hogyan kell telepíteni a remix os lejátszót, android emulátort játékhoz

Már ismeri a Remix OS Player alkalmazást? Ez egy játékokra optimalizált Android emulátor. Anélkül, hogy különálló operációs rendszerként kellene telepítenie.

Az Android okostelefon és Android tabletta kifejezések természetesen ismerik a fülét. Mi a helyzet azonban egy Android laptopdal vagy Android PC-vel? Úgy hangzik, mint projekt munka hiánya, talán ez volt a kezdete. De ki gondolta volna, most élvezheti az Android összes előnyét a számítógépen, köszönhetően Remix OS, három volt Google-mérnök ötletgazdája amely végül új társaságot alapított Jide Technology.

Nos, tavaly júliusban ez a kínai vállalat megjelent Remix OS 3. verzió Android 6.0 Marshmallow alapján. Sajnos a használata miatt kettős csomagtartó OS, a Remix OS telepítési folyamata valóban meglehetősen nehéz a hétköznapi felhasználók számára. A laptopoktól való félelem miatt hiba vagy lassú, mert kettős operációs rendszert futtat. Akkor mi a megoldás?

 • Hogyan kell telepíteni a Remix operációs rendszert az Android számítógépes használatához
 • Remix Mini, a világ első Android PC-je
 • Az Android futtatása számítógépen, csak egy villanással

A Remix OS Player, Android Emulator for Gaming telepítése

Most már nem kell aggódnia, mert a Jide piacra dobott egy emulátort, amelyet úgy optimalizáltak, hogy Androidos játékokat játsszon egy úgynevezett PC-n Remix OS Player. Kíváncsi? Itt vannak az előnyök, a szolgáltatások és a Remix OS Player telepítésének módja.

Mi az a Remix OS Player

Remix OS Player egy játékokra optimalizált Android emulátor, így telepítheti, mint a szoftver. A Remix OS Player automatikusan közvetlenül versenyezni fog Bluestack. A különbség az, hogy a Bluestack továbbra is az Android 5.0 Lollipopot vagy a Nox-ot használja, amely továbbra is az Android 4.4 Kitkatot használja. Hasonlítsa össze a Remix OS Player-rel, amely az Android Marshmallow szoftvert használta.

Ezenkívül a Remix OS Player példátlan teljesítményt ígér azzal, hogy a legújabb Android Studio technológiát használja emulációhoz és alkalmazások teszteléséhez. Több alkalmazást is futtathat egyszerre egymás mellett. Támogatással Gaming Toolkit lehetővé teszi, hogy végtelenül hozzárendelje a billentyűket (billentyűzet leképezését) az egyes játékok fizikai billentyűzetéhez egy olyan rendszerrel, amely képes megjegyezni a beállításokat.

Egy emulált Android alkalmazásban a szalag A vezérlők hozzáférést biztosítanak a rendszer vezérlőihez, például a képernyőn megjelenő billentyűzethez, a hangerőhöz és a képernyő tájolásához. Mivel játékra szánják, a Remix asztalra is teljes egészében beléphet dokk hogy nyomon kövesse a nyitott alkalmazásokat. Eközben más alkalmazásokhoz telepítheti a következőn keresztül: Remix Store amely alapértelmezés szerint biztosított.

A Remix OS Player rendszerkövetelményei

Mielőtt úgy döntene letöltés Remix OS Player, először ellenőrizze, hogy számítógépe támogatja-e. A Remix OS Player a következő specifikációkat igényli.

 • Processzor: Intel Core i5 / i7 (minimum: Intel Core i3).
 • RAM: 4 GB vagy nagyobb.
 • Operációs rendszer: Windows 7, 8 és 10.
 • Tárhely: 16 GB (minimum: 8 GB).
 • Jelenleg a Remix OS Player nem kompatibilis az AMD processzorokkal.

A Remix OS Player telepítése

A Remix OS telepítéséhez több tudásra van szükség. A Remix OS Player telepítése meglehetősen egyszerű, mintha a szoftver. A legjobb az egészben, hogy ez az emulátor is ingyenes, íme a lépések.

 • Töltse le a Remix OS Player alkalmazást a Jide hivatalos honlapján a méret 688 MB.
 • A letöltés befejezése után a következő telepítse a Remix OS Playert.
 • Választhatsz, telepítés alapértelmezés szerint vagy azzal Előzetes beállítások a CPU, a RAM és a képernyő felbontásának beállításához.
 • A telepítési folyamat hosszú időt vesz igénybe, talán körülbelül 15 percet, és csak várni kell.

Itt fejeződött be, most külön operációs rendszer telepítése nélkül élvezheti az Android különféle előnyeit a PC-n. A Remix OS Player vonzereje, hogy már operációs rendszert futtat Android 6.0 Marshmallow. Hasonlítsa össze más emulátorokkal, amelyek még mindig a régebbi Android operációs rendszert futtatják. Érdekel a próbálkozás?

Olvassa el a cikkeket is Android vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found