10 legijesztőbb PC horror játék, libabőrös

Az ApkVenue-nak ezúttal ajánlása van a legfélelmetesebb PC Horror játékra, amelyet 2019-ben kell játszania. Olyan ijesztő, hogy rohansz lenyomni az Alt + F4 billentyűt, banda! Kíváncsi?

Minden szaga volt borzalom úgy tűnik, hogy az utóbbi időben jól eladta, banda. Filmekből, tévésorozatokból, rövidfilmekből, sőt játékokból indulva.

A horror a játékban sem új műfaj. A horror játékok sok legendás címmel rendelkeznek, amelyeket mindig folytatások készítenek.

Meglátjuk Resident Evil, Holttér, Végzetes keret, Túlél, és még sok más. Népszerűségük miatt sok konzolos horror játékból készülnek PC-játékok, hogy minden rajongójukat elérjék.

Nos, az ApkVenue ajánlást akar adni egy olyan horror PC-játékhoz, amely annyira ijesztő, hogy azonnal elbújik a takaró alatt, banda.

Kíváncsi? Kövesse ezt a cikket, rendben!

A legfélelmetesebb horror PC-játékok gyűjteménye, amelyek 2019-ben megkapják a kúszást

Talán úgy gondolja, hogy a számítógép monitorjának kicsi méretével összehasonlítva a televízióval a horror játékok a PC-n nem lesznek olyan ijesztőek, mint a konzolos játékok.

Ez helytelen gondolat, mert Jaka tapasztalatból meri mondani, mert még mindig félelmetes, banda, különösen a VR technológiával.

Ha továbbra is kétségei vannak, itt az ApkVenue tárgyal 10 legijesztőbb PC horror játék, amely libabőrösvé teszi! A következő játék lejátszása után nem tudsz jól aludni.

1. Resident Evil 2 Remake (2019)

Melyik zombi játékot kedvelő nem ismeri ezt a legendás horror játékot? Az eredeti Resident Evil 2, eredetileg csak a Playstation 1 platformra jelent meg.

2019 elején azonban Capcom, mint a Resident Evil 2 fejlesztője és kiadója kiadta ezt a játékot a PS4-re, az XBOX One-ra, és természetesen PC-n is, kérem.

Ez a horror PC-játék rendelkezik sztori pontosan ugyanaz, mint az eredeti játék, de grafikával és játékmenet ami sokkal kifinomultabb.

A horror PC-játék különlegessége, hogy rejtvényeket tartalmaz, amelyeket a játékosoknak meg kell oldaniuk a küldetés teljesítése érdekében.

Resident Evil 2 Remake mesél a főszereplőkről, Leon F. Kennedyből és Claire Redfieldről, akiknek ki kell küzdeniük a már zombikkal körülvett Racoon Cityből.

Ügyek ugrásgondozás ne kérdezd, banda. Ezt a horror PC-játékot sikerül bemutatni környezet feszült hangok kíséretében, amelyek pánikba esnek.

A Resident Evil 2 Remake 92% pozitív véleményt tartalmaz a Steamről, tudod. Őrült!

RészletMinimális specifikációk
OSWINDOWS 7, 8.1, 10 (64-BIT)
ProcesszorIntel Core i5-4460 vagy AMD FX -6300
memória8 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R7 260x 2 GB-os videó RAM-mal
Tárolás26 GB

2. Alien: Izoláció (2014)

Soha nem néztem filmet Idegenek 1979? Mit érzel nézés közben? A félelem, az undor, a feszültség, a megdöbbenés mind összekeveredtek.

A legendás filmet most egy horror PC-játékká alakítják, amely miatt nem tudsz könnyedén lélegezni játék közben.

Játékmenet Ez a játék nem olyan, mint a Resident Evil 2 Remake, ahol könnyedén megölheted a körülötted lévő ellenségeket.

Valójában ez a horror túlélési játék megköveteli, hogy bárki vagy bármi elől meneküljön, akivel találkozik. Akár emberről van szó, egy robot ember formájában van, vagy hívják szintetikus, és természetesen az idegenek, banda.

A cselekmény az Alien című filmhez kapcsolódik. Ennek a játéknak a főszereplője az Amanda Ripley aki híreket keres anyjáról, aki 15 évvel ezelőtt tűnt el egy űrhajóban.

Grafika és hang effektusAlien: Szigetelés nem vicc, banda. A valósághű képek és a rémisztő hanghatások miatt siessen, és nyomja meg az Alt + F4 billentyűkombinációt.

Remek dolog, hogy ez a játék nem igényel magas specifikációkat, hogy bandázzon. Még burgonya PC-vel is kipróbálhatja ezt a legendás horror PC-játékot.

Alien: Az Isolation pozitív választ kapott a Steam játékosainak 96% -ától, tudod!

RészletMinimális specifikációk
OSWindows 7 (32 bites)
Processzor3,16 GHz-es Intel Core 2 Duo E8500
memória4 GB RAM
Grafika1 GB (AMD Radeon HD 5550 vagy Nvidia GeForce GT 430)
Tárolás35 GB

3. A félelem rétegei (2016)

A félelem rétegei egy horror PC-játék, amely elmebeteg festő történetét meséli el. Ennek a játéknak van egy műfaja pszichológiai borzalom.

A játékos feladata, hogy kivizsgálja, mi történt a festővel, megoldva a rejtélyt a festményein.

Mint más horror játékok, itt is felfedezheti a festő házát, és nyomokat kell keresnie a rejtvények megválaszolásához.

A listán szereplő többi játékhoz hasonlóan lesz egy ugróápolás, amely megdöbbentővé és félelmessé teszi bandádat.

A sírás, az üvegtörés, a hátborzongató festmények hangja, amelyet egy ősi ház atmoszférája segít az esőben, még jobban elborzaszt.

A Layers of Fear 87% pozitív kritikát kapott a Steamen. Nagyon jó!

RészletMinimális specifikációk
OSWindows 7 (32 bites)
ProcesszorIntel Core2 Quad Q8400
memória4 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX 560 1GB / Radeon R7 250X 1GB
Tárolás5 GB

Egyéb horror PC játékok ...

4. Outlast 2 (2017)

Outlast 2 az Outlast 1 folytatása, amely nem kevésbé hátborzongató. A játék főszereplője egy nevű operatőr Blake Langermann.

Blake-nek egy arizonai sivatagban kell túlélnie, miután a feleségével, Lynn-nel és a pilótával utazó helikopter titokzatosan lezuhant.

Még mindig ugyanaz, mint az Outlast, ebben a PC-s horror játékban csak tőkéje van videokamera val vel éjszakai látás látni a sötétben.

A 2. Outlast baljósabb, mert eretnek tanítások olyan elemeit emeli fel, amelyek minden bizonnyal felállítják a hajat.

Ha az Outlast 1 megköveteli, hogy bújjon el és meneküljön az ellenség üldözése elől a játék befejezéséhez, akkor az Outlast 2-ben meg kell mentenie Lynn-t, hogy sikeresen befejezze azt.

Az Outlast 2 89% pozitív kritikát kapott a Steam játékosaitól.

RészletMinimális specifikációk
OSWindows Vista / 7/8/10, 64 bites
ProcesszorIntel Core i3-530
memória4 GB RAM
Grafika1 GB VRAM, NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
Tárolás30 GB

5. Resident Evil 7: Biohazard (2017)

Hiányos, ha nem veszi fel ezt a játékot a legszörnyűbb horror PC-játékok listájába. Resident Evil 7: Biohazard egy mestermű készítette: Capcom.

Ez a játék érezez valóban más, ellentétben a többi Resident Evil játékkal. Ez a játék az egyetlen Resident Evil játék, amely perspektívát használ első személyű.

Játszani fogsz Ethan Winters aki Mia nevű 3 éves elveszett feleségét keresi. Ethan keresése a Louisiana állambeli Baker családi házhoz vezet.

Anélkül, hogy Ethan tudná, a Baker család rettentő szörnyeteggé vált, aki mindig vadászik rá. Ethannek túl kell élnie a Baker család invázióját, és meg kell találnia Miát.

Ennek a horror PC-játéknak a grafikája, ne kételkedj, banda. Annak ellenére, hogy egy új élményt mutatott be, a Resident Evil 7-nek nagyon jól sikerült kiviteleznie.

Nem meglepő, hogy a Resident Evil 7: Biohazard 91% pozitív értékelést kapott a Steamről.

RészletMinimális specifikációk
OSWINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64 bites szükséges)
ProcesszorIntel Core i5-4460, 2,70 GHz vagy AMD FX -6300 vagy jobb
memória8 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R7 260x 2 GB-os videó RAM-mal
Tárolás24 GB

6. Dead Space 3 (2013)

Holt tér 3 meghívja Önt, hogy olyan horrort éljen át az űrben, mint az Alien: Isolation.

A különbség az, hogy ez a horror PC-játék lehetővé teszi az összes ellenséggel való küzdelmet.

Ebben a 3. franchise-ban még mindig játszik Isaac Clarke a főszereplő.

Az ellenség ebben a játékban továbbra is ugyanaz, nevezetesen a Necromorph, egy emberi holttest, amely hibrid az idegenekkel és az unitológiai belső kör csapataival.

Ebben a játékban a korlátozott szám miatt bölcsen kell használnia a fegyveres golyókat is. A Necromorphban van egy gyenge pont, amelyet felhasználhat a Dead Space 3 teljesítéséhez.

Annak ellenére, hogy játéknak számít régi iskola, de ugrásgondozás és játékmenetnem olcsó, banda. Az igazán félelmetesnek tűnő nekromorf pánikba esett és megdöbbenteni fog.

A Dead Space 3 pozitív értékeléseket kapott a Steam játékosainak 82% -ától.

RészletMinimális specifikációk
OSMicrosoft Windows XP SP2 vagy Vista
Processzor2,8 GHz vagy gyorsabb
memória1 GB vagy több RAM Windows XP esetén (2 GB Vista esetén)
GrafikaDirectX 9.0c kompatibilis videokártya, Shader Model 3.0 szükséges, 256 MB vagy jobb
Tárolás7,5 GB

7. Gonosz belül 2 (2017)

Ez a horror PC-játék remekmű Shinji Mikami, a japán horror túlélési játékok legendás atyja.

Miután elhagyta a Capcomot, Mikami alapított Tango Gameworks hogy szült Gonosz 1 és 2 belül.

A Gonosz belül 2 folytatja az első játék, a nyomozó történetét Sebastian Castellanos aki beleragadt egy rémálom gépbe és végül kiszabadult a Gonosz belül 1-ben.

Ebben a második sorozatban Sebastian feladata megmenteni a Mobius STEM gépébe szorult lányát. Sebastiannak ismét be kell lépnie a rémálmok világába, és ott kell túlélnie.

Úgy tűnik, hogy a fejlesztők frissítik ezt a játékot a korábbi játékokhoz képest.

Képesebb grafikákkal, feszült effektekkel és szörnyekkel, amelyek még rémisztőbbé teszik, ez a játék az egyik legfélelmetesebbé teszi.

Ez a horror PC-játék lehetőséget kínál azok számára, akiknek nehézséget okoz az Evil Within 1 játék során, csökkentve a játék nehézségi szintjét.

De ha ki akarsz próbálni egy kihívást, választhatsz egy nehézségi szintet is 'Lidércnyomás'. Természetesen a nehézségi szint növekedésével az ellenség agresszívebb és veszélyesebb lesz.

Az Evil Within 2 pozitív értékeléseket kapott a játékosoktól, mivel a Steam 87% -os minősítést ért el.

RészletMinimális specifikációk
OSWindows 7 / 8.1 / 10 (64 bites verziók)
ProcesszorIntel Core i5-2400 / AMD FX-8320 vagy jobb
memória8 GB RAM
GrafikaNVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7970 3GB vagy jobb
Tárolás40 GB szabad hely

8. F.E.A.R. (2005)

Ha valaha azt hitted, hogy elegendő fegyver és védelem mellett nem kell félned a szellemektől, a gondolkodásod téves, banda!

Című FPS horror játékban FÉLELEM., Ön az azonos nevű különleges erők tagjaként fog tevékenykedni, akik feladata a terrorcselekmények elleni küzdelem Paxton Fettel.

Elmagyarázzák, hogy Fettel kísérleti tengerimalac, aki telepatikus képességekkel bír.

Kalandjában természetfölötti események áldozatává is válsz, amelyek úgy tűnik, hogy egy nevű titokzatos lány körül forognak Alma.

A vastag horror elemektől eltekintve a játékok FÉLELEM. izgalmas lövöldözős akciókat is bemutat, de sajnos a fegyvereid nem lesznek képesek segíteni rajtad Alma előtt.

Mivel ez a játék egy kicsit régi, nincs szüksége Isten specifikációira, amelyek alkalmassá teszik ezt a játékot azok számára, akik könnyű PC szellemjátékot keresnek.

A Steam 94% -os pozitív értékelése miatt a játék minősége megkérdőjelezhetetlen.

RészletMinimális specifikációk
OSWindows XP, x64 vagy 2000
ProcesszorPentium 4 1,7 GHz
memória512 MB RAM
Grafika64 MB-os GeForce 4 Ti vagy Radeon 9000 videokártya
Tárolás17 GB szabad hely

9. A sötét képek antológiája: Medan embere (2019)

Annak ellenére, hogy a neve ilyen, ebben a játékban nem kell medán emberekkel foglalkoznia, de ez a játék hivatkozásokat tartalmaz a holland gyarmati korszak indonéz történelmére.

Ebben a játékban egy baráti társaságot fogsz játszani, akiknek meg kell menteniük magukat a megnevezett holland gyarmati korszak szellemhajójától Ourang Medan.

Annak ellenére, hogy ezt a játékot egyedül lehet játszani, Medan embere módja is van multiplayer ahol ön és barátai különböző karaktereket fognak játszani, bandák.

Önnek és játékostársainak több döntést kell meghozniuk, amelyek befolyásolhatják az egyes karakterek történetének befejezését.

A divat létezésével multiplayer, Medan embere nagyszerű választás lehet azok számára, akik online horror PC játékokat keresnek.

Jaka személyesen veszi figyelembe a minőséget ugrásgondozás nagyon izgatott volt itt, és a játék 91% -os értékelést kapott a Steamen.

RészletMinimális specifikációk
OS64 bites Windows 7
ProcesszorIntel Core i5-3470 vagy AMD FX-8350
memória8 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX 750 Ti vagy AMD Radeon HD 7870
Tárolás80 GB szabad hely

10. Amnézia: A sötét leszármazás (2010)

Mint Alma alakja FÉLELEM., A PC horror játékok még kísértetiesebbek, ha ellenségeik megakadályozzák, hogy mozogjunk, mint a horror játékokban alulértékelt ezt.

Ban ben Amnézia: A sötét leszármazás, eljátszod a szerepet Daniel aki hirtelen felébredt egy nevű kastélyban Brennenburg amnéziás állapotokkal.

Sajnos Dánielt is üldözi egy megnevezett természetfeletti lény Az árnyék és a szörnyek hada a kastélyban.

Nem fejeződött be ott, a tragédia, ami Dánielt érte, mert ő is nagyon fél a sötéttől és instabil lelki állapota van, banda.

Ha túl sokáig töltődik a sötétben, és közvetlenül a körülötted lévő szörnyekre néz, Daniel józan esze csökken, ami ijesztő hallucinációkhoz vezet.

Az árnyék és a szörnyek, amelyek itt vannak, nem harcolhatnak, és csak elmenekülhetnek, ami még ijesztőbbé teszi ezt a játékot.

Amikor először megjelent, ez a játék azonnal mellékmondattá vált és nagyon népszerűvé vált az emberek körében YouTuber mert mindig hisztérikus választ vált ki.

Eddig ezt a játékot még mindig a legfélelmetesebb PC-s horror játéknak tartják, és a Steam, banda 95% -os minősítést kapott.

RészletMinimális specifikációk
OSWindows XP / Vista / 7
Processzor2,0Ghz
memória2 GB RAM
GrafikaRadeon X1000 / GF 6
Tárolás3 GB szabad hely

Így a cikk a 10 legijesztőbb horror PC játék ami azt akarja, hogy azonnal kilépjen a játékból olyan ijesztő.

Ha olyan horror játékot keres, amelynek helyi íze van, akkor kipróbálhatja az ApkVenue által megbeszélt indonéz PC horror játékot, banda!

Van véleménye más horror PC játékokról, amelyek félelmetesebbek? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Játékok vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found