Hogyan lehet feltörni egy mobiltelefont és 10 alkalmazás egy mobiltelefon feltörésére 2020

A mobiltelefonok feltörésének legegyszerűbb és legpontosabb módja a mobiltelefon-hacker alkalmazások legjobb tömbjével. Garantáltan biztonságos, nem fog elkapni!

Hogyan lehet feltörni a HP-t nagyon nehezen megvalósítható dolognak hangzik, de valójában csak néhány lépéssel meg lehet csinálni, tudod!

Voltál már gyanús a barátoddal szemben, aki gyakran visszavág csevegés hosszú? Néha gyanús lehet egy olyan barát, aki nem mondja meg, hol van.

Most nem kell félned! Jelenleg különféle alkalmazásokat hoznak létre különféle funkciókkal, beleértve az alkalmazásokat mások mobiltelefonjainak megérintésére.

Nos, ezúttal az ApkVenue ad ajánlásokat HP hacker alkalmazás 2020 androidos telefonokhoz, amelyeket érdemes kipróbálni. Gyere, lásd az alábbi magyarázatot!

Ajánlott legjobb mobiltelefon-lehallgató alkalmazás Androidon root nélkül

Annak ellenére, hogy ez a HP koppintó APK valami illegálisnak tűnik, használhatja ezt az ApkVenue által ajánlott alkalmazássort is jó célra.

Azok számára, akiknek vannak kistestvéreik, és szeretnek aggódni, ha messzire mennek, ezzel az Android mobiltelefon-lehallgató alkalmazással megtudhatják a helyüket és egyéb dolgokat a mobiltelefonjukon, így már nem aggódnak.

Azok számára, akik gyanúsak a partnere iránt, és kétségbeesetten próbálják meg feltörni felesége vagy férje mobiltelefonját, kihasználhatja számos, az ApkVenue által ebben a cikkben megosztott alkalmazást is.

A következők ajánlások ingyenes mobil hacker alkalmazás amelyet kipróbálhat, ha megérinti okostelefon Valaki más Androidja. Nincs szükség gyökér!

1. AirDroid

Az AirDroid egy mobiltelefon-lehallgató alkalmazás, amely megtudja a telefon előzményeit, SMS tartalmát az alkalmazás üzeneteihez csevegés mint a WhatsApp és a LINE.

A. Által benyújtott kérelmek fejlesztőHomok Stúdió ezt meg lehet csapolni okostelefon Mások Android és figyelje PC-ről vagy laptopról.

Ez az alkalmazás alternatívaként szolgálhat arra is, hogyan lehet megérinteni egy partner WA-ját mobiltelefonjainkon. Szinte az összes kívánt információt megszerezheti erről az alkalmazásról.

További plusz: ez a WA lehallgató alkalmazás vezérelheti azokat a mobiltelefonokat is, amelyeket távolról érintenek a kamerával, de hozzáféréssel és engedéllyel kell rendelkeznie ahhoz a mobiltelefonhoz, amelyhez megérinti.

InformációAirDroid
FejlesztőHomokstúdió
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (591.574)
Méret38 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.0

Töltse le az AirDroid alkalmazást itt!

Apps Produktivitás Sand Studio LETÖLTÉS

2. TheTruthSpy

TheTruthSpy pontosan és pontosan rögzítheti valakinek az összes mobiltelefon-tevékenységét. Hogyan lehet 100% -osan feltörni a HP-t az alkalmazás telepítése után a cél mobiltelefonra.

Ezután csak regisztrálnia kell a mobiltelefont, és egy másik eszközön kell elérnie a TheTruthSpy oldalt a mobiltelefon, a banda megfigyeléséhez.

Ennek az alkalmazásnak a jellege, amely megköveteli a cél mobiltelefon elérését, megköveteli, hogy először engedélyt kérjen a figyelni kívánt mobiltelefon-felhasználótól.

Ez a mobiltelefonok lehallgatására szolgáló alkalmazás valóban alkalmasabb az Ön számára a felügyeletet igénylő családtagok, például kisgyermekek és hasonlók megfigyelésére.

InformációTheTruthSpy
FejlesztőTheTruthSpy
Felülvizsgálat4.3
Méret2 MB
Telepítse-
Android minimum-

Töltse le a TheTruthSpy alkalmazást itt!

Termelékenységi alkalmazások Az igazság kém LETÖLTÉS

3. Párkövető

Ahogy a neve is mutatja, Pár Tracker egy olyan alkalmazás, amely alkalmas azok számára, akik szeretnék kipróbálni, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan megérinteni férje mobiltelefonját.

Ez az alkalmazás felhasználható a partnerével szembeni előítéletek elkerülésére, és ha mindketten beleegyeznek az alkalmazás telepítésébe, akkor nincs lopakodás.

A figyelés mellett ez a hatékony alkalmazás lehetővé teszi a tartózkodási hely nyomon követését és a nem kívánt hívások vagy üzenetek törlését is tudod!

InformációPár Tracker
FejlesztőBytePioneers s. r. o.
Felülvizsgálat4.7
Méret3 MB
Telepítse-
Android minimum-

Töltse le a Párkövető alkalmazást itt!

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Egyéb legjobb és legpontosabb mobiltelefon-kémalkalmazások

4. Mobil Tracker

Egy alkalmazás a mobiltelefonok megérintésére, amelyre támaszkodva nyomon követve megtudhatja mások tartózkodási helyét okostelefonő az Mobile Tracker.

Ezt a 2020-as HP lehallgató alkalmazást úgy tervezték, hogy nyomon kövesse valaki mobiljának online helyét valós idő és pontos. Ezeket a koordinátákat meg lehet osztani a legközelebbi személlyel, akinél regisztrált.

Ezenkívül használhatja ezt az alkalmazást azok számára, akik kíváncsiak az elveszett mobiltelefon nyomon követésére különféle térképmódok segítségével amely elérhető.

InformációMobile Tracker
FejlesztőMobile Tracker
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (17.619)
Méret5,8 MB
Telepítse1.000.000 +
Android minimum4.0

Töltse le a Mobile Tracker alkalmazást itt!

Apps Developer Tools LETÖLTHETŐ mobilkövető

5. Családkereső

Ahogy a neve is mutatja, Családkereső kifejezetten az egyes családtagok számára használják annak érdekében, hogy megérinthessék és figyelhessék a többi családtag helyét.

Ezzel az alkalmazással a szülők figyelemmel kísérhetik és tudja, hol van a fia. Annak érdekében, hogy vészhelyzetben azonnal fel tudják venni a gyereket.

Az alkalmazás által biztosított örökké ingyenes mobiltelefonos kémfunkció elegendő teljes és pontos. Nyugodtabb lehet, mert figyelemmel kísérheti a családtagok tartózkodási helyét.

InformációCsaládkereső
FejlesztőFamily Locator LLC
Vélemények (véleményezők száma)3.8 (47.365)
Méret33 MB
Telepítse1.000.000 +
Android minimum4.1

Töltse le a Family Tracker alkalmazást itt!

Termelékenység Sygic Apps LETÖLTÉS

6. SMS Tracker

SMS Tracker az egyik észrevétlen HP hackelési alkalmazás a legteljesebb tulajdonság. A mobil alkalmazás feltörése ezzel az alkalmazással szintén nagyon egyszerű.

Az alkalmazásban biztosított megfigyelési funkcióval a szülők részletesebben megismerhetik gyermekük napi tevékenységeit.

Ennek oka, hogy ez az alkalmazás képes figyelni a tartózkodási helyétől a WhatsApp üzenetek tartalmáig az alkalmazással együtt telepített mobiltelefonokon.

Ne feledje, banda, az alkalmazás mobiltelefon-lehallgatási funkciója csak akkor használható, ha a célpont megadja az Ön engedélyét mobiltelefonjának tartalmának megismerésére.

InformációSMS Tracker
FejlesztőGizmoquip
Felülvizsgálat4
Méret2 MB
Telepítse-
Android minimum-

Töltse le az SMS Tracker alkalmazást itt!

Alkalmazások letöltése

7. Sejtkövető

Cell Tracker mondhatni egy olyan alkalmazás, amely megérinti a mobiltelefont legkönnyebben használható. Ez az alkalmazás nyomon követheti és megérintheti a helyet okostelefon Egyéb.

Online nyomon követheti a helyet valós idő a legpontosabb és gyorsabb. A nyomon követési információk a következő címen találhatók: okostelefon, PC-k vagy a felhasználók laptopjai.

Ez az alkalmazás nem használható titokban, mert minden egyes bekapcsolásakor a Cell Tracker megteszi értesítést hozni az azt használó okostelefonon.

InformációCell Tracker
FejlesztőShreeK
Felülvizsgálat4.4
Méret3,8 MB
Telepítse10.000+
Android minimum4.0

Töltse le a Cell Tracker alkalmazást itt!

Apps Utilities LETÖLTÉS

8. Titkos ügynök

Azok számára, akik titkos ügynökként fantáziálnak, és örökké ingyen akarják feltörni a barátja mobilját, alkalmazás Titkos ügynök kipróbálhatja, itt!

Ez az alkalmazás megtudhatja a WiFi jel frekvenciáját, bekapcsolhatja az infravörös kamerát és sok más érdekes funkciót, amelyet használhat.

A Secret Agent csak az Ön által használt mobiltelefonon keresztül használható, és csak akkor adja ki különféle titkosügynöki jellemzők azok számára, akik figyelni akarnak más embereket.

InformációCell Tracker
FejlesztőShreeK
Felülvizsgálat4.4
Méret3,8 MB
Telepítse10.000+
Android minimum4.0

Töltse le a Secret Agent alkalmazást itt!

Apps Utilities LETÖLTÉS

9. WhatsLog

Gyakran tovább szellemkép a szerelmeddel vagy a barátaiddal? WhatsLog segíthet megtudhatja az online intervallumokat személyek a WhatsApp-kapcsolatokon.

Ez az alkalmazás még részletes statisztikákat nyújt arról, hogy a megfigyelni kívánt emberek mikor vannak online, mennyi ideig voltak online, valamint arról, hogy mennyi ideig vannak online.

Ez az Android mobiltelefon-lehallgató alkalmazás valóban képes pontos és részletes információk szolgáltatására, ellentétben más alkalmazásokkal, amelyek csak becsléseket tudnak szolgáltatni.

Kipróbálhatja a WhatsApp feltörését is ezzel az alkalmazással ingyen. Ha továbbra is érdekli a használatát, megteheti Iratkozz fel nyújtott szolgáltatások.

InformációWhatsLog
FejlesztőWhatsLog társaság
Felülvizsgálat4.3 (95.703)
Méret13 MB
Telepítse100.000+
Android minimum4.1

Töltse le a WhatsLog alkalmazást itt!

PlayLearn DOWNLOAD alkalmazásokat

10. Telefonszámkövető

Ez a legerősebb mobiltelefon-lehallgató alkalmazás képes nyomon követni és lehallgatni a helyeket okostelefon mások csak az általa használt mobiltelefonszámmal.

Egyszerűen regisztrálja a követni kívánt mobiltelefonszámot, majd az alkalmazás azonnal feldolgozza és megtalálja a mobiltelefon, banda helyét.

Azon kívül, hogy a telefonszám alapján megtudhatjuk a helyet, ez a HP tracker alkalmazás is láthatja annak a számnak az azonosítóját, amely hívást kezdeményez a mobiltelefonjára, tudod banda.

InformációTelefonszám Tracker
FejlesztőIgaz telefonos hívó
Felülvizsgálat4 (3.492)
Méret7,4 MB
Telepítse500.000+
Android minimum4.0.3

Töltse le a Telefonszámkövető alkalmazást itt!

Apps segédprogramok True Phone Caller LETÖLTÉS

Hogyan lehet feltörni egy mobiltelefont egy Android alkalmazás segítségével

Annak ellenére, hogy ez illegális dolognak tűnik, amelyet nem érdemes megtenni, az ApkVenue által ezúttal megvitatott mobiltelefon feltörésének módját jó célokra is fel lehet használni.

Ezekkel a tippekkel és trükkökkel már nem kell aggódnia, ha vannak olyan családtagok, akik még nem érkeztek haza, mert megtudhatja, hol vannak.

Meg is próbálhatja hogyan lehet megérinteni a barát mobiltelefonját az ApkVenue által említett alkalmazások egyikével. A lépések megismeréséhez olvassa el az alábbi cikket, igen!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez az hogyan lehet feltörni a HP-t val vel ingyenes mobil hacker alkalmazás amelyet Androidon használhat. Annak ellenére, hogy megérintheti, továbbra is pozitív célokra használja a fenti alkalmazást, banda

Annak ellenére, hogy lehallgató alkalmazásnak hívják, az ApkVenue által ajánlott alkalmazássor mégis megfelel a fejlett országokban bevezetett adatvédelmi protokolloknak.

Ez a mobiltelefon-lehallgató alkalmazás valóban alkalmasabb a veszélyre hajlamos családtagok megfigyelésére, nem pedig rossz dolgokra.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.