30 másodperces gyors megoldás az írásvédett flashdisk probléma megoldására

Ha problémája van azzal, hogy a FlashDisk írásvédett, ne aggódjon. Az ApkVenue gyors, 30 másodperces megoldással rendelkezik a FlashDisk írásvédett probléma megoldására.

Az előző cikkben az ApkVenue megoldást nyújtott a problémára Flash Disk amelyet nem lehet formázni. Ez a probléma nagyon gyakori a FlashDisk felhasználók körében. A javításról a FlashDisk nem formázható cikkben olvashat. Ez a megoldás, egyszerű és INGYENES!

Kiderült, hogy a formázáson kívül vannak más problémák is, amelyek valóban előfordulnak a FlashDisk-kel, és amelyeket Jaka néhány barátja tapasztal. A FlashDisk ugyanis állapotot tapasztalt írásvédett tehát nem használható. A FlashDisk-en még tárolt adatokat nem lehet törölni vagy törölni.másolat, még a FlashDisk formázása is nehéz. Mindig megjelenik figyelmeztető doboz amely arról tájékoztat, hogy a flashdisk írásvédett. Ha problémája van, ne aggódjon. Az ApkVenue 30 másodperces gyors megoldással rendelkezik a FlashDisk probléma megoldására írásvédett.

  • Hogyan lehet kibővíteni a FlashDisk-et a VIRUS-ból ingyenes IMMUNIZÁCIÓVAL
  • Nem lehet formázni a FlashDisket? Ez a megoldás, egyszerű és INGYENES!
  • Hogyan lehet kiküszöbölni a vírusparancsot a Flashdisk-en

Feltétel írásvédett a FlashDisk-en sok okból történhet. Az első az alkatrészek károsodása, különösen az adathordozókon. Ebben az esetben jobb, ha csak a boltban igényli a garanciát. Hehehe ... De emellett a leggyakrabban előforduló dolog a rendszer károsodása, amelyet az Ön gondatlansága okozott a használat során. Például a FlashDisket kényszeríti, amíg az átviteli folyamatban van, vagy másolás beillesztés adat. Ehhez elolvashatja a cikket: Veszélyes-e egy villanólemez eltávolítása a hardver biztonságos eltávolítása nélkül? Vagy az is lehet, hogy a FlashDisk-et egy vírus károsította. Tehát neked kell lennie letapogatás először a zászlóshajó víruskeresővel. De előtte először ellenőrizzük, menjünk. Ki tudja, hogy van egy rendszerösszeomlás, amelyet a következő módszerekkel lehet megoldani:

30 másodperces Flash-megoldás a FlashDisk írásvédett problémák megoldására

  • Töltse le az alkalmazást USB írásvédelem itt. Ez az alkalmazás nagyon könnyű és kicsi.
Töltse le a Naresh Manandhar segédprogramokat
  • Csatlakoztassa a FlashDisk-et és adja át kikötő USB számítógépen vagy laptopon.

  • A letöltés befejezése után megnyithatja a programot. USB írásvédelem nem igényel telepítési folyamatot. Tehát csak jobb gombbal kell kattintania, folytassa a kiválasztást "Futtatás rendszergazdaként".

  • Ban,-ben "USB-eszköz írásvédelme", meglátod "Írásvédelem állapota"övé "Engedélyezve". Csak kattintson a gombra "Letiltás" jobbra.
  • Ha az állapot megváltozott "Tiltva", a gombra kattintva bezárhatja a programot "Bezárás".
  • Kész, deh. Most a FlashDisk használható a korábbiakhoz hasonlóan.

Nagyon egyszerű, igaz? Annak ellenére, hogy az alkalmazás könnyű és kicsi, könnyen használható, mindössze egyetlen gombnyomással mindent meg lehet javítani. A FlashDisk állapotának javítása mellett írásvédett, az ellenkezőjét is megteszi. Nevezetesen a FlashDisk zárolása és védelme. Ezt úgy teheti meg, hogy megakadályozza a FlashDisk fontos adatainak meglététmásolás beillesztés más emberek által. Sok sikert Jaka megoldásához. Remélem, hogy segíthet, igen! Ne felejtse el megosztani véleményét az oszlopban megjegyzés ez alatt.