4 módszer a WhatsApp-ba való bejelentkezéshez ellenőrző kód nélkül (2021. frissítés)

Szeretné tudni, hogyan lehet bejelentkezni a WhatsApp alkalmazásba egy olyan számmal, amely már nem aktív? vagy hogyan lehet SMS-ben és telefonon belépni a WhatsApp-ba ellenőrző kód nélkül? Nézze meg ezt a cikket!

Régi szám használatával szeretne bejelentkezni a WhatsApp-fiókjába, de az nem aktív, sőt el is veszett? Szerencsére van egy megoldás arra, hogyan lehet bejelentkezni a WhatsApp-ba ellenőrző kód nélkül, amelyet kipróbálhat, tudod!

WhatsApp egy alkalmazásként csevegés a népszerű valóban sok kényelmet nyújt a különféle érdekes funkciók révén.

Sajnos van egy követelmény, amely miatt egyes felhasználók panaszkodhatnak, nevezetesen az ellenőrzési szolgáltatás, amely megköveteli a WA-fiók megadását, és telefonszámot kell használnia.

Így végül sokan keresik hogyan lehet ellenőrző kód nélkül megadni a WhatsApp alkalmazást, tudod. Ez a módszer azonban még mindig valóban művek 2021-ben? Itt az áttekintés!

Hogyan lehet bejelentkezni a WA-ba ellenőrző kód nélkül

Számos módon bejelentkezhet a WA-ba ellenőrzés nélkül, amelyet megtehet. Így továbbra is gond nélkül bejelentkezhet fiókjába.

Anélkül, hogy tovább kéne késlekednie, itt van egy útmutatógyűjtemény arról, hogyan lehet ellenőrző kód nélkül belépni a WhatsApp programba!

1. Hogyan regisztrálhatunk WhatsApp-fiókot mobiltelefonszám nélkül

Először megteheti, hogy regisztrál egy WhatsApp fiókot mobiltelefonszám nélkül. Nem igazán számok nélkül, de használva virtuális szám olyan alkalmazásokkal felfegyverkezve, mint TextNow.

Csinálni Belépés A WhatsApp hamis számmal követheti az alábbi lépéseket.

 1. Töltse le és telepítse az alkalmazást TextNow.
Apps Social and Messaging TextNow, Inc. LETÖLTÉS
 1. Regisztráljon új fiókot, vagy válasszon egy lehetőséget Folytassa a Google-lal.
 1. Válassza ki a használni kívánt körzetszámot. De itt kell használnia Egyesült Államok (USA) körzetszáma.
 1. Válassza ki a használni kívánt számot. Ez a virtuális telefonszám használható hívásokhoz és SMS-ekhez.
 1. Váltson alkalmazásra WhatsApp, jelentkezzen be a virtuális számmal korábban.

Sajnos te nem kaphat igazolást különféle okokból, például a számkitiltva A WhatsApp és a számok nem érvényesek az Egyesült Államokban.

NYILATKOZAT:


Az ApkVenue különféle alkalmazásokat használt virtuális szám mások, mint pl Csitt, Égő, Hamis szöveg, és textPlus de az eredmények ugyanazok. Tehát arra lehet következtetni, hogy immár nem lehet virtuális szám használatával bejelentkezni a WhatsApp-ba ellenőrző kód nélkül.

Az ApkVenue fentebb kipróbált módszeréből kiderült az eredmény A WhatsApp blokkolja a gyanús számokat, különösen az Egyesült Államokból érkezők.

Úgy tűnik, hogy ez a biztonsági hiányosság lezárta az alkalmazót csevegés a Facebookról azáltal, hogy megakadályozza Belépés hamis gombok segítségével. Így hogyan lehet feltörni a WA-t ezen ellenőrzés nélkül még nem munka.

Ellenőrizhet más WhatsApp tippeket, például feloldhatja valaki WhatsAppjának feloldását, aki blokkolt, anélkül, hogy megváltoztatta volna az ApkVenue alább írt számát.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2 út Belépés WhatsApp régi számmal, amely elveszett vagy inaktív

Talán sokan kíváncsiak arra, hogyan jelentkezzen be a WhatsApp-ba egy ellenőrzés nélkül elveszett számmal?

A válasz, NEM TUD és még mindig nem tudja kijátszani egy hamis WA-szám használatával, amelyet az ApkVenue az előző pontban áttekintett.

Fotó forrása: goodyfeed.com

Az egyik legegyszerűbb lépés Belépés vissza kell térnie WhatsApp-fiókjához szolgáltatóközpont mindegyiktől szolgáltató, például GraPARI Telkomsel, XL Center, vagy Indosat Galéria.

Itt visszaállíthatja az elveszett számot számos jelentés készítésével Vevőszolgálat.

Ha a telefonszám inaktív, győződjön meg arról, hogy a regisztrált telefonszáma még mindig a türelmi időn belül van, mielőtt a felhasználó teljesen törli szolgáltató.

Miután a telefonszám újra aktív, most már teheti Belépés WhatsApp-hoz ugyanazt a fiókot használva, banda.

3. Hogyan kell megadni a WhatsApp alkalmazást és ellenőrizni egy segélyhívó számmal

Ezenkívül sok webhely javasolja a WhatsApp bejelentkezési vagy bejelentkezési módszer használatát és ezt igazolás segélyhívó szám alapján.

Más webhelyeken elmagyarázzák, hogy nem kell további alkalmazásokat használni, és csak a következő lépéseket kell végrehajtania.

 1. Húzza ki a SIM-kártyát kártya csatolt okostelefon.

 2. Használjon WiFi hálózatot a WhatsApp regisztrálásához.

 3. Add meg a telefonszámot, amíg az az ellenőrző oldalra nem kerül.

 4. Hagyja figyelmen kívül az SMS-ben történő igazolást, amíg a Hívj nekem opció meg nem jelenik.

 5. Szerezzen be egy ellenőrző kódot a segélyhívó számra, és a WhatsApp-fiókja elkészült.

Ez tényleg lehetséges, banda? A válasz természetesen az NEM TUD!

Jaka már maga is kipróbálta és szolgálatban állt Hívj jelenik meg, akkor megjelenik egy üzenet Felugrik"Nem tudtuk felhívni a számát. Kérjük, ellenőrizze a számát, és 1 óra múlva próbálkozzon újra".

A WhatsApp nem igazán tud ellenőrző kódot küldeni a használt segélyhívó számra, vagyis továbbra is hozzáférnie kell az SMS-hez és a telefonhoz, hogy megkaphassa, banda.

4. Hogyan juthat el a WhatsApp ellenőrző kódhoz e-mailben

Végül az ApkVenue áttekinti, hogyan lehet e-mailben megkapni a WhatsApp ellenőrző kódot. Van ilyen művek? Sajnos a WA bejelentkezés e-mailben történő ellenőrzésének módja továbbra is fennáll NEM TUD!

Fotóforrás: cnet.com

Jelentés a fórumról Quora, A WhatsApp bejelentkezés kifejezetten nem biztosít hozzáférést az ellenőrző kódok elküldéséhez e-mail szolgáltatásokkal, például Google, Jehu, és a maga nemében.

Az e-mail címek, különösen a Google, továbbra is használhatók a WhatsApp-on, csak csevegési biztonsági mentéshez, amelyre mentésre kerül Google Drive. Valójában ez az alkalmazás nagyon megbízható, különösen fájlok, fényképek és videók tárolásában.

Az oldalon Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) A WhatsApp azt is elmagyarázza, hogy az ellenőrző kód csak a felhasználó telefonszámára küldhető el, akár SMS továbbá telefon.

Ez egyértelműen annak ellenőrzésére szolgál, hogy a felhasználó a WhatsApp-számlaszám tulajdonosa-e vagy sem, banda. Így nem tud bejelentkezni a WhatsApp alkalmazásba e-mailben.

Ahelyett, hogy szédülne, jobb olyan cikkeket olvasni, amelyek vicces WA-állapotokat ajánlanak, amelyeket itt megmutathatnak barátainak:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Mik a WhatsApp ellenőrző kód funkciói és követelményei?

Csakúgy, mint más alkalmazásokban, WhatsApp ellenőrző kód annak biztosítására szolgál, hogy a fiókhoz való hozzáférés a bejegyzett telefonszám eredeti tulajdonosa-e vagy sem.

A WhatsApp végrehajtásakor a WA ellenőrző kódot kell megkérdezni Belépés csak a kezdeti lépésben megadott telefonszám után.

Hogy megszerezzem 6 jegyű ellenőrző PINA WhatsApp csak két lehetőséget kínál, mégpedig SMS-ben és telefonon keresztül is.

A WhatsApp ellenőrző kód megszerzésére a fiók regisztrálásakor más követelmények is vonatkoznak, amelyek a következők.

 • Az eszközre telepített WhatsApp alkalmazás a Google Play szolgáltatás (Android) vagy az App Store (iOS) legújabb verziója.
 • Adjon meg egy telefonszámot a megadott országkódnak megfelelően, például az indonéz telefonszámok esetében használja a +62 813 5553 8777 formátumot.
 • Győződjön meg róla okostelefon hozzáférhetnek az internetes hálózathoz, valamint adatcsomagokhoz vagy WiFi-hez, és nemzetközi hívásokat és SMS-üzeneteket is kaphatnak.
 • Ne használjon nem támogatott eszközöket és börtönbüntetés kifejezetten az iOS-hez.

Tehát az ApkVenue ismét emlékezteti Önt, ha valaki megmondja, hogyan kell bejelentkezni a WA-ba az eszközökkel ellátott ellenőrző kód nélkül, akkor biztos vagyok benne, hogy HOAKS, OK! Ahelyett, hogy később feltörnék, jobb, ha nem teszik meg.

Ez a biztonságos út megoldás Belépés WhatsApp ellenőrző kód nélkül

Az ellenőrző kód megszerzésének nehézségei minden bizonnyal döntő probléma, mert ezzel nem lehet bejelentkezni a fiókjába.

Általában ez a probléma akkor jelentkezik, amikor a telefonszámod már nem aktív vagy elveszett, mert a mobiltelefonodat ellopták. Ezért itt a következő óvintézkedéseket teheti.

1. Mindig biztonsági mentés WhatsApp Chat

Fotó forrása: metro.co.uk

Mivel a WhatsApp általában fontos beszélgetéseket tartalmaz, nem árt megtenni tartalék csevegés rutinszerűen, mind naponta, mind hetente.

A hozzáféréshez csak a menübe kell mennie Beállítások> Csevegések> Csevegés biztonsági mentése. A teljes áttekintéshez olvassa el: Hogyan készítsünk biztonsági másolatot és visszaállítsuk a WhatsApp csevegéseket a Google Drive-on keresztül.

2. Mentse a telefonszámot a Google-fiókba

Fotóforrás: consumerreports.org

A WhatsApp kapcsolatok, amelyek a mobiltelefon ellopásakor is eltűnnek, minden bizonnyal bosszantó! Ezért javasolja az ApkVenue mindig mentse a telefonszámot a Google-fiókba személyes.

Ne mentse a mobiltelefonjára vagy a SIM-re, mert szolgáltató nem is tudja visszaadni.

Ha telefonszámot ment Google-fiókjába, akkor isvisszaállítás a WhatsApp-kapcsolataidat más eszközökön, banda.

3. Vegye fel a kapcsolatot a WhatsApp ügyfélszolgálatával

Fotó forrása: gizbot.com

Az első módszer, amelyben használod virtuális szám mert Belépés A WhatsApp valójában egyébként is használható az Ön számára.

Ha van üzenet hiba mint korábban, valójában közvetlenül is kapcsolatba léphet [email protected] annak ellenőrzéséhez, hogy ez a szám helyes-e, használja-e.

Ennek oka általában az virtuális szám a megadottak többnyire ingyenesek, ahol a szám az eredmény Újrahasznosít a korábban deaktivált telefonszámokból, banda.

Bónusz: A WhatsApp legyőzésének módjai Hiba és Függőben levő (Frissítés 2021)

Annak ellenére, hogy népszerű, számtalan funkcióval rendelkezik, és a legstabilabb természetesen a WhatsApp nem választható el a problémától. Beleértve az alkalmi üzenetet hiba és függőben levő tehát nem kézbesítik.

Ennek kijavításához vannak olyanok is, amelyeket használhat, amelyekről az ApkVenue az alábbi cikkben részletesen áttekintett:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez a különféle módszerek áttekintése Belépés WhatsApp ellenőrző kód nélkül egy Android telefonon, amelyet most megtehet.

Bebizonyosodott, hogy több lépést sem lehet végrehajtani a WhatsApp belépéséhez a fenti ellenőrző kód nélkül. Tehát ne pazarolja az idejét!

Van azonban más megoldása? Ne felejtsd el Ossza meg és ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben. Ki tudja, van mód arra, hogy teljesen inaktív számmal jelentkezzen be a WhatsApp-ba művek.

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found