10 db szoftver, amelyet most ki kell cserélnie!

Ebben a cikkben megvitatjuk a 10 pc-s szoftvert, amelyet le kell cserélni más hasonló, de erősebb PC-szoftverekre, és néhányuk még ingyenes is.

Tudod, azt szoftverek amit eddig a PC-n használt, elavultnak tűnik és nem erős újra? Számos új szoftver létezik, amelyek még nagyobb képességekkel rendelkeznek, mint a már jól ismert, sőt sok felhasználóval rendelkező szoftverek.

Ebben a cikkben 10 PC-szoftvert tárgyalunk, amelyeket le kell cserélni más hasonló, de erősebb PC-szoftverekre, és néhányuk még ingyenes is. Kész? Kezdjük a listát, különösen az Ön számára.

  • Ez az 5 egyedi Android-alkalmazás garantáltan még izgalmasabbá teszi az életét!
  • 6 legnépszerűbb kalóz szoftver Indonéziában
  • Milyen típusú kalózszoftver-felhasználó vagy?

10 PC szoftver, amelyet le kell cserélni más szoftverre

1. WinRAR és WinZIP

Még mindig használja szoftver A WinRAR vagy a WinZIP az adatok és a dokumentumok tömörítésének eszközeként? Második szoftver ezek abszurd módon közismertek, de tudta-e, hogy fizetettek, és az indonéz felhasználók többsége illegálisan használja és használja őket rés.

Ennek leküzdésére valójában továbbra is használhatja szoftver Egy másik klassz, 7-Zip néven. A 7-Zip kinézete nem sokban különbözik attól szoftver egyéb tömörítés, még egy speciális funkcióval is rendelkezik, amely a rendszer segítségével képes az adatok tömörítésére 7zip, így a tömörítési arány nagyobb.

Tömörítési és biztonsági mentési alkalmazások 7-Zip.org LETÖLTÉS Tömörítési és biztonsági mentési alkalmazások 7-Zip.org LETÖLTÉS

2. Nero Burning ROM

Még mindig a Nero Burning ROM-ot használja? A súly mellett szoftverNéró ma már egyként híres szoftver amit sokat kell cipelni bloatware mások, amelyek megtöltik a merevlemezt. Amikor csak a Nero-t akarja használni szoftver CD / DVD írása, uh, ha a telepítés befejeződött, sokat talál szoftver nem kívánt extrák. Tehát benne van a PC szoftverben, amelyet ki kell cserélni,

Ehelyett használhatja szoftver egyéb jó dolgok, például a Power ISO a CDBurnerXP-hez, amelyek klasszak, de ingyenesek.

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS cdburnerxp.se

3. Festék

Még mindig alkalmazásokat használ Festék beépített Windows? Olyan munkára, ami van egyszerű mint képernyőképek Az egyszerű rajzok és firkák még mindig megbízhatóak lehetnek, na. De ha ez meghaladja? Itt az ideje, hogy támaszkodjon szoftver egyéb még erős de még mindig szabad. Az egyik a GIMP.

ZSINÓR riválisa lehet az Adobe Photoshop retusálás fotó és képmanipuláció. Bár nem olyan teljes, mint a Photoshop, de ehhez a kaliberhez szoftver ingyenes, nagyon megbízható. Ettől eltekintve van szoftver az úgynevezett Paint.NET, amely a Windows beépített Paint továbbfejlesztett verziója.

Fotó- és képalkotó alkalmazások A GIMP csapat LETÖLTÉS

4. Windows Picture Viewer

Újra itt. Azok számára, akiknek nem túl kérdéses szoftver kép megjelenítésére talán Windows Picture Viewer Elég. De annál inkább itt a képformátumok és kiterjesztések egyre változatosabbak, és nem lehet velük megnyitni szoftver az alapértelmezett Windows operációs rendszer.

A fejfájás helyett ez egy PC szoftver, amelyet ki kell cserélni, jobb, ha letölti az XnView vagy az IrfanView alkalmazást. Ez a két alkalmazás szilárd alkalmazás, amely különféle képeket képes megnyitni ingyenesen és minősítve.

XnView.com Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS Alkalmazások termelékenysége Irfan Skiljan LETÖLTÉS

5. Adobe Reader

Ha irodai személy vagy hallgató vagy, aki gyakran küzd formázott fájlokkal PDF, ismernie kell szoftver nevű Adobe Reader. Szoftver úgy néz ki, mint az egyik kötelező alkalmazás a PC-n. De van-e szoftver mások, akik nem vesztettek erős és könnyebb?

Természetesen van. A Foxit Readerre és a SumatraPDF-re támaszkodva megnyithatja a PDF fájlokat, amelyeket általában az Adobe Reader kezel. Mindkettő ingyenes és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek még ugyanolyan teljesek, mint az Adobe.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Foxit Software LETÖLTÉS Termelékenységi alkalmazások Krzysztof Kowalczyk LETÖLTÉS

6. Internet Download Manager

Ez itt van szoftver A világ legnépszerűbb letöltéskezelője. Semmi sem tudja legyőzni az Internet Download Manager-t a szolgáltatások teljessége és a könnyű használat szempontjából, de fizetett, és Indonéziában a felhasználók többsége továbbra is támaszkodik rá. rés hogy használjam. Akkor van olyan alkalmazás, amelyen kívül lehet hivatkozni Letöltés kezelő?

Használhatja a FlashGet vagy az Orbit Downloader alkalmazást IDM. Mindkettő még jobban kinéz, több száz funkcióval, amelyek tovább vizsgálhatók.

Apps Downloader & Plugin Trend Media Co. kft LETÖLTÉS Apps Downloader & Innoshock plugin LETÖLTÉS

7. Internet Explorer

Még ma is használja az Internet Explorer böngészőt? Csak az Windows 10 rendszerben az IE-t félreállította, és helyébe az utódja, a Microsoft Edge lépett. A webböngésző üzletben sokan már tudjátok szoftver bármi megbízható. A Google Chrome-tól kezdve a legújabb böngészőig, a Vivaldiig.

Vivaldi Technologies LETÖLTÉS böngészőalkalmazások

8. K-Lite Mega Codec Pack

A kodek kész, de csak erre van szükséged? Megjelenése soha nem voltfrissítés ősidők óta készült szoftver ezt lassan felhagyták a felhasználók. Ehelyett most a KMPlayerre vagy a PotPlayerre támaszkodhat, mint video lejátszóra, amely nem kevésbé klassz.

Második szoftver gyönyörű megjelenésű, különleges tulajdonságokkal párosul, amelyek nem a tulajdonosai K-Lite mint kézi szinkron feliratok a háromdimenziós filmek támogatásához.

Apps Videók és hangok KMPlayer DOWNLOAD Daum Communications Video & Audio Apps LETÖLTÉS

9. Yahoo! Messenger és egyéb egység azonnali üzenetküldő alkalmazások

Ha több alkalmazásfiókot használ azonnali üzenetküldés A PC-n biztosan fáradtnak érezte magát, sokat kell telepítenie szoftver csak hogy sok emberrel kommunikálhasson az alkalmazások között. Mindez leküzdhető egy olyan multimédia üzenetküldő alkalmazás használatával, mint pl Tört angolság és Trillian.

Pidgin és Trillian üdvözli a felhasználóikat Belépés különféle számlák használatával azonnali üzenetküldés mint a Yahoo! Messenger, AIM, Facebook, ICQ és még sok más lehetőség.

Gaim Social and Messaging Apps LETÖLTÉS Cerulean Studios Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

10. Microsoft Office

A fizetésen kívül Microsoft Office nagy tárhelyet is igényel. A funkciók hűvösek és teljesek, de azok számára, akiknek közepes számítógépe van, mindenképpen nehéznek találja, ha ki akarja próbálni a Microsoft termékének új verzióját. ne aggódj, van Kingsoft Iroda.

Megjelenése nagyon hasonlít a Microsoft Office-ra, majdnem ugyanazok a funkciók követik, amelyek alternatívaként népszerűvé teszik a Kingsoftot szoftver hivatal. Ami még meglepőbb, hogy még nagyon kicsi a telepítőfájl mérete is, így nem sok helyet foglal el a tárolása.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Kingsoft Office Software Corporation Limited LETÖLTÉS

Így ebben a cikkben körülbelül 10 PC-s szoftvert készítettünk, amelyeket ki kell cserélni az Ön igényeinek megfelelően. Már tudod, hogy még mindig van egy csomó hatékony szoftver, amelyet felfedezhetsz. Ezen kívül azt is szeretnénk tudatni olvasóinkkal, hogy az ingyenes szoftverek nem kevésbé remekek, mint a fizetősek. Sok szerencsét!