7 koreai dráma a 2020-as legjobb és legújabb iskolákról

Ki szeret koreai drámákat nézni az iskoláról? Amellett, hogy szórakoztató, ez a műfaji dráma nosztalgikusnak érzi a közönséget a középiskolás kor iránt. Szóval kisasszony!

Ki szeret igazán koreai drámákat nézni?

Eddig a koreai drámák soha nem tűntek rajongói nélkül. A játszott különféle műfajok mindig felkeltik egy nagy rajongó érdeklődését. Az egyik legtöbb sláger és boom Koreai dráma az iskoláról.

A koreai drámákban különféle érdekes történeteket találhat, amelyek nosztalgiát ébresztenek az elmúlt iskolai napok iránt. Kezdve a barátságból, az ifjúsági konfliktusokból, a romantikából, a zaklatásból, az előadóművészetből stb.

Azok számára, akik nagyon szeretnek koreai drámákat nézni, az ApkVenue ajánlásokat fog megosztani 7 koreai dráma az iskolás gyermekekről hogy figyelned kell. Kíváncsi vagy? Nézze meg a következő véleményeket!

Koreai drámai ajánlások az iskolák számára

A következő koreai drámák a szerelem és a barátság sűrű történetét mutatják be. Nem csak szórakozás, iskolai témájú koreai dráma olyan életet és társadalmi értékeket tanít, amelyeknek súlyuk van, tudod!

Húzódás helyett csak nézze meg az ajánlások listáját Koreai drámák az iskolás gyerekekről meg kell nézned!

1. Szerelmi riasztás (2015)

A Love Alarm egy Koreai dráma az iskoláról amelyet meg kell néznie, különösen azok számára, akik szeretnek vígjátékkal vagy romantikus műfajokkal követni a koreai drámákat.

Ez a dráma Kim Jo Jo (Kim So-hyun) középiskolás diák történetét meséli el, aki árva és nap mint nap meg kell boldogulnia. Egy nap telepítette a Joalarm nevű népszerű alkalmazást.

Egyedülállóan ez az alkalmazás képes megmondani, hogy valaki 10 méteres körzetben romantikus érzelmeket mutat-e a felhasználóival szemben. Itt ismerkedett meg Hwang Sun-oh-val (Song Kang), egy gazdag ember fiával, aki szép, de hideg.

Erőszakos konfliktusok sorozata érdekesvé teszi ezt az iskolai témájú koreai drámát az Ön számára.

InformációLove Alarm
Értékelés87% (Asianwiki.com)
MűfajTini


Komédia

Az epizódok száma8 epizód
Kiadási dátum2019. augusztus 22. - jelen
RendezőLee Na-Jeong
JátékosKim So-Hyun


Song Kang

2. Sky vár (2018)

Az egyik minden idők legjobb koreai drámája ez tegnap 2018 végén került adásba és élőben bumm, mind Dél-Koreában, mind más országokban, beleértve Indonéziát is.

Ez a koreai dráma gazdag családok egy csoportjáról beszél egy elit dél-koreai térségben, az úgynevezett SKY-kastélyban. Mindkettőjük ambíciója, hogy középiskolás gyermekeiket bekapcsolják Dél-Korea legjobb és vezető egyetemeire.

Nem játszanak játékokat, hajlandók különféle módszerekkel cselekedni, hogy elérjék ezt a megszállottságot. Koreai dráma az iskoláról Ez tele van különféle intrikákkal és alattomos történetekkel, amelyeket garantáltan igazán szórakoztató nézni!

InformációSky vár
Értékelés87% (Asianwiki.com)
MűfajSzatíra


Fekete komédia

Az epizódok száma20 epizód
Kiadási dátum2018. november 23. - 2019. február 1.
RendezőJo Hyun-Tak
JátékosYum Jung-ah


Yoon Se-ah

3. Pillanat tizennyolcnál (2019)

Biztosan ismeri a koreai drámákat erről az új iskoláról, igaz? Tegnap 2019-ben jelent meg, a Moment at Tizennyolc vagy más néven "Tizennyolc" néven helyet kapott a koreai szerelmesek szívében.

Ennek oka: Koreai iskolás dráma van egy története, amely valóban reális, összhangban azzal, amivel általában a középiskolás gyerekek szembesülnek.

A családdal, barátsággal, romantikával és a tinédzserekkel kapcsolatos társadalmi problémáktól kezdve mindent megtalál itt. Ong Seong-Wu-val és Kim Hyang-Gi-vel együtt nosztalgiával visznek vissza a rendkívüli középiskolás napjaidba.

InformációPillanat tizennyolc
Értékelés87% (Asianwiki.com)
MűfajDráma


Iskola

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2019. július 12. - szeptember 10.
RendezőSim Na-Yeon
JátékosOng Seong-Wu


Shin Seung-Ho

4. Iskola 2017 (2017)

A 2017-es iskola az egyik koreai dráma az iskoláról, amelyet meg kell nézni, mert a történet nagyon jó viszonyul valójában ugyanaz a történet a középiskolás gyerekektől.

Ez a koreai dráma egy Ra Eun Ho (Kim Se Jong) nevű hallgató történetét meséli el, aki arról álmodozik, hogy álomegyetemre lép, hogy első szerelmével egyetemre járhasson.

Sajnos az osztályzatok még mindig nem megfelelőek. Erőfeszítéseivel és kemény munkájával, különösen rajztehetségével megpróbálja elérni az álmát.

Ez a koreai dráma megtanítja a nézőket a küzdelem értékére és a kemény munka magas szellemére, hogy elérjék céljaikat.

InformációIskola 2017
Értékelés89% (Asianwiki.com)
MűfajNagykorú


Románc

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2017. július 17. - szeptember 5.
RendezőPark Jin-Suk
JátékosKim Se-Jeong


Jang Dong-Yoon

5. Az örökösök (2013)

A koreai drámák rajongói számára biztosan nem fog hiányozni ez az egy sorozat, igaz? Koreai dráma az iskoláról legismertebb művészek, mint Lee Min-Ho, Park Shin Hye és Kim Wo Bin.

Ez a sorozat katapultálta a Park Shin Hye nevet is, mert Az örökösök kérdezték egyként Park Shin Hye legjobb drámája, amelyet meg kell nézni.

Az örökösök a köztük kialakult szerelmi háromszögről mesél. Ennek ellenére a kialakult konfliktus nemcsak szerelem kérdése, hanem a gazdagok életének tényeiről is szól, amelyek nem olyan szórakoztatóak, mint a mesék.

InformációAz örökösök
Értékelés91% (Asianwiki.com)
MűfajKomédia


Iskola

Az epizódok száma20 epizód
Kiadási dátum2013. október 9. - december 12
RendezőKang Shin-Hyo


Boo Sung-Chul

JátékosLee Min Ho


Kim Woo-Bin

6. Virágos fiúk (Boys Over Flowers)

Lee Min-Ho hű rajongói számára biztosan jól ismeri ezt az egy drámát. Az egyik legjobb dráma, amelyet Lee Min-Ho játszott ez megjelent 2009-ben és bumm sok országban, beleértve Indonéziát is.

Koreai dráma az iskoláról Ez Goo Jun Pyo-t (Lee Min-Ho), iskolájának jóképű és leggazdagabb diákját meséli el, tekintve, hogy ő apja cégének, a Shin Hwa Groupnak az örököse is.

Vizsgálat után kiderül, hogy Goo Jun Pyo elkeserítette Geum Jan-di-t (Goo Hye-sun), a szokásos mosodai üzlet tulajdonosának fiát. Különböző konfliktusok és izgalmas szerelmi történetek késztetik Önt érzelmekkel, bandával!

InformációFiúk virágok előtt
Értékelés93% (Asianwiki.com)
MűfajTini


Iskola

Az epizódok száma25 epizód
Kiadási dátum2009. január 5 - 2009. március 31
RendezőJeon Ki-Sang
JátékosLee Min Ho


Kim Hyun-Joong

7. Álom magas (2011)

Ez a koreai dráma is virágzik, tudod! Az Álommagas az Koreai drámák az iskoláról és a szerelemről amire figyelned kell, mert óriási erkölcsi és életértékeket tartalmaz.

A dél-koreai Kirin Művészeti Középiskola 6 gyermekének történetét meséli el, később együtt küzdenek azért, hogy megvalósítsák álmukat, hogy híres sztárrá váljanak Dél-Koreában.

Valójában ők is kéz a kézben dolgoznak, és együtt küzdenek céljaik elérése érdekében a szórakoztató világban. Azoknak, akik szeretik Koreai dráma a zeneiskoláról, ez az egy sorozat nagyon ajánlott az Ön számára.

InformációMerj álmodni
Értékelés93% (Asianwiki.com)
MűfajZene


Nagykorú

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2011. január 3 - február 28
RendezőLee Eung-Bok
JátékosKim Soo-Hyun


TaecYeon

Ezek egy sor koreai drámai ajánlás voltak az iskolákról, amelyeket meg kell nézni. Egyetért Jakával, vagy van más véleménye is?

Ha van, kérjük, írja le véleményét az alábbi megjegyzések oszlopba. Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is koreai dráma vagy más érdekes cikkeket a Diptya.