Minden idők 10 legjobb szomorú anime, automatikus ugratás!

A szomorú anime-nak (szomorú anime) van egy története, amely könnyelművé teheti Önt is. Nos, itt vannak a legjobb szomorú anime ajánlások az Ön számára!

Szomorú anime ill szomorú anime mindig legyen olyan története, amely unalmassá teheti a közönséget, akár az anime nézésekor könnycseppekig is.

Emberként néha szükségünk van a figyelemelterelésre a rutinunkban. Az egyik mód az, hogy megnézünk valamit, például animét.

Az egyik műfaj, amelyre sok ember keres, a könnyeket kiváltó szomorú történetek. Nem csak a film oppa-oppa Korea, az animének is sok szomorú története van.

Tehát készítse elő a törlőkendőket, mert ezúttal az ApkVenue ad ajánlást minden idők legjobb legszomorúbb animéje hogy megnézheti. SPOILER FIGYELMEZTETÉS!

Szomorú anime ajánlások Szomorú vég Legjobb

Ebben az írásban az ApkVenue az anime sorozatokat és legjobb anime film ami könnyezhet a nézés közben.

Amellett, hogy van egy olyan történet, amellyel rosszul érzed magad, a következő legjobb animének olyan látványai is vannak, amelyek elrontják a szemet, tudod! Mit gondolsz? Gyerünk, azonnal ellenőrizd a következő véleményeket!

1. Clannad: A történet után

Fotóforrás: MyAnimeList

Anime ajánlások a legjobb az első szomorú dolog az Clannad: A történet után. A Clannad ezen folytatása egy elnevezett tinédzser történetét meséli el Tomoya.

Olyan delikvens, aki egyedül él apjával. Egyszer találkozott Nagisa majd szerelmesek lettek.

A folytatásban szomorú Ebben az animében Tomoya sikeresen elvégezte a középiskolát. Sajnos Nagisa betegsége miatt ismét kénytelen volt az osztályban maradni.

Tomoya végül a megélhetésért dolgozott, miközben Nagisa diplomáját várta, majd feleségül vette. Az élet valódi drámája azonban itt zajlik.

A Clannad az egyik szomorú romantikus anime, amely sírásra készteti a szeretet és a család jelentését. Másként kell néznie, mint más legjobb romantikus anime, banda!

InformációClannad Story után
Értékelés (Véleményezők száma)8.99 (399.975)
Kiadási dátum2008. október 3
StúdióKiotói animáció
MűfajAz élet szelete


Románc

Az epizódok száma24

2. Shigatsu Wa Kimi no Uso (Hazugságod áprilisban)

Fotóforrás: MyAnimeList

Hazugságod áprilisban az egyik legjobb szomorú anime, amelyet úgy tartanak, hogy képes leírni, mennyire fontos a szeretet és a barátság a zenén keresztül.

Egy elnevezett tinédzser történetét meséli el Arima Kousei akit édesanyja halála miatt traumatizáltak hangszereken, főleg zongorán.

Aztán megismerkedett egy nevű hegedűs lánnyal Miyazono Kaori aki megpróbálta rávenni Kouseit, hogy lassan zenéljen.

Milyen szoros és szép a kapcsolat az anime két szereplője között szomorú vég csak a mély szomorúság szakadékába vezet bennünket.

InformációHazugságod áprilisban
Értékelés (Véleményezők száma)8.86 (503.257)
Kiadási dátum2014. október 10
StúdióA-1 képek
MűfajDráma


Shounen

Az epizódok száma22

3. Boku dake ga Inai Machi (törölt)

Fotó forrása: Homdor

A következő romantikus és szomorú anime az Boku dake ga Inai Machi vagy az angol címe általánosan ismert, Törölve, banda.

Egy 29 éves mangaka, Satoru Fujinuma felfedezte azt a tényt, hogy képes volt visszafelé haladni az időben, annak ellenére, hogy még nem tudta elsajátítani ezt az erőt.

Ezt a képességét jó dolgokra használja. Sajnos egy nap azon kapta magát, hogy egy gyilkossági ügy keretei közé tartozik.

Míg nagy a kereslet, visszatér gyermekkorában az 1988-as évre, remélve, hogy megtudja, ki az igazi gyilkos.

Mielőtt megnéznéd, fel kell készülnöd magadra, mert ez a szomorú baper anime megkeserítheti az érzelmeket, mint a főszereplő.

InformációTörölve
Értékelés (Véleményezők száma)8.54 531.028
Kiadási dátum2016. január 8
StúdióA-1 képek
MűfajRejtély


Seinen

Az epizódok száma12

4. Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai (Anohana: A virág, amelyet aznap láttunk)

Fotóforrás: MyAnimeList

A hosszú, nehezen megjegyezhető cím ellenére ez a szomorú japán anime nyomot hagy a szívében a szomorú történet miatt.

Anohana hat gyermekkori barát barátságának és szerelmének történetét meséli el, akik egyikük halála után különváltak Menma.

Az öt megmaradt ember hibáztatta önmagát, és elárasztották saját gondolataikat, míg egyiküket Menma szelleme meg nem közelítette.

Az Anohana egy szomorú romantikus anime, érdekes történettel, a múlt tragédiáinak felemelésével. Nem csoda, hogy Anohanát minden idők egyik legjobb animének hívják!

InformációAnohana
Értékelés (Véleményezők száma)8.52 (455.794)
Kiadási dátum2011. április 15
StúdióA-1 képek
MűfajAz élet szelete


Dráma

Az epizódok száma11

5. Angyal veri!

Fotóforrás: MyAnimeList

Sok anime az iskolai életről, többek között Angel Beats! ezt. De, szomorú ez a legjobb anime egészen más.

Az ebben a szomorú animében szereplő iskola nem egy hétköznapi iskola, mert képes menedékké válni azoknak a lelkeknek, akik meghaltak, de nem engedhetik el a világhoz való kötődésüket.

Más szavakkal, ezek a szellemek nem élhettek békében. Meg kell tanulniuk elengedni, bandázni.

Ez nem elég ott, a szomorúság és a fájdalom a legjobb animében, amelyet a karakterek folyamatosan tapasztalnak, folytatja könnyeidet.

InformációAngel Beats!
Értékelés (Véleményezők száma)8.28 (714.781)
Kiadási dátum2010. április 3
StúdióP.A. Művek
MűfajAkció


Természetfölötti

Az epizódok száma13

Egyéb legszomorúbb anime ...

6. Koe no Katachi (Néma hang)

Fotó jóvoltából: Fanpop

Gyakran érzi eztterrorizál osztálytársak hibáik miatt? Ha igen, meg kell néznie Koe no Katachi ez, banda!

Ez a szomorú anime film egy siket nevű lány történetét meséli el Shouko Nishimiya. Nemrégiben általános iskolába költözött, és találkozott vele Shouya Ishida.

Rosszabb esetben Shouya gyakran felháborítóan csúfolta Shoukót, míg végül a lány úgy döntött, hogy iskolát vált.

Tettei eredményeként Shouya lettterrorizál osztályosok által. Ez egy csendes figurává teszi, aki kerüli a más emberekkel való interakciót.

Ami a film szomorú animéjében fáj, az Shouya küzdelmeinek története, hogy bocsánatot kérhessen Shoukótól, meghatva ezzel a szívünket.

InformációEgy néma hang
Értékelés (Véleményezők száma)9.03 (418.489)
Kiadási dátum2016. szeptember 17
StúdióKiotói animáció
MűfajDráma


Shounen

Időtartam2 óra 10 perc

7. Sen-től Chihiro no Kamikakushi-ig (Szellemesen)

Fotó jóvoltából: The Mary Sue

A Sen to Chihiro no Kamikakushi vagy a Spirited Away a legjobb anime film, amely egy 10 éves kislánynak mesél, Chihiro Ogino aki nemrég költözött a szüleihez.

Az új ház felé menet egy alagútra bukkantak. Miután felkutatta, kiderült, hogy az alagút végén egy nagyon szép rét volt.

Továbbra is kíváncsiak és tovább sétálnak, amíg változatos helyet nem találnak bódé mint egy fesztiválon, de nincs kire vigyázni.

Hosszú történet, szülei disznókká váltak. Chihiro arra is rájött, hogy belépett a szellem birodalmába, és valamit tennie kellett, hogy visszahozza szüleit.

Annak ellenére, hogy a történet nem olyan szomorú szomorú anime, de a Studio Ghibli legjobb anime egy anime film szomorú vég amitől könnyes leszel a film végén.

InformációLelkes el
Értékelés (Véleményezők száma)8.91 (572.023)
Kiadási dátum2001. július 20
StúdióStúdió Ghibli
MűfajKaland


Dráma

Időtartam2 óra 5 perc

8. Ookammu Kodomo no Ame to Yuki (Farkas gyerekek)

Fotóforrás: MyAnimeList

Milyen érzés lenni elvált szülő két vérfarkasgyerek felnevelésével? Ez az érzés Hana a filmből Farkasgyerekek.

Beleszeret egy osztálytársába, akiről kiderül, hogy farkas. Hana figyelmen kívül hagyta ezt a tényt, és úgy döntött, hogy mégis feleségül veszi.

Aztán Hana két gyermeket szült, mégpedig Yuki és Ame. Sajnos férje nem sokkal a legkisebb gyermeke születése után meghalt.

A szomszédaira veszélyesnek tartott Hana úgy döntött, hogy két gyermekéhez költözik, akik nem tudták irányítani változásaikat.

Új lakóhelyén Hannah türelmét két farkasgyermeke gondozásában valóban próbára tették. Milyen a legjobb szomorú anime film folytatása?

InformációFarkasgyerekek
Értékelés (Véleményezők száma)8.74 (240.331)
Kiadási dátum2012. július 21
StúdióChizu Stúdió
MűfajFantázia


Az élet szelete

Időtartam1 óra 57 perc

9. Hotaru no Haka (a szentjánosbogarak sírjai)

Fotóforrás: MyAnimeList

Amikor Japán éppen megadta magát a második világháborúnak, A szentjánosbogarak sírjai bemutatva egy drámát, amely meg fogja érinteni a szívedet.

Ez a szomorú anime sírásra készteti két nevezett testvért Seita és Setsuko akinek az édesanyját megölték, amikor az Egyesült Államok bombázta Japánt.

Közben apjuk a haditengerészetnél dolgozik, így a két testvér heves nagynénjük házánál, a bandánál marad.

Kényelmetlenül érezték magukat, mindketten úgy döntöttek, hogy egyedül élnek, menedéket kapva egy volt háborús bunkerben. Abban a pillanatban tragikus életük kezdődött.

Tálalva formában Villan vissza, anime film szomorú vég megmutatja a háború okozta borzalmat és azt, hogy milyen ártatlan lehet az ártatlan civilek számára.

InformációA szentjánosbogarak sírjai
Értékelés (Véleményezők száma)8.54 (171.295)
Kiadási dátum1988. április 16
StúdióStúdió Ghibli
MűfajDráma


Történelem

Időtartam1 óra 28 perc

10. Byouskou 5 centiméter (másodpercenként 5 centiméter)

Fotóforrás: MyAnimeList

A történet 3 részére osztva, Másodpercenként 5 centiméter két barát életét meséli el, akik gyermekkorukban külön voltak, de üzenetváltással tartották a kapcsolatot.

A szomorú film anime két szereplője az Tono Takaki és Shinohara Akari. Sajnos, minél hosszabb lett a távolság kettejük között, banda.

Ennek ellenére folyamatosan igyekeztek emlékezni egymásra, miközben abban reménykedtek, hogy legalább egyszer újra találkozhatnak.

A legszomorúbb anime film szomorúságát mélyen érezni fogják azok az emberek, akik a távolság miatt elvesztették barátaikat, annak ellenére, hogy most hűvös technológia létezik.

InformációMásodpercenként 5 centiméter
Értékelés (Véleményezők száma)7.90 (312.232)
Kiadási dátum2007. március 3
StúdióCoMix Wave Films
MűfajAz élet szelete


Románc

Időtartam22 perc részenként (3)

Tessék, banda, ajánlások legjobb szomorú anime Jaka változata! Ha kíváncsi akar lenni az anime nézésére szomorú fent, sok szövetet kell előkészítenie, deh!

Szerinted melyik a legszomorúbb? Írj a kommentekbe, igen! Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében.

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found