10 kötelező szoftver telepítése új számítógépekhez és laptopokhoz

Itt van 10 szoftver, amelyet telepíteni kell új számítógépekhez és laptopokhoz. A következő szoftver minden bizonnyal hasznos minden napi tevékenységéhez.

Jelenleg a legtöbb ember valóban átállt a mobil technológiára. Szinte minden, amit csak számítógépen lehetett elvégezni, ma már csak okostelefon segítségével valósítható meg. Még mindig sokan vannak olyanok, akik számítógépeket vagy laptopokat használnak mindennapi tevékenységeik elvégzéséhez. Ha új laptopja vagy számítógépe van, néha zavarodhat a telepítésével kapcsolatban szoftver bármi. Nos, ezúttal az ApkVenue szeretné megvitatni 10 Szoftver, amelyet telepítenie kell új számítógépekhez és laptopokhoz.

A nemrég vásárolt laptopok vagy PC-k általában még mindig üresek, nincsenek telepítve szoftver bármi, néha Windows operációs rendszer nélkül is. Új, Ön mint felhasználó telepíti szoftver amire szükséged van. Bármi szoftver hálózati, amire valóban szükség van, és minden számítógépnek lennie kell? A következő az áttekintés.

  • Az IDM mellett 10 legjobb letöltő alkalmazás, amelyek 10x gyorsabbak!
  • A Windows újratelepítése után telepítendő szoftver
  • 5 Szoftver a laptop akkumulátorának teljesítményéhez

10 Szoftver, amelyet telepítenie kell új számítógépekhez és laptopokhoz

1. Google Chrome

Szoftver Az első dolog, amit telepítenie kell új laptopjához vagy számítógépéhez, egy böngésző. Igen, Google Chrome a legjobb böngésző választás a Windows operációs rendszer számára. Igen, a Windows rendelkezik az Internet Explorer vagy a Microsoft Edge szolgáltatással, amelyek az alapértelmezett böngészők. Ugyanakkor kevésbé vonzónak tűnik, és a funkciók hiányosak. A Google Chrome segítségével könnyebben és gyorsabban érheti el az internetet.

Kérjük, töltse le szoftver telepítenie kell Google Chrome ez alatt.

Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

2. Internet Download Manager

Azoknak, akik gyakran töltenek le bármilyen fájlt az internetről, kezdve ettől szoftver, filmek, dalok és így tovább, ismernie kell az IDM álnevet Letöltés kezelő? Igen szoftver ami nagyon hasznos, bármely fájl letöltése sokkal gyorsabb. Akár egészen 10x gyorsabban és praktikus. Bámulatos, ha a letöltési folyamat leáll az út közepén, mert az internetkapcsolat megszakad, vagy a kvóta elfogy, csak nyugodjon meg. Mivel a letöltést továbbra is később folytathatja, akár egy másik számítógépen is. Az IDM-nek is van csatlakoztat a YouTube-videók letöltéséhez közvetlenül a böngésződbe.

Kérjük, töltse le szoftver telepítenie kell Letöltés kezelő ez alatt.

Apps Downloader & Plugin Tonec Inc. LETÖLTÉS

3. WinRAR

Itt van egy szoftver a leghasznosabb PC és laptop felhasználók számára. A WinRAR az szoftver amellyel fájlgyűjteményt tömöríthet ZIP vagy RAR fájlba, valamint működhet elszívó különféle ZIP, RAR, 7z, JAR, ISO stb. megnyitásához. A WinRAR képviseli szoftver teljes funkciókkal, és minden laptopban vagy PC-ben kell lennie.

Kérjük, töltse le szoftver telepítenie kell WinRAR ez alatt.

Alkalmazások tömörítése és biztonsági mentése RARLab letöltése

4. GOM Player

Az egyik olyan tevékenység, amelyet általában PC-n vagy laptopon végeznek, a videók megtekintése. Akár zenei videók, vicces videók, tévésorozatok vagy filmek formájában. A filmek és egyéb videók gördülékenyebb nézéséhez szüksége van rájuk szoftver videolejátszó, más néven minőségi videolejátszó. A legjobb videolejátszó, amelyet használhat GOM Player. Szoftver bármilyen fájlformátumú videolejátszásra képes. Ez a videolejátszó szintén kis fájlmérettel rendelkezik, és futás közben viszonylag könnyű. Jellemzői is sokak és teljesek. Még a GOM Player is használható folyam videók az internetről, tudod!

Kérjük, töltse le szoftver telepítenie kell GOM Player ez alatt.

5. LibreOffice

A dokumentumok létrehozása és feldolgozása az egyik legfontosabb tennivaló PC-n vagy laptopon. Az egyik szoftver Az ApkVenue által ajánlott ingyenes dokumentumfeldolgozó az LibreOffice. Jellemzői nem sokban különböznek a Microsoft Office-tól, de kisebb és könnyebb fájlmérettel rendelkeznek.

Kérjük, töltse le szoftver telepítenie kell LibreOffice ez alatt.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök LETÖLTÉS LibreOffice.org

6. CCleaner

Ahhoz, hogy a teljesítmény és a teljesítmény jól futhasson, szorgalmasnak kell lennie a számítógép és a laptop karbantartásában is. Különösen a nem kívánt fájlok tisztításához gyorsítótár, ideiglenes fájlokstb. Így könnyebbé és gyorsabbá teszi a számítógép teljesítményét. Szoftver legjobb a feladat elvégzéséhez CCleaner. A CCleaner telepítésével és futtatásával PC-je vagy laptopja sokkal könnyebbnek és gyorsabbnak érzi magát használat közben.

Kérjük, töltse le szoftver telepítenie kell CCleaner ez alatt.

Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS

7. Foxit Reader

Az egyik legszélesebb körben használt dokumentumfájl-formátum a PDF. Mivel a méret kisebb, ezáltal felgyorsul az e-mailben történő küldés folyamata. Most egy PDF formátumú fájl megnyitásához szüksége van szoftver különleges. Kiválasztás szoftver a legjobb a PDF fájlok megnyitásához Foxit Reader. Mivel, szoftver sokkal kisebb a fájlmérete és könnyebben futtatható. Jellemzői szintén nem alacsonyabbak az Adobe Readernél.

Kérjük, töltse le a telepítéshez szükséges szoftvert Foxit Reader ez alatt.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Foxit Software LETÖLTÉS

8. Adobe Photoshop

Képek és fotók feldolgozásához és szerkesztéséhez nincs meg szoftver mások mellett bízni Adobe Photoshop. Már tudnia kell, hogy a fotók szerkesztésének lehetőségei és képességei egyre szebbek? Vagy egy egyszerű, különféle célokra használható kialakítás létrehozása. A Photoshop egy szoftver amelyet telepíteni kell a laptopra és a PC-re.

Kérjük, töltse le a telepítéshez szükséges szoftvert Adobe Photoshop ez alatt.

Adobe Systems Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

9. Google Drive

Jelenleg a felhőalapú adathordozók egyre népszerűbbek. A Cloud segítségével különféle fájlokat, például dokumentumokat, fényképeket vagy videókat tárolhat, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy elveszíti őket, ha a merevlemez megsérül. Mivel ezeket a fájlokat a szerveren tárolják, és bármikor és bárhol elérheti őket, amennyiben van internetelérés. Az egyik legjobb felhőszolgáltatás Google Drive. Nagy kapacitású, és természetesen egy életen át ingyenes. A hozzáféréshez csak személyes Google-fiókját kell használnia.

Kérjük, töltse le szoftver telepítenie kell Google Drive ez alatt.

Apps Downloader és Google Plugin LETÖLTÉS

10. Formátumgyár

Val vel szoftverFormátumgyár, megváltoztathatja a különféle fájlok, például képek, videók és audio formátumát. A folyamat gyors és egyszerű. Beállíthatja a kimeneti fájl minőségét is, amelynek formátumát megváltoztatja.

Kérjük, töltse le szoftver telepítenie kell Formátumgyár ez alatt.

Alkalmazások Termelékenység Szabadidő LETÖLTÉS

Ez az 10 Szoftver, amelyet telepítenie kell új számítógépekhez és laptopokhoz Ön. Ha egyéb információval rendelkezik a szoftver Ha másokat is telepíteni kell, kérjük, írja meg véleményét az oszlopba megjegyzés ez alatt.