a legújabb PUBG mobil csalások 2019 gyűjteménye

Továbbra is veszít a sorozat, és szeretné használni a PUBG Mobile csaló alkalmazást? Gyerünk, nézzük meg a legújabb PUBG Mobile csalási módszereket, amelyeket gyakran az alábbiak szerint használnak.

Gyakran veszít vagy tapasztal vesztes sorozat annak ellenére, hogy szilárd csapattársakkal játszottál? Talán találkozhatsz velük csalók, banda!

Egészen a közelmúltig, kinek hívták csalók határozottan nehéz elkerülni a játékból online multiplayer. A korszaktól kezdve Üres pont, CS: GO, amíg rá nem fordul mobil platform mint PUBG Mobile és COD Mobile.

Miután tudta ezt, feladja, vagy esetleg érdekli a használata csal hogy gyorsan felmenjen rang?

Előtte olvassa el először készlet csal A legújabb PUBG Mobile amelyet a játékosok gyakran használnak a mérkőzések győzelméhez. Ezt nézd meg!

Útgyűjtemény Csal A legújabb és gyakran használt PUBG Mobile

Néhány csal Az alábbi PUBG Mobile nagyon gyakori, hogy különböző típusú játékokban talál.lövöldözős műfaj, legyen az FPS módban vagy TPS módban.

Eddig legalább 7 típus létezik csal vagy csalás, amelyet általában a PUBG Mobile játékosai végeznek Győztes Győztes csirke vacsora!

Melyek ezek? Gyere, nézd meg az ApkVenue áttekintését, amelyet az alábbiakban teljes egészében összefoglaltunk, banda.

1. Wall Hack + No Recoil

CsalFal Hack vitathatatlanul az egyik legendás csaló az FPS játékok világában online, például a Point Blank és a Crossfire.

Használva csal Ez a játékos megtudhatja az ellenségek helyét, akik más tárgyak, például falak, házak, járművek és mások mögött vannak, különböző színűek.

Ezután lőhet a falon, hogy befejezze a rejtőzködő ellenséget.

Még ez is kombinálható csalNincs visszahatás hogy a lövéseid mindig egyenesek legyenek, ami minden típusú fegyverre, bandára vonatkozik

2. Aimbot + Nincs visszarúgás

Miért kellene fáradtnak lennie fosztogatás Red Dot, Holo vagy Scope x8, hogy pontosan meg lehessen célozni az ellenséget? Annak ellenére, hogy használhatja csal A legjobb PUBG Mobile nevet kapta Aimbot.

Nem kell törekedni a használatra hatálya, automatikusan célkereszt Az előtted lévő ellenség felé irányítanak.

Különösen, ha kombinálod csalNincs visszahatás. Garantált fegyverek kár beteg, de van visszarúg olyan rossz, mint az AKM, olyan halálos lehet!

3. Antenna + varázslövedék / automatikus fejlövés

Felfegyverzett mappába széleskörű ismeretek, a PUBG Mobile játékosainak ismeretekkel kell rendelkezniük feltérképezése erős a lövésekkel és lépésekkel felfegyverzett legközelebbi ellenség helyének meghatározásában.

Kiderült azonban, hogy ezzel trükköznek csal nevezett Antenna, amely megadja a legközelebbi ellenség pontos helyét és távolságát.

Az út csal Az antenna az ellenséget a tetején lévő iránytű szakaszból érkező egyenes vonal segítségével helyezi el.

Akkor kombinálhatja csalVarázsgolyó amely lehetővé teszi, hogy bármilyen irányba lőj, de az élek akkor is a legközelebbi ellenséget fogják eltalálni.

Vagy így lehet együtéses-ölés, kombinálhatja is csal Antenna Automatikus fejlövés ahol a lövés közvetlenül az ellenfél fejéhez kerül.

Nagyon érdekes csalók PUBG Mobile, amely nem tudja elhelyezni az ellenséget, igaz?

Csal PUBG Mobile Egyéb ...

4. PUBG Mobile Hack Emulator

Valóban harmadik csal a fenti fegyverekkel kapcsolatos. Azonban nem ismered az igazságot fejlesztő A PUBG Mobile hibákat követett el, amelyeket az emberek kihasználtak csalók.

Amikor először kiadta a PUBG Mobile Emulort, hogy ezt a játékot PC-n vagy laptopon játszhassa, lehetősége volt a játékosok számára asztalon és Mobil találkozzatok egymással, banda.

Ennek eredményeként egyértelmű, hogy a PC vagy laptop lejátszók jobbak lesznek, mint a játékosok Mobil. A nagyobb kijelző mellett a kezelőszervek sokkal szabadabbak lesznek, mint az érintőképernyő használata.

Itt játszhatod a PUBG Mobile-t beállításokkal billentyűzet és a PC-k kedvelik a legjobb FPS játékokat, mint például a Battlefield és a Call of Duty.

Most jó hír fejlesztő A Tencent Games fejlesztéseket hajtott végre hibákat A PUBG Mobile ezen az oldalon, és külön szerverek a játékosok között asztalon (emulátor) és Mobil.

5. Speed ​​Hack

Láttál már valakit, aki természetellenesen szuper gyorsan fut? Még inkább, mint amikor leveszi a fegyvert és tárgyakat használ fellendítése, banda?

Valójában két lehetőség van. Először ő használja csalSpeed ​​Hack hogy képes legyen átverni az ellenséget és elkerülni az ellenséges fegyverek lövöldözését.

Általában is csal Speed ​​Hack párosítva csalKorlátlan HP arra az esetre, ha az alkalmi ellenséges tűz megütne.

Vagy a második lehetőség, hogy egy másik játékos alias hálózati interferenciát tapasztal lemaradás ami szaggatottá tette mozdulatait, és úgy tűnt, hogy szupergyorsan fut.

Hát akkor természetesen csal A Speed ​​Hack-et nehéz felismernie, igaz?

6. Nincs fű

Az egyik előnye mappába Erangel és Sanhok a PUBG Mobile játékban meglehetősen magas fűvel rendelkező mezőkkel rendelkeznek, amelyek elrejtésre szolgálnak az ellenségek elől.

Sőt, még jobban álcázhat, ha ritka tárgyakat, például Ghillie Suits-ot használ.

Nos, a használatával csal A PUBG Mobile neve Nincs fű Ön automatikusan eltávolítja a fű elemet belülről mappába és ismerd az ellenséget, aki van hajlamos.

Ha ez megvan, akkor ugyanarról a névről búcsúzhat "játékféreg", banda.

7. Ultra magas ugrás

Utoljára ott csal Egy másik népszerű PUBG Mobile nevet kap Ultra magas ugrás, ami a nevéből adódóan lehetővé teszi, hogy természetellenesen magasra ugorj.

Képzelje el, hogy a normál felett nagyon magas ugrásokat képes végrehajtani, akár 40 méterig is. Az épületek 3 emeletének ugrása nem jelent problémát!

Így azonnal rohanás ellenségek, akik könnyen elrejtőznek az épület tetején, bandáznak.

Alkalmazási veszélyek Csal PUBG Mobile: A hackerek megszerzik a Ban Pan-t!

Készlet csal felett általában ingyen beszerezheti forgatókönyv amelyet az alkalmazás aktivál csal Az Android például tetszik Game Guardian.

Számos alkalmazás is létezik csal ígéretes tulajdonságok gumiabroncs, as Cit Pekalongan vagy PUBG Mobile VIP Hack.

Ne maradjon csendben, a PUBG Mobile fejlesztői is visszaszorítják az elkövetőket, akik használják csal nevű kampány révén A hackerek megkapják a Ban Pan-t.

A PUBG Mobile minden héten kiadja az érintett fiókok listáját gumi gyanús tevékenység végzése miatt.

A Tencent Games, miután a fejlesztő azt állítja, hogy a Game Security Team 24 órán át folyamatosan dolgozik a monitorozáson, az azonosításon és a törlésen csalók a játékban.

A felhasználók számára csal kifizetett követelés tiltott, A Tencent Games nem tett egyetlen kivételt.

Szeretne bármennyi pénzt is költeni a vendégek csalók csalni, továbbra is érvényesíteni gumi ez igaz marad.

Tippek és trükkök: Itt van, hogyan kell kezelni Csaló a PUBG Mobile-on

Játssz egyet szoba val vel csalók természetesen szörnyű csapást fog keresni azok számára, akik őszintén játszanak.

Annak ellenére, hogy nem tudja elkerülni, számos módon kezelhető csalók a PUBG Mobile-on, amelyre jelentkezhet. Íme néhány közülük.

  • Ne játssz tovább mappába Erangel, mert sokan csalók amely felhasználja mappába ez az alkalmazás tesztelésére szolgál csal ők. Ráadásul csalók általában új fiókot használ, és potenciálisan játszik az Erangel-on alapértelmezett térkép.
  • Azonnal menekülj, ha meglátod csalók vagy gyanús játékos, mert bár megtette csal természetesen lesz egy minimális távolságod a forgatáshoz. A közvetlen választás a legtávolabbi helyzetbe kerülés.
  • Jelentés gyanús játékos, akár megnyeri, akár elveszíti a mérkőzést, ne maradjon csendben, amikor megtalálja csalók. Azonnal jelentse a pártnak fejlesztő hogy a játékost szankcionálják gumi állandó.

Videó: Nem. Csal! Ez 5 igényes alkalmazás Játékmenet PUBG Mobile

Nos, ez egy gyűjtemény volt csal A legújabb PUBG Mobile a szokásos 2019-ben csalók viselni a játékban. Ha inkább használja csal vagy nem?

Inkább csak sportolj! Szeretne fizetni bármit, és használni az alkalmazást csal PUBG Mobile VIP, továbbra is fennállnak kockázatok gumi -től állandó fejlesztő.

Kérjük, ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy információkat, tippeket és trükköket, valamint a technológiával kapcsolatos híreket szerezzen a JalanTikus.com webhelyről.

Olvassa el a cikkeket is PUBG Mobile vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail.