hogyan lehet szoftver nélkül megszabadulni a Windows 7 nem eredeti figyelmeztetéseitől

A Windows 7 nem eredeti szoftver figyelmeztetésének megszüntetése szoftver nélkül, amely könnyen gyakorolható és sikeresnek bizonyult

Az asztali háttérkép hirtelen fekete színűvé válik, és a képernyő jobb alsó sarkában figyelmeztetés jelenik meg A Windows 7 nem eredeti? Ennek oka általában az, hogy a Windows 7 verziója még mindig verzió állapotban van próba vagy akár kalózablakok segítségével észlelhető. Ezután természetesen sokféle módon lehet eltávolítani a nem eredeti Windows 7-et a számítógép képernyőjéről, kezdve a kézi módszerektől azokig, akik használják szoftver. Ezúttal JalanTikus megvitatja, hogyan lehet megszabadulni a Windows 7-től nem eredeti nélkül szoftver.

  • A 0xc004d307 Rearm hiba elhárítása a Windows rendszerben
  • Az audió illesztőprogramok frissítése a Windows 7 és a Windows 8 rendszerben

Hogyan lehet szoftver nélkül megszabadulni a nem eredeti Windows 7 figyelmeztetéstől?

  • Először természetesen Run parancssor választásával Rajt akkor írja be cmd. Ezután jobb egérgombbal kattint cmd.exe majd kattintson Futtatás rendszergazdaként.

  • Ezután a cmd képernyőn írja be ezt a parancsot slmgr háttámla, majd írja be.

  • Várjon, amíg egy kis képernyő megjelenik újrakezd a számítógép vagy a laptop.

  • Ha már az újrakezd PC, akkor a Windows 7 nem eredeti szavak eltűnnek.

Ennek megakadályozása érdekében javasoljuk, hogy kapcsolja ki a funkciót A Windows automatikus frissítése. És ha a Windows 7 megszabadulása nem eredeti szoftver nem működik a számítógépen vagy a laptopon, akkor megpróbálja használni a segítséget szoftver mint Windows Loader Activator vagy Rágja meg a WGA-t. Ennek a funkciónak a kikapcsolása nincs hatással a szoftverére és a számítógépes hardverre. Sok szerencsét.