hogyan lehet letölteni és használni az átlátszó facebook alkalmazást androidon

Unja a Facebook azonos megjelenése? Meg tudja változtatni a Facebookot átlátszóvá az átlátszó Facebook alkalmazás használatával, tudod! Így töltheti le és használhatja.

Az egyik legnépszerűbb közösségi hálózat, a Facebook rengeteg szórakoztató funkcióval rendelkezik. De érezte-e már unottnak a háttérképet vagy háttér Ilyennek tűnik a Facebook?

Annak ellenére, hogy még izgalmasabb lenne, ha a Facebook hátterét meg lehetne változtatni, vagy akár átláthatóvá tenni. Igen, használhatja átlátszó Facebook alkalmazás tudod! A következő ApkVenue megmondja, hogyan.

  • Hogyan lehet letölteni a Facebook-videókat az Android 2018-ra
  • 5 módszer a fényképek törlésére a Facebook-on Könnyen, percek alatt!
  • Hogyan lehet elhallgattatni Alay-t a Facebookon blokkolás és barátságtalan nélkül

Az átlátszó Facebook alkalmazás letöltése és használata Androidon

Megváltoztathatja a Facebook megjelenését átláthatóvá. Más szavakkal, megváltoztathatja a Facebook hátterét, amely általában csak kék és fehér színeket tartalmaz háttér ízlés szerint fényképeket vagy képeket tartalmaz.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Csak alkalmazásra van szüksége A Facebook átlátszó. Az alkalmazás egy Facebook átlátszó háttér. Ha meg szeretné tudni az alkalmazást, annak használatát és funkcióit, csak nézze meg az alábbi teljes áttekintést.

Töltse le az átlátszó Facebook alkalmazást (FB átlátszó háttér)

A Facebook átlátszó háttere a átlátszó Facebook alkalmazás A Styawane21 nevű fejlesztő által készített Android, amelyet ingyen telepíthet a Play Áruházba vagy egy gomb megnyomásával Letöltés alatt.

Átlátszó Facebook közösségi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

A telepítés után azonnal megpróbálhatja megadni az alkalmazást. Mint általában a Facebookot, ezt is meg kell tennie Belépés először a Facebook-fiók létrehozásához használt e-mail vagy telefonszám megadásával, valamint a jelszó megadásával.

Átlátszó Facebook alkalmazásfunkciók (FB átlátszó háttér)

Eredeti céljának megfelelően a Facebook Átlátszó Háttér olyan alkalmazás, amely átláthatóvá tudja alakítani a Facebookot. Ön után Belépés, akkor a Facebook-on megjelenik a _feed _ és a profiloldal is átlátszó, az alábbiak szerint.

Nem csak, hogy más kijelzők, például az üzenetek mappájába érkező értesítések is átlátszónak tűnnek. Más szavakkal, nézet háttér Ezzel az alkalmazással testre szabhatja a Facebook egészét. Nyugodtan, a Facebook összes funkciója továbbra is normálisan működik, mint a szokásos Facebook.

Így kell letölteni és használni átlátszó Facebook alkalmazás a Facebook-háttér vonzóbbá tételéhez. Tudja meg és frissítse a JalanTikus különféle egyéb szórakoztató Facebook trükkjeit!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.