7 legfélelmetesebb játék, amely megijeszti a játékosokat

Biztos vagy benne, hogy bátor vagy és nem pánikolsz könnyen? Bizonyítsd be, ha minden idők következő legszörnyűbb játékajánlásait játszod, banda!

Ha már a játékokról beszélünk, melyik műfaj tetszik a legjobban? Az egyik játék műfaj, amelyet a rajongók még mindig szeretnek, a horror játékok.

A horror játékok nemcsak meglepnek, de a horror játékok különféle érzelmeket is kiválthatnak. Félhet, undorodhat, pánikba eshet, dühös, sőt szomorú is lehet.

Sok jó horror játék jelent meg, de a legtöbbjük csak a jumppscare-re vagy egy pillanatnyi meglepetésre támaszkodik. Nincs sok olyan horror játék, amely paranojussá tehet, és így nem tud aludni.

Tehát, ha olyan játékot szeretne találni, amely kiütheti a szívét, ki kell próbálnia néhányat a legszörnyűbb játék ApkVenue következő ajánlása, banda!

7 legszörnyűbb játék, amely történelmet írt

A következő szörnyű játékajánlások nemcsak ijesztőek, hanem történelmet is készíthetnek, és nagy hatással vannak a modern horror játékokra.

Ezekben a rémisztő játékokban a játék során a pánik és a félelem érzése átterjed a mindennapokba.

Ha mentálisan készen állsz arra, hogy a világ legfélelmetesebb játékát játszd, nézz be alább, banda!

1. Outlast (2013)

Túlél meghívja Önt egy diszfunkcionális elmegyógyintézet kivizsgálására, ahol titkok és félelmetes rettegés vannak.

Ebben a játékban csak éjjellátó funkcióval rendelkező kamerával van felszerelve, hogy sötétben is lássa. Nincs felszerelve semmilyen erővel vagy felszereléssel a túléléshez.

Következetesen ki kell dolgoznia egy stratégiát, amely a mutált betegek üldözéséből indul ki, miközben feltárja a kórház mögött álló szörnyű titkokat.

RészletTúlél
FejlesztőVörös hordók
KiadóVörös hordók
FelületPC, PS4, XBOX One, Nintendo Switch
Értékelés80% (metakritikus)


7,8 / 10 (IGN.com)

2. Holt tér 2 (2011)

Ha olyan játékot szeretne kipróbálni, amely pszichológiailag és vizuálisan is rémisztő, Dead Space 2 a válasz. Ez a világűrben játszódó játék annyira csúnyán belepisilhet.

A sok rejtélyt rejtő világűr, valamint egy rémisztő hibrid idegen és emberi lény rémálmokat fog okozni.

A nekromorf terror a játék során feszültséget okoz. Sőt, a legszörnyűbb játéknak ez nagyon szomorú.

RészletDead Space 2
FejlesztőZsigeri játékok
KiadóElectronic Arts
FelületPC, PS3, XBOX 360
Értékelés87% (metakritikus)


9/10 (IGN.com)

3. Amnézia: A sötét leszármazás (2010)

Talán sokan tudjátok Amnézia: A sötét leszármazás a PewDiePie által feltöltött horror videojátékokból. Ez a játék sikeresen bevetette a nevét, tudod.

A leginkább hátborzongató PC-játék a kickstarter projektből indult 2010-ben. Annak ellenére, hogy ez csak egy indie játék, az Amnesia-nak sikerült olyan játékmechanikát és stílust nyújtania, amelyet sok modern játék másolt.

Ebben a játékban irányítani fogja az embert egy horror vár felfedezésében, rejtvények megoldásában, valamint egy szörnyű lény üldözése elől, amely elveszíti józan eszét.

RészletAmnézia: A sötét leszármazás
FejlesztőSúrlódó játékok
KiadóSúrlódó játékok
FelületPC
Értékelés85% (metakritikus)


8,5 / 10 (IGN.com)

4. P. T. (2014)

A P.T (Playable Teaser) a Silent Hill játék bemutatója Hideo Kojima és Guillermo del Toro rendezésében. Ennek ellenére ez a rövid játék megőrjíti a horror játék rajongóit.

Ez a bemutató játék valóban remekmű. Sajnos, miután kiadta ezt a remekművet bemutató bemutatót, Konami valójában lemondta ennek a játéknak a kiadását, sőt becsületsértően elutasította Kojimát.

Annak ellenére, hogy ez csak egy rövid bemutató, a világ legborzongatóbb játékának, amelyet még soha nem adtak ki, olyan hatása van, amely messze meghaladja a többi AAA horror játékot. Csak próbálja ki, ha szabadon engedik.

RészletP.T
Fejlesztő7780-as évek Stúdiója
KiadóKonami
FelületPS4
ÉrtékelésN / A

5. Alien: Izoláció (2014)

Ritka, hogy egy játékot ilyen tökéletes kivitelezéssel emeljenek ki egy filmből Alien: Szigetelés. Ez a játék az Alien (1979) című film eseménye után 15 évvel játszódik.

Az előző Alien franchise játékokkal ellentétben ez a legfélelmetesebb játék lopakodó és túlélő játékmenettel rendelkezik. Ugyanazt a rémületet fogja érezni, mint Ripley az Alien című filmben.

Nem csak vizuálisan ijesztő, hanem pszichológiai rémületet, klausztrofóbiát és pánikot fog érezni, mert nem tehet mást, mint elrejtőzni az idegenek elől, akik készek széttépni.

RészletAlien: Szigetelés
FejlesztőKreatív gyűlés
KiadóSega
FelületPC, PS3, XBOX One, Nintendo Switch
Értékelés81% (metakritikus)


5,9 / 10 (IGN.com)

6. Silent Hill 2 (2001)

Minden idők legszörnyűbb játékairól szólva úgy tűnik, hogy ez a lista hiányos lenne a Silent Hill 2 nélkül. Tudod, a 2001-es kiadású játék nagyon magas besorolású.

Ebben a játékban egy embert fogsz irányítani, aki átmegy a Silent hillen, egy szörnyekkel teli városon, hogy megtalálja halott feleségét.

A Silent Hill 2 más befejezésű, attól függően, hogy milyen döntéseket hoz a játékban. Ja, igen, ez a játék bemutat minket a Pyramid Head-nek is, a legendás horror játék gazemberének.

RészletSilent Hill 2
FejlesztőKonami Computer Entertainment Tokyo (Csendes csapat)
KiadóKonami
FelületPC, PS2, XBOX, PS3, XBOX 360
Értékelés89% (metakritikus)


9/10 (IGN.com)

7. Resident Evil 4 (2005)

Az utolsó félelmetes játék ezen a listán az Resident Evil 4. A RE4 nemcsak a legjobb horror játék, hanem minden idők egyik legjobb játéka.

A túlélés, az akció és a horror megfelelő kombinációja teszi a Resident Evil 4-et az egyik olyan játék közé, amelyet még soha nem ettek meg annak ellenére, hogy 15 évvel ezelőtt kiadták.

Nem csoda, hogy ezt a játékot különböző platformokra portolták. Most a RE4 az egyik legijesztőbb játék az Androidon, olyan grafikus minőséggel, amely nem sokban különbözik az eredeti verziótól.

RészletResident Evil 4
FejlesztőCapcom Production Studio 4
KiadóCapcom
FelületPC, Android, iOS, PS4, PS3, PS2, XBOX One, XBOX 360, Switch, Wii, GameCube, Zeebo
Értékelés82% (metakritikus)


9,5 / 10 (IGN.com)

Ez volt Jaka cikke a 7 legszörnyűbb játékról, amelyek történelmet írtak. Ha van kedved, ki kell próbálnod a fenti hét játékot.

Találkozunk még egy alkalommal, banda!

Olvassa el a cikkeket is Játékok vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found