4 módszer az alkalmazások másolására egy Android telefonon (2020-as frissítés)

Másolni szeretné ugyanazt az alkalmazást 1 mobiltelefonon? Ahelyett, hogy új mobiltelefont vásárolna vagy megnehezítené a számítógép használatát, a következőképpen klónozhatja az Ön számára legegyszerűbb alkalmazást.

Az Android operációs rendszer megkönnyíti az alkalmazások telepítését a Google Play Áruházon kívüli különböző forrásokból. Valójában könnyen létrehozhatja saját alkalmazását, akár klónozás vagy másolhat egy Android alkalmazást.

Azáltal, hogy klónozás Android alkalmazás, könnyen telepítheti ugyanazt a 2 Android alkalmazást 1 okostelefonra. Például 2 Clash of Clans alkalmazás vagy 2 WhatsApp telepítése 1 mobiltelefonra.

Nos, ezúttal nem kell bonyolulttá tenni az alkalmazások másolatát. Csak kövesse ezt az útmutatót, és máris lehet 2 alkalmazás ugyanazon az 1 mobiltelefonon.

Az Android alkalmazások egyszerű másolása

Az Android-alkalmazások duplikálásához általában segítséget kell igénybe venni szoftver kifejezetten a folyamathoz összeállítani, lebontani, amíg aláírás.

A jelenlegi alkalmazások kifinomultságával és fejlesztésével könnyedén lemásolhatja az Android-alkalmazásokat számítógép segítsége nélkül!

Nem csak egyféleképpen, ezúttal az ApkVenue háromféle módon osztja meg az alkalmazások egyidejű másolását, és csak ki kell választania a legkényelmesebbet.

Hogyan klónozzuk az alkalmazásokat a párhuzamos tér használatával

A Parallel Space egy Android alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy 2 különböző fiókkal hozzáférjen a mobiltelefonján található alkalmazásokhoz.

Ahogy a neve is sugallja, a Parallel Space egy párhuzamos felületet hoz létre, amelyhez hozzáférhet a második fiókjával, és ennek használata nagyon egyszerű.

Az alábbi lépéseket követheti az alkalmazások párhuzamos párhuzamos használatával a Párhuzamos tér használatával.

 • 1. lépés - Töltse le és telepítse a Parallel Space alkalmazást a mobiltelefonjára, és azok számára, akik rendelkeznek, letölthetik közvetlenül az alábbi linken keresztül.

Töltse le a Párhuzamos űr alkalmazás alkalmazást itt!

Apps Developer Tools Parallel Space LETÖLTÉS
 • 2. lépés - Nyissa meg a Parallel Space alkalmazást, nyomja meg a gombot folytatni továbbítani, és engedélyezni a hozzáférési kérelmeket erről az alkalmazásról.
 • 3. lépés - Miután megadta az engedélyt, egy olyan alkalmazás kiválasztására irányul, amelyek sokszorosíthatók. Válassza ki a másolni kívánt alkalmazást, majd nyomja meg a gombot Hozzáadás a Párhuzamos térhez.
 • 4. lépés - Ha az Ön által másolt alkalmazás 64 bites alkalmazás, a Parallel Space engedélyt kér a 64 bites alkalmazás támogató alkalmazásának telepítéséhez, majd nyomja meg a Telepítés gombot.
 • 5. lépés - A támogató alkalmazás telepítése után nyissa meg újra a Parallel Space alkalmazást, és válassza ki a futtatni kívánt alkalmazást, és kész. Az alkalmazás klónozásának első módja sikeres volt.

Azok az alkalmazások, amelyeket párhuzamosan ad hozzá a Párhuzamos térben, újból bejelentkezni fog, mint az újonnan letöltött alkalmazás.

Itt adja meg azt az alternatív fiókot, amelyet használni szeretne fontos alkalmazásokhoz, például a WhatsApp, a Line, a Facebook és így tovább.

Annak ellenére, hogy bonyolult munkafeltételekkel rendelkező alkalmazásként van besorolva, a Párhuzamos tér meglehetősen könnyű és érzékeny, nem kell attól tartania, hogy mobiltelefonja túl nehéz lesz.

Hogyan klónozzuk az alkalmazásokat a 2Face használatával

A 2Face az előző alkalmazáshoz hasonlóan olyan alkalmazás, amely segít klónozni a különféle alkalmazásokat az Ön által használt mobiltelefonon.

Az alkalmazások sokszorosítása a 2Face használatával szintén praktikus, és a kezelőfelület még a kezdők számára is könnyen érthető.

Kíváncsi arra, hogyan lehet duplikálni az alkalmazásokat a 2Face használatával? Itt vannak a teljes lépések.

 • 1. lépés - Töltse le és telepítse a 2Face alkalmazást, amely az alkalmazások klónozásának alternatív módjaként használható. Azok számára, akiknek nincs, letöltheti közvetlenül alább.

Töltse le a 2Face alkalmazást itt

Alkalmazások letöltése
 • 2. lépés - Nyissa meg a 2Face alkalmazást, és kattintson a gombra Rajt, engedd engedélyeket az alkalmazás kéri, ha megjelenik.
 • 3. lépés - A gomb után Rajt megnyomja, a 2Face leszletapogatás milyen alkalmazások vannak a mobiltelefonján, és csak ki kell választania, hogy melyik alkalmazást szeretné lemásolni.
 • 4. lépés - Miután befejezte a duplikálni kívánt alkalmazás kiválasztását, nyomja meg a gombot Hozzáadás a multi-masterhez.
 • 5. lépés - Várjon néhány percet, amíg a 2Face befejezi az Ön által kiválasztott alkalmazás sokszorosítását, és amikor elkészült, az Ön által duplikált alkalmazás használatra kész.

Az első alkalmazáshoz hasonlóan ingyenesen letöltheti és használhatja a 2Face alkalmazást, de a 2Face gyakrabban jeleníti meg a hirdetéseket, mint az első alkalmazás.

Ha kényelmetlenül érzi magát az alkalmazásban megjelenő hirdetések miatt, megteheti frissítés menjen a pro verzióra, hogy megszabaduljon ezektől a hirdetésektől és minél több funkciót kapjon.

Hogyan lehet duplikálni az alkalmazásokat a 2Accounts szolgáltatással

A harmadik alkalmazási klón módszerben használt alkalmazás tulajdonképpen ugyanazzal a működési elvvel rendelkezik, mint az előző 2 alkalmazás.

2A számlák létrehozásra kerülnek tér virtuális alkalmazás a duplikálni kívánt alkalmazáshoz, hogy egy másik fiókkal érhető el.

Az alkalmazás sokszorosítása szintén nagyon egyszerű. Itt vannak a teljes lépések.

 • 1. lépés - Töltse le és telepítse a 2Accounts alkalmazást a mobiltelefonjára, és azok számára, akiknek nincs, letöltheti közvetlenül az alábbi linkről.

Töltse le a 2Accounts alkalmazást innen!

Termelékenység Kiválóság Technológiai alkalmazások LETÖLTÉS
 • 2. lépés - Nyissa meg a telepített 2Accounts alkalmazást. Ez az alkalmazás észleli azokat az alkalmazásokat, amelyeket automatikusan lemásolhat.
 • 3. lépés - Ha a másolni kívánt alkalmazás nem látható a kezdőképernyőn, nyomja meg a gombot Adjon hozzá további alkalmazásokat hogy megtalálja a kívánt alkalmazást.
 • 4. lépés - Keresse meg a másolni kívánt alkalmazást, és tegyen egy pipát a jobb oldalon.
 • 5. lépés - Az összes alkalmazás hozzáadása után nyomja meg a gombot Engedélyezze a kiválasztott alkalmazások másolása.

Kész, a duplikált alkalmazás mostantól közvetlenül elérhető a 2Accounts alkalmazáson keresztül.

A 2Accounts rugalmasságot kínál Önnek a használni kívánt új alkalmazások kiválasztásához, valamint nem túl sok hirdetést ebben az alkalmazásban.

Ezenkívül a 2Accounts alternatív módként is használható több mint 2 alkalmazás másolásához, de először meg kell vásárolnia a Pro verziót.

Az alkalmazások másolása alkalmazások nélkül

Az ApkVenue utolsó megosztási módja ennek különböző lépései vannak a használt mobiltelefon típusától függően.

Például az ApkVenue a Xiaomi márkájú mobiltelefont használja a MIUI 11.0-val. Ez a MIUI verzió már biztosítja a beépített alkalmazásszaporítási funkciót benne.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet alkalmazások nélkül másolni az alkalmazásokat a Xiaomi MIUI 11 HP készülékkel.

 • 1. lépés - Lépjen be a beállítások menübe, és válassza ki a menüt Dual Apps.
 • 2. lépés - A gombbal válassza ki a másolni kívánt alkalmazásttekercs alkalmazási lehetőségek elérhetők alul.
 • 3. lépés - Nyomd meg kapcsoló jobb oldalon a kívánt alkalmazás-másolási folyamat elindításához.
 • 4. lépés - Ha ez az első alkalom, hogy lemásolja az alkalmazást, akkor a rendszer először a Google Services másolatát kéri, nyomja meg a gombot Bekapcsol folytatni.
 • 5. lépés - Amikor a Google szolgáltatás befejezte a másolást, a rendszer azonnal lemásolja az előzőleg kiválasztott alkalmazást, és amikor elkészült, közvetlenül a főmenüből érhető el.

Azok számára, akik más márkájú mobiltelefonokat használnak, böngészhet a mobiltelefonján a Beállítások menüben, mert általában lehetőség van az alkalmazások másolására.

Ez a módszer az alkalmazások sokszorosításához ezen alkalmazás nélkül a legjobbnak minősül, mivel a rendszert az alkalmazott mobiltelefon-gyártó készíti.

Már tudja, hogyan kell duplikálni az alkalmazásokat, igaz? Elég könnyű, igaz? Használja az alkalmazás okos másolásának módszerét.

Ne használjon furcsa dolgokat, például kapcsolatfelvételt egy ügyben, más emberek becsapását stb. Győződjön meg róla, hogy ezt az egyszerű és ingyenes módszert produktív célokra használja, bandák.

Remélhetőleg ez a módszer hasznos az Ön számára, és a következő érdekes cikkekben találkozunk. Sok szerencsét!