5 legjobb fotót rejtő alkalmazás az androidon

Nem akarja, hogy az Android okostelefonok galériájában szereplő személyes fotókat mások is felhasználják? Íme az öt legjobb Android-fotó rejtő alkalmazás, amelyet használhat.

Az Android-okostelefonok többségének memóriakapacitása ma már nagy helyet biztosít, így a felhasználók szabadon tárolhatnak száz, sőt több ezer fényképet Android-okostelefonjuk galériáiban. A szórakoztató fotóktól kezdve, amelyeket sok embernek meg akar mutatni, a gyalázatos, csak személyes fogyasztásra szánt fotókig, mindet okostelefonok tárolják.

A személyes fogyasztásra szánt fotókról természetesen nem akarja, hogy ezeket a fotókat mások is lássák. Gyakran úgy érzi bizonytalan amikor valaki más okostelefonját kölcsönzik, és az illető megnyitja a galériát. Csak nyugodj meg! Nem kell többé tartania attól, hogy személyes fényképeit mások fogyasztják.

Ennek kijavításához különféle fénykép elrejtése alkalmazásra van szükség. Ezúttal az ApkVenue körülbelül ötöt fog áttekinteni fotó elrejtése alkalmazás A legjobb Android, amellyel privát fotóit másoktól megvédheti.

  • 10 fotó a valóságos eseményekről a jó fotók mögött
  • 20 fantasztikus, időben elkészített fotó (5. rész)
  • Nincs szoftver! A művészi fotók szerkesztése 1 perc alatt

5 legjobb Photo Hide alkalmazás az Androidon

1. Solid Explorer fájlkezelő

Az első alkalmazásnak van egy olyan funkciója, amelyet szeretne, ha azt szeretné, hogy egyes privát fotói biztonságban legyenek mások fogyasztásától. A Solid Explorer File Manager lehetővé teszi egy speciális mappa létrehozását, amelyet számos olyan fotóval tölthet meg, amelyet nem szeretne mások látni.

A mappa létrehozása és a fényképek behelyezése után a mappa automatikusan el lesz rejtve, és nem lesz látható az Android okostelefon galériájában. Természetesen csak Ön férhet hozzá a titkos mappához.

NeatBytes Productivity Apps LETÖLTÉS

2. Keepsafe Photo Vault

Az első alkalmazástól kissé eltérően ez az alkalmazás réteges biztonsági szolgáltatásokat mutat be. A Keepsafe Photo Vault egyesével PIN-kóddal, ujjlenyomat-érzékelővel és akár katonai szintű titkosítással is biztosítja a személyes fotóit. Garantált, hogy privát fotóit mások számára szinte lehetetlen elérni.

Termelékenység KeepSafe Apps LETÖLTÉS

3. Galéria zár (Képek elrejtése)

Ez az egy alkalmazás lehet fotó elrejtése alkalmazás a legnépszerűbb. A Gallery Lock (Képek elrejtése) nevű alkalmazás egyike annak a tíz alkalmazásnak, amelynek legtöbb telepítési aránya van a Google Play Áruházban! Funkcióját tekintve ez az alkalmazás biztonsági szolgáltatásokat nyújt a privát fotóihoz, nevezetesen a zárolást (zár) és / vagy elrejtés (elrejt).

Morrison Software Productivity Apps LETÖLTÉS

4. Galéria zárolása Fotók és videók elrejtése

Ugyanez a cél, nevezetesen a privát fényképek biztonságba helyezése és elrejtése az Android okostelefonok galériájában, a Gallery Lock Lock Photos & Hide Videos nevű alkalmazás egyedülálló módon képes erre. Ez az alkalmazás álcázást végez a fényképek védelme érdekében.

Ez az alkalmazás befogadja azokat a fotókat, amelyeket különösen személyes fogyasztásra szeretne készíteni, majd számológépnek álcázza. Tehát az alkalmazás megnyitásakor megjelenik egy számológép. Ezzel a számológéppel számok kombinációját lehet megadni a galéria megnyitásához, amelyet természetesen Ön csak az okostelefon tulajdonosaként ismer.

Termelékenységi alkalmazások FRAUMOBI LETÖLTÉS

5. Biztonságos galéria (Pic / Video Lock)

Majdnem hasonló fotó elrejtése alkalmazás A Secure Gallery nevű másik alkalmazás galéria-védelmi szolgáltatásokat nyújt olyan fotók számára is, amelyeket mások nem akarnak, hogy mások lássák. Zárként az alkalmazás zárolási szolgáltatást nyújt jelszó vagy minta használatával (minta) biztosítékként.

Alkalmazások termelékenysége SpSoft LETÖLTÉS

Ez öt fotó elrejtése alkalmazás a legjobb az Androidon, amelyet természetesen felhasználhat a privát fotók védelmére. Most már nem kell tartania attól, hogy a galériában található privát fotókat felfedezik, és mások fogyasztási anyagává válnak. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.