Így lehet egy flashdisk kifinomult antivírus

Amellett, hogy könnyebb, mivel nincs közvetlenül telepítve a számítógépre, a Flashdisk használata víruskeresőként praktikusabb is, mert képes más vírusokon átkutatni a vírusokat

Számos vírus támadja meg a PC-t, a kémprogramoktól, a férgektől és a trójaiaktól kezdve. Hogyan lehet megakadályozni, többek között antivírus telepítésével. Általában az antivírusokat általában közvetlenül a számítógépre telepítik. De nemcsak a víruskeresővel telepíthető számítógépek, hanem a flashdisk az antivírusokkal is.

Amellett, hogy könnyebb, mivel nincs közvetlenül telepítve a számítógépre, a flash lemez víruskeresőként történő használata is praktikusabb, mertletapogatás vírusok más számítógépeken. Nos, azok számára, akik vakut szeretnének használni víruskeresőként, kövesse ezeket a lépéseket egy antivírus létrehozásához a vakun.

 • Mentsd meg Androidodat egy új vírustól: A Quad Rooter kihasználja, mielőtt túl késő lenne
 • Itt olvashatja el, hogyan könnyedén, 100% -osan megszabadulhat a laptopok és PC-k vírusaitól!
 • [UPDATE] SEREM! Itt van 20 veszélyes számítógépes vírus a történelem során

A következőképpen készíthet egy olyan fejlett víruskeresőt:

 1. Letöltés Itt van az Antivirus Mx One. Mivel a webhely továbbra is spanyolul használja, kérjük, válasszon Mx One Antivirus Para USB.
 2. Adja meg azt a vakut, amelyre telepíti a víruskeresőt kikötő Az USB PC.
 3. Nyissa meg a korábban letöltött RAR fájlt.
 4. Nyisd ki USB Installer fájl és válassza ki a nyelvet, kattintson rendben.
 5. Válassz egy lehetőséget Következő.
 6. válassza eszköz vagy flash, amelyet víruskeresőként fog használni. Kattintson a gombra Következő.
 7. Várja meg a telepítés befejezését.
 8. Kattintson a gombra Befejez.

Ha telepítve van, akkor a vaku segítségével víruskeresővé válhat, ha megnyitja a vakut, majd megnyitja az alkalmazást Mx One.exe.

Most a vaku képes eltávolítani a vírust. Amellett, hogy képesletapogatás vírus, ez a víruskereső flash letölthető isletapogatás A barátod vagy más családod számítógépe! Remélhetőleg ez hasznos.