korlátlan WhatsApp kvóta és alkalmazások nélkül

Szeretne WA-t annyira összetörni, amennyit csak akar, félelem nélkül, hogy elfogy a hitel? Vessünk egy pillantást az ingyenes kvóta nélküli WA módszerre és a következő alkalmazásokra!

WhatsApp (WA) egynek lenni a legújabb és legjobb csevegő alkalmazás jelenleg használt. Ezt bizonyítja a 100 millió főt meghaladó felhasználók száma.

Kezdve az irodai dolgozóktól, diákoktól, szülőktől kezdve a szerelmesekig, rutinszerűen használják. Jellemzők gyakorlati és egyszerű tehát a fő ok, amiért a WhatsApp ilyen népszerű.

Vizsgálja meg, kiderült, hogy a WA-t ingyen használhatja, tudja! Hogy-hogy? Légy türelmes, Jaka egyesével elmagyarázza a WA módja ingyen kvóta és akár alkalmazás nélkül is. Csak egyszer állítsd be, annyit tudsz WA-t nyújtani, mint a zúzódásod!

Hogyan WhatsApp / WA ingyenes

Fotó forrása: Techweez

Amint az tech hack ezt nem kell összezavarni vagy pánikba esni, ha a WA csevegésednek hirtelen nincs ellenőrzése, mert elfogy a kvóta. tudsz Korlátlan WA a költségek akadályozása nélkül.

Használhatja is sor WhatsApp MOD APK a legjobb tulajdonságokkal ez a maximális WA-élmény érzése, amelyet nem talál a szokásos WA-alkalmazásban, banda!

Van 2 módon WA ingyenes kvóták nélkül, amelyeket felhasználhat, vagyis bármilyen alkalmazás és harmadik féltől származó alkalmazások használata nélkül. Melyiket választja, ez visszatér Önhöz. Gyere, hallgasd meg az alábbi útmutatót!

NYILATKOZAT


Itt Jaka csak információkat szolgáltat, igen! A felhasználó 100% -osan felelős a felmerülő különféle veszélyekért és kockázatokért.

Hogyan WhatsApp / WA ingyen alkalmazás nélkül

Az első, az ApkVenue megmondja a WA módja ingyenes alkalmazás nélkül. Ehhez az egy útmutatóhoz teljes mértékben ki fogjuk használni Hozzáférési pontok neve (APN) amelyet saját okostelefonjának beállításain keresztül konfigurálhat.

A WhatsApp / WA módszer kvóta nélkül ingyenes, és ez az alkalmazás csak bizonyos szolgáltatókra vonatkozik, mint például a Telkomsel, a 3, az Axis és az XL. Húzódás helyett itt egy útmutató!

1. lépés: Lépjen az okostelefon APN-beállításaihoz. A trükk, koppints Beállítások> Kapcsolat> Mobilhálózatok> Hozzáférési pontok neve.

2. lépés: Ezt követően új APN hozzáadásához érintse meg a gombot Hozzáadás. A következő lépésekhez kérjük ír és írja be az információt alatt megfelel szolgáltató hogy rajtad van.

1. Telkomsel-szolgáltató

Azoknak, akik igénybe veszik a szolgáltatót Telkomsel, használhatja az alábbi útmutatót.

InformációTelkomsel
Névingyenes
APN8. beteg
Meghatalmazott52.74.83.214
Kikötő80

2. XL szolgáltató

Azoknak, akik igénybe veszik a szolgáltatót XL, használhatja az alábbi útmutatót.

InformációXL
Névingyenes
APNxlunlimited
Meghatalmazott202.152.240.50
Kikötő8080
Felhasználónév(üres)
Jelszó(üres)
szerverchat.whatsapp.net

3. Szolgáltató tengelye

Azoknak, akik igénybe veszik a szolgáltatót Tengely, használhatja az alábbi útmutatót.

InformációTengely
Névingyenes
APNtengely
Meghatalmazott37.228.111.171
Kikötő80
Felhasználónév(üres)
Jelszó(üres)
szerverchat.whatsapp.net

4. Szolgáltató 3 (Tri)

Azoknak, akik igénybe veszik a szolgáltatót 3 / Tri, használhatja az alábbi útmutatót.

Információ3
Névingyenes
APNGPRS 3
Meghatalmazott141.0.11.253
Kikötő8080/80
Felhasználónév(üres)
Jelszó(üres)
szerverchat.whatsapp.net

3. lépés: Ezt követően a következő lépés az APN beállítása az alapértelmezett APN-ként az okostelefonon. Kész! Kipróbálhatja a WA-kat ingyen.

Tájékoztatásul a fenti módszer nem feltétlenül sikeres minden okostelefonra, bandára alkalmazzák. Ezenkívül az ApkVenue nem javasolja ennek használatát, figyelembe véve ezt a módszert nagyon káros az érintett szolgáltató.

Hogyan WhatsApp / WA Free alkalmazásokkal

Ha a fenti módszer nem működik, tetszik vagy sem, harmadik féltől származó alkalmazást, bandát kell használnia. Ez az ingyenes WA módszer minden szolgáltatónál alkalmazható, például Indosat, Telkomsel, XL, Axis, legfeljebb 3.

Itt az ApkVenue egy úgynevezett alkalmazást fog használni AnonyTun. Használhatja ezt az alkalmazást a ingyen böngészhet az interneten, tudod! Ahelyett, hogy elidőzne, íme a lépések!

1. lépés: Töltse le az alkalmazást AnonyTun a Google Playen. Ahelyett, hogy bonyolult lenne, az ApkVenue az alábbi alkalmazást nyújtotta. Kérjük, azonnal töltse le!

Apps Utilities Art Of Tunnel LETÖLTÉS

2. lépés: Miután belépett az alkalmazásba, érintse meg a menüt Lopakodó beállítások a jobb felső sarokban. Ezután rendezze a beállításokat a következő sorrendben!

1. Kapcsolja be / koppintson TOVÁBB a gombra Lopakodó alagút be / ki.

2. Aztán részben Csatlakozási protokoll, kérlek válassz TCP.

3. Később a Connection Port szakasz számokkal lesz írva 8080 automatikusan. Csak fogd be.

4. Kérjük, kapcsolja be / érintse meg a gombot Egyéni TCP / HTTP fejlécek. Ez a legfontosabb, ezért meg kell tennie.

3. lépés: Később, miután bekapcsolta / megérintette az Egyéni TCP / HTTP fejléc gombot, gombot Szerkessze az egyéni TCP / HTTP fejléceket automatikusan aktiválódik.

A gomb funkciója az internetkapcsolat felgyorsítása az okostelefonon. Kérjük, érintse meg a gombot, majd állítsa be a beállításokat a következő sorrendben!

1. Az URL / Host esetében a cím oda van írva m.facebook.com. Hagyják békén.

2. Szakaszban Kérési módszer, választhatsz Kap vagy Post.

3. Mert Injekciós módszer, válassza ki Normál.

4. Pofa be Lekérdezési módszer, ne pipálj semmit.

5. Az Extra fejlécek részben ellenőrizze Életben tartani.

4. lépés: Miután a beállítások megfelelnek az ApkVenue fent leírtaknak, koppintson a gombra generál. Később az eredmények az alábbiak szerint jelennek meg!

Ha igen, érintse meg a elemet Mentés, majd érintse meg a elemet Mentés újra.

- 5. lépés: Nos, most az okostelefonoddal ingyen küldhetsz WhatsApp üzeneteket. Ehhez térjen vissza a legkorábbi AnonyTun oldalra, majd érintse meg a gombot Csatlakozás.

Kész! Így járhat az ingyenes WA, amely alkalmazható a mobiltelefonján. De Jaka ismét emlékeztet, hogy ezt a módszert csak sürgősségi esetekben használhatja, huh, banda!

Ez volt az ingyenes WhatsApp / WA módszer, amelyet alkalmazhat az adott okostelefonján. Hogy, tényleg könnyű, igaz? Ha van más módja, leírhatja az alábbi megjegyzések oszlopba. Lépést tarts Jaka többi írásával, huh!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found