3 módszer a vonalkód és a qr kód beolvasására a mobiltelefonon, az alkalmazás nélkül is!

Vonalkódokat szeretne beolvasni a TV-ben, a YouTube-on vagy a meghívókon? Az ApkVenue itt áttekinti a vonalkódok és QR-kódok Android-telefonokon történő egyszerű és alkalmazás nélküli beolvasásának módjait.

Láttad már valaha vonalkód vagy QR-kód tévéműsor nézése közben jelenik meg, vagy élőadás Youtube? Vagy talán esküvői meghívókon látta, banda?

Valójában a vonalkódok és a QR-kódok valamivel praktikusabbak ahhoz képest, hogy szóbeli formában adják meg, vagy szövegesen írják.

Itt egyszerűen beolvashatja vagy letapogatás vonalkód és QR-kód hogy megjelenítse benne az információkat. Link lehet egy adott webhelyre a Google Maps címére.

Azok számára, akik nem akarnak bonyolódni, az ApkVenue ezúttal áttekinti a gyűjteményt út letapogatás vonalkód egy Android telefonon amelyet az alábbiak szerint gyakorolhatsz magadnak, deh!

Útgyűjtemény Letapogatás Vonalkód és QR-kód az Android telefonokhoz, nincs gond!

Út letapogatás vonalkód egy Android telefonon természetesen használja ki a készülék kamerájának funkcióit. Tehát ellenőrizze, hogy ez a szolgáltatás megfelelően működik-e, mielőtt végrehajtja ezeket a lépéseket.

Igen, ebben a felülvizsgálatban az ApkVenue számos alternatív módszert fog megosztani letapogatás vonalkód, akár az Android alkalmazás segítségével, akár a Google Assistant segítségével, akár online online.

A részletekért csak az alábbi lépéseket kell követnie. Ezt nézd meg!

1. Út Letapogatás Vonalkód az Android Mobile alkalmazással

Először támaszkodhat egy úgynevezett alkalmazásra QR & vonalkódolvasó amelynek mérete elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen túl megterhelő okostelefon Ön.

Az alkalmazás használatához vonalkód olvasó Android mobiltelefonon csak annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi lépéseket, OK!

1. lépés - Letöltés QR & vonalkódolvasó alkalmazás

 • Letöltés Alkalmazás QR & vonalkódolvasó és dugja be okostelefon Ön. Az alkalmazás megszerzése vonalkód olvasó ezt követheted az alábbi linket, banda.
Apps Utilities LETÖLTÉS

2. lépés - Nyissa meg a QR- és vonalkódolvasó alkalmazást

 • Amikor először megnyitja ezt az alkalmazást, a rendszer megkéri aktiválja engedély kamera fényképet csinálni. Koppintson a Lehetővé teszi folytatni.
 • A kamera aktiválása után csak annyit kell tennie, hogy a QR és vonalkódolvasót a vonalkód vagy a QR-kód felé irányítja, amelyet például beolvasni szeretne, miközben nézi élőadás Youtube.

3. lépés - Nyissa meg a webhely oldalt

 • Ezután azonnal megjelenik a vonalkód tartalma, például URL formájában, amelyet az opcióra koppintva nyithat meg Nyisd ki.
 • Ezután azonnal átirányít az alkalmazás adott oldalára böngésző HP, Google Chrome alábbiak szerint. Nagyon könnyű, igaz?

2 út Letapogatás Vonalkód Android telefonon a Google Segéddel

Különösen a felhasználók számára okostelefon Android, akkor is kihasználhatja az egyik funkcióját Google Segédvagyis van Google Lens vonalkódok és QR-kódok beolvasására.

Ha magának szeretné elérni a Google Segédet, és elkezdené letapogatás vonalkód, a módszer nagyon egyszerű, itt!

1. lépés - Nyissa meg a Google Segédet Androidon

 • A Google Segéd aktiválásához hangparancsokat használhat "OK Google" vagy nyomja meg Android Home gomb néhány másodpercig.
 • Utána Felugrik Megjelenik a Google Segéd, mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti az ikont Google Lens. Ezután koppintással aktiválja a Google Lens kameraengedélyeit Lehetővé teszi.

2. lépés - Az első lépések Letapogatás Vonalkódok a Google Lens szolgáltatásban

 • Ezután csak mutassa a Google Lens kamerát a megjelenített vonalkódra vagy QR-kódra. Ha te letapogatás vonalkód a tévében, győződjön meg róla, hogy az adás tiszta és nem homályos, huh!
 • Például itt az ApkVenue áttekinti, hogyan letapogatás Sahur Segerr Trans7 vonalkódos kvíz, ahol csak beolvashat, rákattinthat a linkre, és azonnal a linkelt oldalra, bandára irányíthatja.

3. Út Letapogatás Vonalkód Online Alkalmazás nélkül

Végül, ha lusta telepíteni az alkalmazásokat vagy például iPhone-t használni, akkor kövesse a lépéseket is letapogatás vonalkód online fegyveres eszközök amelyet azonnal felhasználhat böngésző.

Az Android mobiltelefon-használóknak ajánlott használni Google Chrome, míg az iPhone-felhasználóknak ajánlott Szafari igen, banda.

1. lépés - Nyissa meg a QR webhelyet

 • Nyissa meg az alkalmazást böngésző ban ben okostelefon akkor nyisd ki QR weboldal (//webqr.com/). Ezután érintse meg a kamera funkciót Lehetővé teszi.
 • Ezután csak irányítsa a kamerát a QR webhelyére annak a vonalkódnak vagy QR-kódnak, amelyet be akar szkennelni, bandázni.

2. lépés - Kattintson a gombra Link Vonalkód vagy QR-kód

 • Itt Jaka példát hozott, hogyan letapogatás vonalkód vagy QR-kód a Google Maps számára, amelyet most esküvői meghívókhoz használnak.
 • Csak meg kell koppintania az alján megjelenő linket, majd automatikusan átirányítja a Google Maps alkalmazásba a cél helyével, bandájával.

Videó: Eltekintve Letapogatás QR-kód, Ez a kamera kifinomult funkciója Smartphone Valószínűleg nem tudtad!

Nos, itt van letapogatás vonalkódot androidos telefonján különféle alternatívák segítségével, amelyeket kipróbálhat és az igényeinek megfelelően választhat.

Írja meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban, és ossza meg ezt a cikket barátaival, ha hasznos. Sok sikert és találkozunk a következő ApkVenue cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Letapogatás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.