÉS

A Dashlane használatával a Facebook bejelentkezés nem bonyolult

A kezdeti ígérethez hasonlóan az ApkVenue is utat fog adni Belépés Jelszó beírása nélkül. Anélkül, hogy be kellene írnia egy e-mailt. Csak nyissa meg az alkalmazást, ez automatikus lesz Belépés oké. De előtte telepítenie és aktiválnia kell a szolgáltatást Dashlane múlt.

  • Miután telepítette a Dashlane-t okostelefonjára, regisztráljon, ha még soha nem volt fiókja. Vagy Belépés ha már rendelkezik Dashlane-fiókkal.
  • Emlékezik! Emlékezned kell Dashlane Master jelszó a tiéd, így hozzáférhet a benne lévő összes adathoz.
  • A kezdeti képernyőn minden elmentett jelszó megjelenik. Hozzáadhat egy új e-mailt és jelszót, amelyet el akar menteni a Dashlane-re. Ezeket az adatokat általában arra használják Belépés a böngészőben.
  • Képesnek lenni Belépés Megnyitható a Facebook alkalmazás, jelszó vagy e-mail nélkül választási lehetőség. Akkor válassza Automatikus bejelentkezés a FOS alkalmazásokhoz, és aktiválja a Kisegítő lehetőségek beállításait a képernyőn megjelenő utasítások betartásával.
  • Kérem a következőt Belépés állítsa vissza a Facebook-ot. A cél az, hogy Dashlane rögzíthesse a Facebook jelszavát. A jel, amikor a Dashlane aktív, egy ikon jelenik meg overlay Dashlane az ábrán látható módon.
  • Ha Dashlane-nek sikerül rögzítenie a jelszavát, akkor minden Belépés Megjelenik a Facebook ikon overlay Dashlane. Csak érintse meg az ikont, majd automatikusan Belépés a Facebookra.

Könnyű, igaz? Valójában nem csak a Facebookra vonatkozik, a Daslane-t használhatja az Androidra telepített összes alkalmazásban, vagy akár a gyakran látogatott webhelyeken is.

A Dashlane segítségével minden alkalmazásba bejelentkezhet anélkül, hogy újra meg kellene tennie az e-mail és a jelszó megadását. Emellett nem kell emlékeznie minden fiókjának jelszavára és e-mailjére. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found