7 alternatív üzlet a Steam játékok számára olcsóbb PC-játékok vásárlásához

ez nem azt jelenti, hogy nincsenek alternatívák az olcsóbb PC-s játékok megvásárlásának. Íme 7 alternatív üzlet a Steam játékok számára, amelyek olcsó PC-s játékokat vásárolnak.

A mobil játékokkal ellentétben a PC-s játékok és a konzolok ára általában meglehetősen magas. Nem meglepő, hogy az eredeti játékok lejátszása minden bizonnyal büszkeséget jelent a játékosok számára szerte a világon.

A PC-s játékokról természetesen az jut eszedbe Gőz. Igen, a Steam a legnagyobb digitális játékterjesztési platform a PC-k számára.

Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy az olcsóbb PC-s játékok megvásárlásának nincsenek alternatívái. Íme 7 alternatív áruház a Steam játékok számára, ahol olcsó PC-s játékokat lehet vásárolni.

  • Játsszunk! Íme 7 népszerű Playstation játék, amely hivatalosan elérhető az Android rendszeren
  • Váltsd meg most! 400 000 IDR, több mint 40 Steam játékot kap 8 millió IDR-ért
  • Könnyű módszerek a Steam Wallet egyenleg kitöltésére hitel felhasználásával

7 alternatív Steam játék üzlet olcsó PC-játékok vásárlásához

1. Green Man Gaming

A Steam alternatívái közül talán a legismertebb Zöld ember játék amely egy web alapú PC-s játékbolt. A Green Man Gaming digitális kulcsokat is értékesít a Steam, az Origin, az Uplay, a Battle.net és mások számára.

A Green Man Gaming szabványos kiskereskedelmi árakat kínál a legtöbb játék esetében. Azonban további kedvezményeket kap azoknak a VIP ügyfeleknek, akik az EXP hűségprogramot használják.

2. GamersGate

GamersGate egy digitális terjesztési szolgáltatás, amely kulcsjátékokat kínál, valamint DRM-mentes játékokat. Minden vásárlás esetén érmék formájában digitális hitelt kap.

További érmék megszerzése érdekében részt vehet a GamerGate közösségben is. Példák játékismertetők közzétételére vagy súgó kérdések megválaszolására. Később kicserélheti a „Kék érmét” játék megvásárlásához.

3. OnePlay

Eltekintve attól, hogy játékbillentyűket kínál szinte minden PC-s játékhoz, OnePlay külön dedikált Windows klienssel is rendelkezik Letöltés játékokat közvetlenül a vállalat peer-to-peer rendszerén keresztül.

Ha túl drága, akkor játékot bérelhet a OnePlay-n. Ez olcsóbb, és 30 napon belül korlátlanul játszhat.

4. GOG (Régi jó játékok)

GOG áll Régi jó játékok. Ahogy a neve is mutatja, ez az online digitális számítógépes játékbolt olyan régi iskolai játékok gyűjteményét kínálja, amelyeket már nehéz lehet megtalálni.

A régi iskolai játékokon kívül a GOG minden bizonnyal új játékokat kínál, és jó hír, hogy 100% -ban DRM-mentesek. Ez azt jelenti, hogy a játék telepítése után azonnal játszhat, és nem kell bejelentkeznie a kapcsolódó játék szolgáltatásba.

5. Direct2Drive

Direc2Drive mint bármely más játékboltban, fizetnie kell azért, hogy játékokat folytasson, és azonnal letöltse a játékokat. A Direc2Drive a legújabb, DRM-aktiválású játékokat is értékesíti, kizárólag a Steam, az Origin, az Uplay és így tovább. A Direct2Drive gyakran kedvezményesen engedi meg a játékokat, akár külön-külön, akár nagy csomagokban.

6. Szerény áruház

Ez a weboldal nemcsak a Steam játékok olcsóbb árát szereti biztosítani, hanem gyakran ingyen is megosztja a Steam játékokat. Valójában nemrégiben ez az oldal két népszerű Steam játékot osztott meg, nevezetesen a Dirt 3 és a Dirt Showdown.

7. Windows Store

Tudta, hogy a Windows 10-nek van beépített játékboltja? A Windows Store, bár a játékok hivatalos választéka a Microsoft hivatalos alkalmazásboltjában nem túl nagy, vannak olyan exkluzív játékcímek, amelyek más üzletekben nem találhatók meg. További plusz: számos játékcím van integrálva az Xbox konzollal.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát, ez a 7 alternatív áruház a Steam játékoknak olcsóbb PC-s játékok vásárlásához. Az olcsóság mellett természetesen megbízható szolgáltatásra is szükség van. Mit gondolsz?

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy ír Lukman Azis Egyéb.