Ez a 7 androidos alkalmazás kötelező az irodai dolgozók számára

Az okostelefon megléte minden bizonnyal növelheti a termelékenységet, és hatékonyabbá és eredményesebbé teheti a munkát.

A digitális korszak megköveteli, hogy minden gyorsabb és azonnali legyen, beleértve a munkaügyeket is. Azoknak, akiknek van nagy mobilitás az irodai emberekhez hasonlóan az okostelefonok megléte minden bizonnyal növelheti a termelékenységet és a hatékonyabb és eredményesebb munkát.

Itt az ApkVenue összefoglalta a legjobb Android alkalmazást az irodai dolgozók számára. Segíteni támogatni mindennapi munkáját mind az irodán belül, mind azon kívül.

  • Ez az 5 legmenőbb iroda Ázsiában mindenképpen kedvet kap arra, hogy ott dolgozzon
  • Játszhat a főnök előtt, miközben az irodában használja ezt a 4 webhelyet
  • 15 Vidám illusztrációk a szabadúszó és az irodai dolgozók közötti különbségről

Irodai alkalmazások Androidra

Most mindet megérintette a technológiai fejlődés. A munkát gyorsabban, intelligens módon kell elvégezni. Itt van a lista.

1. Agyfókusz

A nagy munkaerő megköveteli, hogy mindig a végtelen sokféle munka elvégzésére összpontosítsunk. Okosan kell dolgoznia és növelnie kell a termelékenységet.

Talán itt az ideje, hogy új technikát alkalmazzon, a termelékenység növelésének egyik népszerű és bevált hatékony módja a Pomodoro technika.

Alkalmazás Agyfókusz segít a Pomodoro technika futtatásában. Ahol megköveteli, hogy 25 percig dolgozzon, nem többfeladatos hangsúlyozott szöveg és egyesével tedd azt, amit meg kell tenned. Ezután tartson egy 5 perces szünetet, és 25 perc x 4 után 20 perces szünetet tarthat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Szkenner

Bizonyos körülmények között vannak esetek, amikor az irodában kell tennünk szkennelés dokumentum. Ha régen fénymásolóhoz kellett mennünk, akkor most már nem kell bajlódnia.

Ennek oka az, hogy most már használhatja az Android alkalmazást. Ez az CamScanner, egy nagyon hasznos és funkciókban gazdag alkalmazás, amely lehetővé teszi dokumentumok beolvasását, akár PDF fájlok létrehozását is.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Digitális nyilvántartó

A neve is hivatali személy, természetesen nem mentes a jegyzetek készítésétől. Számos digitális jegyzetkészítő alkalmazás használható, köztük a Google Keep, Journey, Evernote és mások.

Nem csak jegyzeteket készíthet jegyzetek formájában, hanem listákat is készíthet, ütemezhet és emlékeztetőket készíthet, vázlatokat készíthet, sőt hangfelvétel útján is jegyzetelhet.

Apps Produktivitás Google LETÖLTÉS

Érdekes módon az összes jegyzetét a felhő tárolja. Tehát laptopjáról érheti el, és már nem kell tartania a fontos jegyzetek elvesztésétől sem.

4. Felhőtárolás

Korábban a dokumentumok mentéséhez és megosztásához flash-lemezt kellett használnia, most különféle fájlokat tárolhat felhőtároló.

Számos felhőtároló alkalmazás használható, beleértve a Google Drive-ot, a OneDrive-ot, a Dropbox-ot és másokat. Így bárhonnan elérheti a szükséges adatokat.

5. Chrome távoli asztal

Ha azonban kívül van az irodán, vannak dolgok sürgős hogy vigyáznia kell. Most már távoli hozzáférést biztosít laptopjához / PC-jéhez.

Chrome távoli asztal egy irodai alkalmazás, amellyel távolról elérheti laptopját Android-szal. Bár vannak korlátai annak, hogy meddig férhet hozzá az alkalmazáshoz.

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

Frissítés Az Androidon futó Chrome Remote Desktop legújabb verziója lehetővé teszi a hang streamelését. Az oldalon, mert van egy gyengeség késleltetés vagy késleltetéssel, az alkalmazás egyéb szolgáltatásai továbbra is jól működnek.

Ha párhuzamosan dolgozik, és szeretné tudni, hogy mi történik a számítógépén, például, mint egy videó, akkor most a csatlakoztatott eszközről hallgathatja meg.

6. Irodai alkalmazások

Szinte mindenkinek szüksége van irodai alkalmazásokra, különösen azoknak, akik rendkívül elfoglalt irodai dolgozók. Most számos irodai alkalmazás használható, kezdve a Google-termékektől, például a Google Dokumentumoktól, a Google Táblázatoktól, a Google Diáktól és a Google PDF-től.

A Microsoft a Word, az Excel, a PowerPoint, az Office Lens és a Microsoft Office Mobile szolgáltatásokat kínálja. Ezzel az Office alkalmazással már nem kell bajlódnia a laptop kinyitásával, csak a munkaadatok feldolgozása érdekében, bárhol és bármikor dolgozhat okostelefonon keresztül.

7. Xyzmo Signature Capture

Néha annyi dokumentum van, hogy alá kell írnia. Véletlenül azonban az irodán kívül tartózkodik. A megoldás egy alkalmazás használata Xyzmo Signature Capture, amely lehetővé teszi a digitális aláírást.

Nagyon alkalmas azoknak az irodai embereknek, akik gyakran írnak aláírásokat, de nem tudnak eljönni az irodába. Hogyan működik a dokumentumokat be kell szkennelni, majd el kell küldenie Önnek, és digitális aláírást tehet az alkalmazás segítségével.

Ez 7 Android-alkalmazás, amelyeknek rendelkezniük kell az irodai dolgozókkal, ami megkönnyíti a végtelen irodai munka támogatását.

Igen, a nagy munkanyomás megköveteli, hogy a meglévő erőforrásainkat maximalizálni tudjuk. Az egyik az okostelefonokat használja a munka termelékenységének támogatására. Ossza meg a véleményed igen!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found