hogyan lehet megcsalni a 2019-es Dream League focit, a legnépszerűbb!

A focimeccsek lejátszása igazán bosszantó, ha megismerkedsz egy csalóval. Itt vannak a Dream League Soccer 2019 csalások, amelyeket a csalók gyakran használnak!

Tetszik focizni?

A futball valóban nagyon híres sportág a világon, főleg különféle legendás futballcsapatok között, amelyek egymással versenyeznek.

Természetesen nagyon izgalmas lesz megnézni a barátokkal. Nos, azon kívül, hogy szórakoztató nézni, a foci egyben játék is, amelyet nem kevésbé kell játszani.

Az egyik szórakoztató játék a barátokkal Dream League Soccer 2019. Ahhoz azonban, hogy a játék összes funkcióját megkapja, érmékre van szüksége.

Lusta játékosok számára gyakran használják a Dream League Soccer 2019 csalást sok érme készítéséhez.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a csalásokat, amelyeket a csalók gyakran használnak a Dream League Soccer 2019 teljes játékában!

Teljes Dream League Soccer Cheat 2019

Futball egy olyan sport, amelyet labdával használnak. Egy mérkőzésen két 11 játékosból álló csapat versenyez egymással.

Ha visszatekintünk a futball történetére, ez a játék Krisztus előtt is évezredekre nyúlik vissza.

Eközben a modern futballt először a 19. században játszották Angliában, az olimpiai játékok élénkítették.

A labdarúgás ma már egyre növekszik, és szórakozás, például filmek és játékok témájaként használják.

Mostantól különféle konzolokon találhat különféle foci játékokat, amelyek közül az egyik a Dream League Soccer 2019 mobileszközökön.

Első érintésű sportjátékok LETÖLTÉS

Ebben a játékban saját futballcsapatod lehet, és versenyezhetsz más csapatokkal, amelyeket más játékosok vagy a számítógép játszanak.

A Dream League Soccer 2019 játék különféle funkciókat kínál, például játékosok vásárlását, stadionok frissítését és egyéb funkciókat, amelyek érmék felhasználásával vásárolhatók meg.

Ahhoz, hogy ezt az érmét megszerezhesse, meg kell nyernie egy mérkőzést, vagy valódi pénzből meg kell vásárolnia.

Néhány játékos azonban egy gyors módszert használ az érmék megszerzésére, nevezetesen a csalások segítségével érméit nagyon megszerzi.

Íme néhány csalás, amelyet a játékosok az érmék szaporításához használnak

A MOD APK használata

A MOD APK egy olyan játékalkalmazás, amelyet úgy módosítottak, hogy nagyon sok érmét kapjon, és akkor sem fogy el, ha bármit is vásárol a játékban.

Csalások alkalmazása a Dream League Soccer 2019-ben meglehetősen egyszerű, mert az alkalmazás csak formában van APK és OBB Android alapú eszközökhöz.

Amikor letölti ezt a MOD APK-t, az alkalmazással való játék során a birtokolt pénz automatikusan kitöltésre kerül, több tízmillió érme összegben.

Ennyi érme esetén a játékosok bármilyen további funkcióval rendelkezhetnek. És még a legdrágább karakterek is lehetnek.

Természetesen nem csak a becsületesen játszó többi játékosra nézve, hanem a játékfejlesztőkre is.

A Script és a Game Guardian használata

Aki nem tudja Game Guardian, egy nagyon népszerű alkalmazás a játékcsalásokhoz. Beleértve a Dream League Soccer 2019 csalást.

A csalások használatához a Game Guardian-ban szükséged van egy szkriptre, amelyet a Game Guardian alkalmazással együtt fognak használni.

Ez a csalás sok játékosérmét készíthet. Nem csak ez, hanem végtelen mennyiségű vásárlást is adott a játékosoknak.

Vannak olyanok is, amelyek korlátlan frissítést biztosítanak a stadionok és a készletek számára. A csalóknak mindent megkapnak a Game Guardian használatával.

De ne feledje, csakúgy, mint korábban, a pénz csalása és a játék összes funkciójának frissítése árthat más játékosoknak és fejlesztőknek.

Természetesen idegesít, ha ellenségeket talál azáltal, hogy rendkívül erős csapata van. Annak ellenére, hogy a játéktudás normális.

A Panda Helper használata

Végül a Dream League Soccer 2019 csalást használják az iOS operációs rendszerrel rendelkező eszközök használói.

Az APK-t és az OBB-t használó Android-tól eltérően a csalók alkalmazásokat használnak Panda Helper játékcsalások alkalmazására.

Az alkalmazás használatával a csalók kereshetik a kedvenc játékaikat, és a Panda Helper alkalmazásból telepíthetik őket.

A csalások csak bizonyos iOS verziókban működhetnek, és a csalások működéséhez ki kell kapcsolni az iCLoud Drive-ot.

Az átadott csalással az érmék száma sok-sok érme lesz. Természetesen ennyi pénzből a csalók bármit megvehetnek.

Ez a Dream League Soccer 2019 csalás, amelyet a játékosok gyakran használnak, hogy végtelen számú érmét és frissítést kapjanak.

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is csal vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


Jogi nyilatkozat: A JalanTikus.com csapata elnézést kér, ha korábban olyan tartalmat tettek közzé, amely más pártok számára károsnak tekinthető. Köszönöm azoknak, akik kritikát és javaslatokat adtak, egy jobb játékközösségért Indonéziában.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found