15 legjobb repülőgép-szimulátor játék 2018

Ajánlások a legjobb repülőgép-szimulátoros játékokhoz, amelyeket tetszés szerint játszhatsz Android-eszközökön és PC-ken egyaránt.

A játékok révén olyan fantáziákat tapasztalhatunk meg, amelyek a valóságban nem valósíthatók meg. Az egyik a repülőgép vagy vadászgép repülésének fantáziája.

Játszma, meccs szimulátor a repülőgépek nemcsak puszta fantáziát kínálnak, hanem a videojátékok és a valóság ötvözésével készülnek.

Kíváncsi? Következő 15 legjobb repülőgép-szimulátor játék.

Mielőtt felvennék az ajánlásba, a repülőgép-balesetekkel kapcsolatos események továbbra is gyakoriak, Indonéziában is. Gyakran hibáztatunk bizonyos pártokat, beleértve a pilótákat is.

Valójában mi magunk sem tudjuk, mennyire nehéz és bonyolult repülőgépet vagy vadászgépet vezetni. Az alábbi játékok minden bizonnyal megválaszolják kíváncsiságát.

A legjobb repülőgép-szimulátor játék 2018

Te, aki pilóta akarsz lenni, vagy csak egy repülőgép-szimuláción keresztül szeretnéd érezni a repülőgép repülésének érzését. Nincs hozzáférése ehhez? Ne aggódj!

Játékokon keresztül valósíthatja meg, amelyeket PC-s és mobil (Android) verziókon egyaránt játszhat. Az ApkVenue itt ajánlja:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Repülőgép-pilóta Sim

Ha a repülőgépekről beszélünk, akkor mindenképpen meg kell adnia Repülőgép pilóta Sim mint az egyik repülőgép-szimulátor játék, amelyet ki kell próbálni. Meghívják és felkérik, hogy hivatásos pilótaként járjon el egy repülés során, amely szintén professzionális.

Bár grafikusan ez az egy játék nem mondható el a legjobbnak, a repülőgép vezetésével kapcsolatos tapasztalatok meglehetősen reálisak. Nem kell tartania az unástól, mert a repülés során izgalmas és kihívásokkal teli küldetéseket is kap.

Letöltés: Repülőgép-pilóta Sim

2. Végtelen Flight Simulator

Azok számára, akik még laikusok vagy másképp nem értenek a repülőgépekhez, Végtelen Flight Simulator olyan játék, amelyet először meg kell próbálnod játszani.

Ez a játék felajánlja, hogy kipróbálja az oktatóanyagot és a repülőgép kormánykerékének elemeit, mielőtt repülni kezdene.

Grafikailag ez az egy játék nagyon jónak mondható. Érezni fogja a repülés érzését, amely meglehetősen valóságos ebben a játékban. Nem lesz hiánya a választási lehetőségeknek, mert több mint 17 repülőgép-modell áll rendelkezésre, amelyekkel repülhet.

Letöltés: Végtelen Flight Simulator

3. Abszolút RC

Annak ellenére, hogy csak négy repülőgépmodellt kínál az Ön számára, Abszolút RC vitathatatlanul az egyik legjobb játék azok számára, akik szeretnék érezni a pilóta létének érzését.

Ami a grafikát illeti, ebben a játékban nem kell kételkedni, mert a repülőgépek és az égbolt részleteit, valamint más városok nézeteit mutatja, amelyek nagyon világosak és valósak. Játszani fog, miközben megtanulja a megfelelő és helyes repülési eljárásokat.

Letöltés: Abszolút RC

4. Google Earth: Repülésszimulátor

Google Earth: Repülésszimulátor különbözik a játéktól szimulátor más, ez a játék nem tűnik valósághűnek, de nincs semmi baj, ha a legjobbként szerepel. Amellett, hogy ingyenes, ez a játék számos érdekes funkciót kínál.

A játékosok 3D képet láthatnak a Google műholdak általi képalkotás eredményeiről. Kétféle nehéz repülőgép közül választhatunk, mint például a Propeller F-16 Viper és a Cirrus SR22, ameddig csak lehet, felfedezhetjük a földet.

Emellett nem kell tartania az üzemanyag fogyásától. Akár repülőgépeket is szállhat a világ híres repülőterein.

5. Jane's USAF

Jane's USAF egy olyan játék, amelyet a 90-es évek elején készítettek, és amely képes új újdonságok rögzítésére a játékiparban. Amellett, hogy 3D-ben jelenik meg, ez a játék kiterjedtebb vizuális pilótafülkét kínál, a játékosok meghívást kapnak arra, hogy úgy érezzék magukat, mint egy igazi vadászpilóta.

Jane USAF még ma is játszható és alkalmas játékosok akik szeretnék érezni az egyszerűséget a régi játékokban.

Egy másik legjobb repülőgép-szimulátor

6. Kerbal űrprogram

Kerbal SpaceProram az egyik repülési játék szimulátor legjobb és legreálisabb tér a mai napig.

Hasonló Asztrofizika a való életben hosszú időt kell töltenünk tanulmányozással és néhány szabály megtanulásával repülés előtt.

Bonyolultnak tűnik, de először átnézünk néhány útmutatót. Ezt követően elkezdhetjük a repülőgép tervezését, gyártását és indítását. Érdekes, hogy saját tervezésünk alapján űrhajót indítunk.

Mondhatni, ez a játék nem könnyű. Ha egy repülőgép nem repül, vagy megsemmisül a levegőben, akkor gyakran megtapasztaljuk, ha helytelenül tervezzük meg.

7. X-sík 10

Sok dolgot kell elkészíteni X-sík 10 jobb, mint a játékok szimulátor egyéb járatok. Az egyik az alkalmazott aerodinamikai modell koncepciója.

Ezenkívül ez a játék támogatja a szubszonikus és szuperszonikus repülési dinamikát is, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megtanulják a repülőgép jellemzőit.

Az X-Plane 10 több mint 1400 játszható repülőgépmodellt is tartalmaz. Játékmenet az X-Plane kínálata meglehetősen részletes, kezdve a repülőgép körülményeitől és az időjárástól, amelyet bármikor átélhetünk.

Van olyan barátunk vagy oktatónk is, aki készen áll segíteni, ha a repülés során problémák adódnak. Az X-Plane 10 játékkal igazi pilótának érezhetjük magunkat.

8. Repülésszimulátor X

Microsoft Flight Simulator X köztük egyet szimulátor hihetetlen repülés. Ez a játék vitathatatlanul a legmenőbb szimulációs képességeket kínálja.

A Flight Simulator egy repülési szimulációs játék, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megtapasztaljuk a különféle típusú repülőgépek repülését. A játék által kínált realizmus elegendőnek tűnik olyan gyakorlatok számára, akik igazi pilóta engedélyt szeretnének megszerezni.

Számos olyan küldetéssorozat van, amelyet teljesítenünk kell, és ez olyan pilótává tesz minket, aki felelős a repülés biztonságáért, és természetesen a benne lévő etetőkért.

A legjobb harci repülőgép-szimulátor játék 2018

A kereskedelmi repülőgépeken vagy a közönséges repülőgépeken kívül megtanulhatja és szeretne légijármű-személyzet lenni egy vadászgép szimulációjának kipróbálásával.

Az alábbiakban bemutatjuk az ApkVenue ajánlásait a legjobb vadászgép szimulációra, amelyet Androidon vagy PC-n játszhatsz:

1. Sólyom 4.0: Szövetséges erők

Sólyom 4.0: Szövetséges erők az egyik legjobb játék valaha. Összességében ez a játék szórakoztató és bonyolult játékérzetet kínál.

De ez teszi a Falcon 4.0: Allied Force játékot a játék szerelmeseinek szeretetté szimulátor. A játékban minden nagyon részletes, és hasonlít az eredetire.

2. Csillagok háborúja II. Század: Zsivány vezető

Csillagok háborúja II. Század: Zsivány vezető egy repülőgép-szimulátor játék, amely lehetővé teszi számunkra, hogy futurisztikus űrhajóval kiirtjuk az idegeneket.

A külvilág rajongói számára kötelező ezt a játékot játszani, felkérjük, hogy érezze a valós világűr realizmusát és következetességét.

3. Repülés emelkedése

Repülés emelkedése egy repülési játék szimulátor amely visszatér az első világháború légkörébe. A múltban érezhetjük a repülőgép repülésének érzését ebben a játékban.

A Rise of Flight játékával szintén sokat tanulhatunk, különösen azt, hogy a taktikai és harci mechanika milyen nagyszerű volt abban az időben.

A legnehezebb része a levegőben lévő mozgó célpont elütésének, tekintve, hogy az ősi repülőgépeknek még nem volt kifinomult fegyverrendszere.

4. IL-2 Sturmovik

IL-2 Sturmovik a 2. világháború korában a légi háború érzését kínáló játékok egyike, és ez a játék az egyik olyan játék, szimulátor minden idők legjobb repülése.

Amellett, hogy grafikus megjelenítés és játékmenet érdekes módon élvezhetjük ezt a játékot egy reális felülettel, mint például a pilótafülke hangulata és a benne lévő összes panel, amely valóságosnak tűnik.

Az egyik érdekes funkció a lehetőségek multiplayer amely lehetővé teszi számunkra a játékot online maximum 100 játékossal egyszerre.

5. Sztrájkharcosok 2

Sztrájkharcosok 2 egy játék szimulátor a legjobbak, amelyek jobban a cselekvésre koncentrálnak, mint bármi másra. A játékosok több küldetést kapnak, hogy rakétákkal robbantsanak fel egy helyet vagy raktárt.

Ha a küldetés sikeres, a játékos pénzt kap, amelyet fel lehet használni fegyverek és repülőgép-alkatrészek frissítésére.

Az egyik legjobb dolog a Strike Fighters 2 játékban a többi játékos támogatása, például a bővíthető csomagok, a nagyszámú közösség modding, És sokan mások.

Különböző típusú repülőgépek vannak, amelyeket közösségi fórumokon keresztül juthatunk el, amelyek az eredmények modding vagy más játékosok készítették.

Egy másik legjobb vadászgép szimuláció

6. War Plane Flight Simulator

War Plane Flight Simulator egy játék vagy alkalmazás, amely nagyon alkalmas azok számára, akik szeretnék megtapasztalni a vadászgép szimuláció kipróbálásának élményét.

Semmi félszeg, beugorhat egyenesen a légi háború légkörébe, és megpróbálhatja megnyerni csapatával. Ez a FOG.COM által készített játék az egyik legtöbbet letöltött, tudod.

7. F18 Repülőgép-szimulátor 3D

Végül van F18 Repülőgép-szimulátor 3D. Ahogy a cím is mutatja, ez a játék meghívja Önt egy F18 típusú harci repülőgép pilóta vezetésére, amelyet általában a nagyhatalom AU csapatai használnak.

Jelenleg 20 szintet kell meghódítanod, hogy teljesítsd ezt az egy játékot. Ha mindent befejez, térjen vissza a bázisra.

Ez Jaka ajánlása legjobb repülőgép szimulátor játék amelyet PC-n vagy Androidon játszhat. Gyerünk, azonnal töltsd le vagy vásárold meg a legközelebbi játékboltban.

De előtte ne felejtsen el megjegyzést tenni, vagy Ossza meg barátainak, ha hasznos. Találkozunk egy másik cikkben.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy ír Reynaldi Manasse Egyéb.